Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto romantickém filmu přijíždí Joanna Morganová do hor Ozark na dvoutýdenní návštěvu za svým strýcem Reesem. O místní lidi se nejprve příliš nezajímá, dokud se nesetká s velmi pohledným Lincem. Její strýček Reese má navíc již dlouhou dobu velký zájem o roztomilou a nesmělou vdovu Rachel, která jeho návrhům vytrvale odolává. Romantika na koních však na sebe nenechá dlouho čekat a Joanna se na prázdninách zamiluje. To velmi rozzlobí její matku, velmi chladnou a přísnou osobu, která jakoby ani neznala radost či úsměv. Mladá žena se dostává do konfliktní situace, protože si musí vybrat mezi poslušností vůči své matce a láskou, kterou cítí ve svém srdci. Jsme tak svědky příběhu Romea a Julie v odlehlém kraji, kde mladí lidé musí bojovat s nepřízní svých rodin... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Drobné postřehy: *Režie: Allen Baron *Pracovnice odbavovací haly na letišti na samém začátku filmu vypadala jako transvestita. *Scéna s řidičem souběžně jedoucího auta a jeho lístečky byla moc vtipná, především pak český jednohlasný překlad jejich obsahu. *Všichni herci od začátku strašně přehrávají, takže to vypadá jako divadelní představení ve filmových kulisách, dialogy jsou chvílemi na úrovni argentinské telenovely nebo ještě lépe- silně to připomíná kultovní soap operu Dallas, i paradigma doby (oblečení, účesy, auta, prostředí celkově) souhlasí. *Hlavní hrdinka si průběžně píše deníček, áchich ouvej. *Mladí si začnou automaticky tykat po prvním polibku, staří (strýček a prodavačka) ještě před ním. *Je neuvěřitelné, jak jiný účes dokáže Faye Grant změnit k nepoznání. Při líbací scéně u vody je neskutečně sexy, bohužel se ke svému "poloafro" účesu hned zase vrací. *Leitmotivem snímku je zřejmě genderový souboj - "těhotná a bosá žena"; "bude z tebe dobrá manželka" a tak dále. *Některé scény jsou opravdu dost trapné- bouřlivý smích vyvolaný utěrkou v puse apod. Jiné jsou zase přehnaně kýčovité - stále se opakuje motiv jezera se zapadajícím či vycházejícím sluncem. *Joanna jednoho rána vstává s kokrháním kohouta, přestože její strýc evidentně žádnou drůbež nemá a ani mít nemůže, když na "chatu" jezdí jen na pár týdnů v roce. *Alespoň tu "naši první společně chycenou" rybu si mohl pan režisér odpustit, hrozně zfušované klišé, brr. *"Trik" světlo bludičky raději nerozebírat, to byla amatéřina z doby Cesty do pravěku. *Leslie Nielsen opravdu není příliš dobrý herec. *O Elizabeth Morganové (Tippi Hedren) v roli matky by můj děda nejspíš řekl, že je to pořádná NEMÓDA. *Slovy z filmu- "Mockrát děkuju, přijďte zas!" A já dodávám, raději už NE! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vyslechl jsem přesně tolik, kolik od ženy snesu.. Takže buď zmlkněte nebo si to auto vytáhněte sama !!" ;) Bludička Julie z červené knihovny s Lesliem Nielsenem v poloze, v níž ho divák vidět nepotřebuje, ani nechce.. A tak jen jeden čeká, kdy se vzpamatuje a udělá nějakou příšernou pitomost, kvůli nimž mistra parodie všichni zbožňujeme.. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama