Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 8
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Videa (136)

Trailer 8

Recenze (619)

jhr 

všechny recenze uživatele

První tři řady jsou bezesporu nejlepší a rád na ně vzpomínám. Od čtvrté šla kvalita seriálu, ale hodně dolů i přesto tento seriál stále obsahuje moje oblíbené postavy a některé dějové linky stále mají co nabídnout. Na straně druhé si již moc přeji, aby Upíří deníky dospěly do svého zaslouženého finále, které nás čeká na konci osmé série, a pevně doufám, že bude stát zato. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že to bude příšerná blbost. Koukla jsem na cca 3 cvičné díly a už jsem nemohla přestat. Když už si říkám, že mě tam nic nepřekvapí, tak najednou bum a zas se divím. :-) Takže super, příjemná oddechovka. *Edit 2015 - Ty nadšené výkřiky při psaní prvního komentáře, už dnes působí docela úsměvně. Pravdou je, že čtvrtou řadou celý wau efekt skončil, a ve sledování pokračuju snad jen ze setrvačnosti. Překombinovaná přehlídka stárnoucích modelů. OMG, kdo jim ještě teď může věřit věčné mládí? Začátky byly svěží, ale dál to lepší nebude, a po sedmé řadě půjdou stejně do kytek. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Všetci vieme, pre koho je tento seriál určený. A tak k nemu aj pristupujem. Tam kde O. C. padá na držku pre svoju príbehovú prázdnotu, tu prichádzajú upíri a sú celkom drsní. Skvelo obsadené jednotlivé postavy... TRUE BLOOD je iný level, ale Denníky majú jasne vymedezné mantinely a sú mi v podstate sympatickejšie... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý upíří seriál, kterému nechybí nic, co by měl takový seriál pro náctileté publikum obsahovat. Směs nepříliš drastického hororu a vkusné romance v jednom. Síla tkví nejenom v perfektně vybraném hereckém obsazení, ale na seriál je to také neobyčejně kvalitně zrežírováno s netuctovým scénářem, ale s lacinější výpravou. Těžko psát, jestli se v průběhu dalších řad dějově zamotá a vznikne z toho překombinovaný propletenec, jak už to nejednou divácky úspěšné seriály potkalo. Jsem připravený na všechny možné varianty scenáristů. Inspirace ságou Twilight zde určitě patrná je, ale srovnání bych se vyhnul. Seriál s filmem nelze srovnávat a v měření sil by měl film vždy navrch. Upíří deníky o svoje diváky mít nouzi nebudou. 60% ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zpočátku, když jsem četla o čem to má být, jsem nad tím ohrnovala nos. Zdálo se mi to trapné a že toto téma je už vyčerpané, že mi to jednoduše nemá, co nabídnout. Ale stačily mi 2 díly a změnila jsem názor. Nic nového mi to sice nepřináší, jen mě to okrádá o čas, ale líbí se mi ta naivita. Je to víc dětské než True Blood, které mě trochu zkazilo. Když ve Vampire Diaries chtěli udělat (předpokládám) erotickou scénu, tak jsem si myslela, že je to vtip:D v tomto směru se to True Blood nevyrovná. Ale mám prázdniny, i když jsem na výšce, tak jsem asi stále ještě puberťák, když se mi to líbí. A co na mám říct na to, že je v mé top 10? Miluji milostné trojúhelníky, možná jsou otřepané a naivní, ale já si nemůžu pomoct :). Jen mi neskutečně vadí ta klišé. Nechápu, proč se krásná Nina Dobrev musí každé ráno probudit nalíčená, hm?? Nebo proč se vždycky musí rozhodnout pro toho nudnýho Stefana??Vrrrr! ()

Galerie (2 133)

Zajímavosti (65)

  • Na začátku seriálu je kamarádka Eleny Gilbert (Nina Dobrev) Caroline Forbes (Candice Accola) typickou blonďatou třídní kráskou a tmavovlasá Elena s ní věčně soupeří. V knižní předloze je to naopak. Blonďatou královnou je Elena a Caroline je méně atraktivní, nicméně chytřejší soupeřkou. (Margay)

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama