Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Dado 

všechny recenze uživatele

Tri štvrtiny filmy sa všetko točí len okolo nespočetné množstvo krát videného nápadu, ktorý je typický pre každý neoriginálny romantický film (ktoré tvoria drvivé percento všetkých filmov tohto žánru), samozrejme len s malými obmenami v scenári. Keby sa práve po tomto časovom úseku film skončil, plne by som sa stotožnil s hodnotením na IMDb, keďže film akokoľvek neoriginálny ma nijako neurazil a bol takpovediac pozerateľný. Potom však prišiel zvrat, ktorý môže byť v očiach mnohých rovnakým otrepaným gýčom ako všetko, čo sa dialo predtým, ja však medzi týchto ľudí rozhodne nepatrím a podľa mňa takýto ani nie tak neočakávaný (náznak tohto momentu pri jednej nemenovanej scéne bol očividný), ako radikálny zvrat filmu ako takému rozhodne prospel a konečne ho vytrhol z pokojných vĺn, ktorými sa niesol a uspával divákov, ktorý romantické filmy nemajú príliš v láske. Z hranice medzi dvomi a tromi hviezdami sa tak film u mňa v danom momente vyšvihol razom na hodnotenie veľmi slušné tri hviezdy a tie si aj napriek ničím prekvapivému zakončeniu s prehľadom udržal. (65%) ()

castor 

všechny recenze uživatele

O sevřeném hrudníku se rozhodně mluvit nedá, ale jinak jo. Jednou za čas je holt potřeba strávit i něco podobně nemastně-neslaného. Uplakaná báchorka s odvážnou stopáží a v závěru i překvapivě pevnou dramatickou linkou těží zejména z výborně uvolněného Grega Kinneara. Když je na plátně on, tak i přes zbytečný balast, který filmu výrazně sráží vaz, divák okamžitě zbystří. Bez něho bych i ty slabé tři * hledal hodně obtížně. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, jak famózní umí být příběhy z pera Nicholase Sparkse, je Poslední píseň příjemnou letní vzpomínkou. Na všechno veselé, smutné, nespravedlivé a cituplné. Všichni herci a hlavně Greg Kinnear táhnou místy až příliš sentimentální srdcebol všemi zákrutami a s větším odstupem je z téhle menší teenagerovské výpovědi až překvapivě pevné drama. Předloha pak může být jako tradičně velečtivou plačkou. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

OMG jedno klišé za druhým. Den první: Will polije Ronnie milk shakem. Den druhý: Ronnie Willa k smrti nenávidí. Den třetí: Ronnie s Willem spolu z neznámého důvodu chodí. Stále den třetí: Ronnie se s Willem rozchází. Stále den třetí: Ronnie Willovi odpouští. Den čtvrtý: Ronnie a Will rovná se velká světová láska. Den pátý: Ronnie se z Willem opět rozchází. Stále den pátý: I LOVE YOU. Den šestý: rozchod. Den sedmý: Happy end. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana příjemně překvapila., nicméně velkou zásluhu na tom má Greg Kinnear. Pokaždé, když se děj motal kolem něj, vrněl jsem blahem. Pokud se však dění stočilo k Miley Cyrus (vzhledem k faktu, že hraje hlavní roli, tak se děj kolem ní točil až přehnaně často), snažil jsem se vše na obrazovce překousnout. Ve výsledku musím poznamenat, že to nebylo úplně špatné. Sice byla Poslední píseň tak sladká, že celé Vánoční svátky už cukroví nechci ani vidět, na druhou stranu se to strávit dalo. Měl jsem díky Hannah Montaně obrovský strach, který se překvapivě ukázal jako zbytečný. Díky bohu. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Greg Kinnear musel z natáčania na niekoľko dní odísť, lebo sa mu narodila dcéra Katie. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama