E.T.A.
Animovaný / Krátkometrážní
Dánsko, 2008, 5 min
Marvin má na vesmírném korábu snad tu nejnudnější práci, ale kafe je mu vždy naservírováno velmi stylově... (Mertax)
Flipper
Ak prepáčim akúsi čudnú vesmírnu gravitáciu v prvých minútach, tak konečná pointa zachráni celý kraťas. Idem hľadať na Amazone, kde sa sa dá kúpiť takýto kávovar :)(15.3.2010)
MM_Ramone
Táto "E.T.A." nemá nič spoločné s Baskickou teroristickou skupinou Euskadi ta Askatasuna. V tomto prípade sa jedná o krátky, animovaný, dánsky sci-fi film. Jednoduchý kraťas, ktorý ma zaujal svojim výtvarným spracovaním, pobavil vtipným námetom a potešil parafrázou na legendárny vesmírny horror "Votrelec". ****(22.1.2010)
Aluska88
Velmi zdařilý dánský kousek. Excelentní animací, nápaditým nápadem:) a především hororově laděným koncem, nesoucím s sebou tradiční klišé, které však neskončí tak, jak se může na první pohled zdát.(27.8.2011)
Easykk
Jako lék na úpornou zácpu to musí fungovat bezvadně. :) Protože z takovéhleho šálku bych se jistojistě pos*al ještě než bych ho dostal.(10.9.2011)
Terva
http://www.youtube.com/watch?v=-LSCds4Yy2Y - čumte a pijte kafe. Jako obrovský fanda Vetřelců jsem se od srdce zasmál.(17.6.2011)
zdeny99
Velice dobrý nápad. Ten konec je fantastický.(26.11.2010)
RomeroIsGod
Naprostá povinnost pro fandy (teď přijde mega SPOILER) Aliena (konec SPOILERU) :-) 90%(10.10.2011)