Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 5
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 5

Recenze (619)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Ano, je to slátanina, ale byla bych pokrytec kdybych tomu dala 2 hvězdičky když žeru každý díl. Jakýmsi záhadným způsobem mě to pořád baví. I když to je už jak Beverly Hills (každý s každým), s každou sérií přijde ještě větší hajzl, kterého musí přemoct a aby toho nebylo málo, tak se hlavní protagonisté střídají v tom, kdo je zrovna zlý a kdo ne. Ale stejně to budu sledovat dál. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja narozdiel od väčšiny ľudí tu, som nevidel žiaden moderný film o upíroch, dokonca ani Twilight, možno keď sa medzi to dá počítať Van Helsing alebo podobné filmy, kde sa upíri mihli, ako filmy s Lesliem Nielsenom, ale ten je skôr taký starší. Musím uznať, že to bolo naozaj veľké klišé, tak by sa dal zhodnotiť celý seriál. Toľko emocionality, naivný a hlúpy dej, dialógy a dokonca mi vadili aj postavy, aj keď som zvyčajne rád za mladých a pekných ľudí, tu som to vnútorne vnímal ako neprirodzené, venované len mladistvým, keď v hlavných rolách sú nabúchaní americkí svalnáči a medzi nimi naivná a krehká dievčina. Prišlo mi to dosť infantilné a dosť neaktuálne, keď som mal pocit, že polovicu vecí som už videl v iných veciach. Nič moc veru. 06.08.2013 - Neviem, prečo som tomu dal v minulosti jednu hviezdu, lebo si to nezaslúži ani tú. Je to nepozerateľné, také moderné Beverly Hills 90210, akurát, že doba pokročila a tento nerozumný konverzačný blud len ucpáva program na komerčných televíziách a zapadá medzi iné zvratky, ktoré tam vysielajú. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

No většinou nehodnotím seriál po méně než 5-10 zhlédnutých dílech. Tady jsem se ale odhodlal hodnotit po prvních dvou dílech. Proč? No z několika důvodů.. První je ten, že nevěřím, že by se během dalších 1000 dílů něco změnilo. Druhý je ten, že nepředpokládám sledování téhle pitominy i nadále. Dva díly mi opravdu stačily. Twajlajtu jsem si užil až nad hlavu a nehodlám sledovat x desítek hodin zmatené zamilované pubertální lidi i upíry. Za mě 40% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No pravidelně seriál sleduju. Konec 3. řady byl velmi zajímavý a konečně se tam stalo něco pořádného, takže jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Každopádně mám tendenci snížit počáteční hodnocení 5* na 4, jelikož se z toho pomalu začíná stávat nekonečný seriál, ale kvůli Damonovi nemůžu :P Sice je pravda, že v každém díle mě něco překvapí, ale už nemám takové nutkání některé díly vidět víckrát než jednou, což značí, že je to méně záživné a možná 4. řada a měl by být konec, ať se toho nepřejím a abych na něj mohla vzpomínat v dobrém:) 24. 5. 2013 - konec 4. řady: No tak je to tu, ač vše, co říkám výše a seriál stále sleduji a baví mě, už je to prostě o ničem a hlavně člověka vůbec neláká vidět některý díl víc jak jednou, jako třeba u Tbbt. Mohla bych tu vypsat vše, co se na seriálu pokazilo, co bylo ze začatku skvělé, ale naprosto výstižně to shrnuje komentář .maggie. Takže snižuju na 3,5*. Konec 5. série: No to si ze mě děláte ..... ??? Ne to prostě ne.... jako to mám čekat až do podzimu, abych se dozvěděla, jestli teda umřel nebo ho zase nějakým záhadným způsobem dostanou zpět jako postavy, se kterými jsme mysleli, že už se nikdy neuvidíme - viz. teď nám obživnul Alaric.. hmm super.. radši bych Damona teda... jako ty poslední dva díly byly fakt drsné.. nejprve umře Stefan - brečíte, pak se ho teda podaří obživnout tím, že chcípne většina z nich včetně Eleny a Damona - to nebrečíte, bo se přece mají dostat zpět, ale pak se všichni až na Damona a Bonnie dostanou zpět ze druhé strany a ti dva co jako??? Ruku v ruce šli bílé záři? - to už zase gebíte jak malí. WTF?? zase stoupá na 4,5* jak na houpačce fakt :D ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Vampire Diaries si nezaslouží nést v názvu slovo ,,vampire", neboť se o upíry ani nic upírům podobného nejedná. Dementní Stmívání prostě přineslo do světa kinematografie svoje vlastní tvory, které se vymykají všem ustáleným představám, jak vlastně upír vypadá a jak se ho dá zbavit. Tahle kokotina je Stmívání podezřele podobná. Tento seriál disponuje docela sympatickými postavami, ale bohužel se v pozadí skrývají naprosto kreténské dialogy a děj typické teen sračky, kde čas od času někoho zraní,či zabijí. Bohužel, ta teen sračka samozřejmě ovládá drtivou většinu stopáže a na vraždění už není moc času. I tomuto seriálu jsem věnoval ty 3 pověstné díly, během kterých se dá poznat, co vše seriál může nabídnout a zda má jeho další sledování nějaký smysl. Dle mého hodnocení ti bystřejší z vás dovedou odhadnout, jak jsem se rozhodl. ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • Červený kříž v USA vyzýval k dárcovství krve pomocí plakátů k tomuto seriálu. (Weasley)
  • Coby krev byl při natáčení používán kukuřičný sirup. (Weasley)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama