Rande (TV pořad)

Soutěžní

Česko, 1997

• Karlos80

Ale jo, ve své době to účinek mělo i když jen na krátko. Byla to jedna s prvních seznamovacích soutěží v našich končinách, když nepočítám socialistický "Pokus pro dva", a rozhodně jsem ho sledoval (občasně) radši než pozdější Boučkovu "Balírnu"...(31.5.2009)

• Subjektiv

Jednou jsem tam byl s Petrou a Petra říkala, že se jí líbí moje oči a smysl pro humor. Mně se líbila její prsa, ale říkal, jsem, že se mi líbí, jak se stará o svého mladšího bratra. Byl to fakan, ale ona to uměla s pánama, takže jsem to bral. Petro, kde jsi? Teď už vydělávám mnohem víc.(8.9.2011)

• Ded@M@tes

Seznamka v zábavném kabátku, po letech se to mu akorát směji. Takový první pořád na tohle téma. / Viděné epizody cca *9.dílů / ( Hodnocení: 1/10 )(25.5.2012)

Toho času na tom ujížděly snad všechny věkové kategorie.. "Rande" si užívalo na samém chvostu popularity a ve své době to byl blesk z čistého nebe!!(6.7.2009)

• cheyene

Občas jsem to viděl, někdy se mi to líbilo, jindy zase ne...starší sourozenec pořadu Balírna...(7.9.2010)

• WANDRWALL

Byl to zvláštní pořad. Pro mě i důkaz, jak málo lidí je schopno mít vztah. Ke konci pořad tak upadl, že mě bavilo, jak se moderátoři snaží, ale duté hlavy prostě nerozhýbou.(17.5.2011)

• duklak2

Trapnost nad všemi trapnostmi. Jít se seznamovat do televize. To dokáže naprostý hlupák. A že jich v naší republice je požehnaně. Jinak, ale moc nechápu, proč se ti chlapi vlastně chtějí seznamovat, když jim jde jen o to, co nejdřívě holku přefiknout.(5.6.2010)

• GilEstel

Už je to strašně dávno. Přijde mi to jako věčnost. Markéta Mayerová se Slávkem Bourou byli asi po ránu ve SNÍDANI S NOVOU natolik trapní (otrávili tolik lidí), že jim raději dali vlastní odpolední pořad. Pořad, ve kterém se pár lidí bylo ochotno ztrapňovat před celým národem, aby si pak mohli říci, zda půjdou na rande. Sledovat to nešlo, přesto na to dost lidí čumělo. Fakt děs. Vzpomínám na jeden díl, kdy přišel do pořadu na návštěvu David Hasselhoff, v tu dobu velká hvězda POBŘEŽNÍ HLÍDKY (to je zas jiný příběh). S KNIGT RIDEREM už měl v tu dobu taky něco naježděno. Jako dnes vidím, jak tam vešel a Boura se k němu šinul s tim svym odpornym machýrkovskym „Jé to je Mič Bjúkeneén…Mič…Mič….“ Hasselhoff mu místo podání ruky naznačil pěst v obličeji. Fakt mě mrzelo, že mu jí tenkrát nedal. Byl by to asi jedinej díl, kterej za něco stál.(11.8.2011)

• iamek

Trapné, nudné, směšné a nova.(1.7.2009)

• SeBig

O co tam šlo? Nevíte někdo? Pomatuju si jen název a to že to byla srač*a(14.2.2012)

• Sifaka

Ve své době celkem zajímavý pořad o seznamování.(22.3.2010)

• prome

Jako malej jsem to sledoval, ale i tak to moc velkou úroveň nemělo. V porovnání s pozdějšími pořady tohohle typu šlo alespoň o zábavu.(1.4.2010)

• Davies182

Vypli proud...(27.7.2009)

• frashmaker

Taky pěkně trapná záležitost z aktovky TV Nova. Hvězdičku dávám za to, že naivně doufám, že alespoň jeden pořad skončil šťastným manželstvím, které potrvá na věky.(31.12.2010)

• SexyAjinka

Jááj.. tak to je historie. Ráda bych viděla nějaké fotky a připomněla si časy dětství(3.4.2011)

Vim, že jsem se na to díval, ale jak mě to bavilo to už nevim. A když sem se na to vydržel dívat tak musit dát průměr.(1.6.2009)

Proti tomuhle pořadu nic nemám, ale už je to pěkně dávno co každou sobotu tehdy velmi populární moderátorská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová seznamovali na Nově nezadané lidi. Pořad zanikl a tak není důvod dávat víc hvězdiček, ale pokud by ještě existoval tak bych se na něj díval a možná bych šel s hodnocením nahoru anebo taky dolů. 60%(17.11.2009)

• Chrysopras

Jedna z lepších věcí, co Slávek a Markéta uklohnili.(11.8.2009)

• corona

Ach jaj to boli časy, keď keď boli Slávek a Markéta prezentovaný ako výstavný manželský pár TV Nova, dalo sa na nich natrafiť prakticky všade a Slávek bol postavený do úlohy najväčšieho nováckeho "macha". Ani neviem či sú ešte manželia. Tá jedna * je čiste z nostalgie za dávno zašlými časmi.(7.4.2012)

• JARDAHONDA

Rande : pořad pro zoufalce,kterým nebylo blbé se ztrapnnit vpřímém přenosu...Ale,jak se ukázalo,takových hlupáků a hlupaček bylo víc než dost...ještě,že už to skončilo..(25.7.2011)

<< předchozí 1 2 3