Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda z toho snímku sálá teplo. Hřejivé, humorné, pěkné a romantické. Scénář - Nicholas Sparks a Jeff Van Wie. Když jsem v hodnoceních uviděl pět hvězd a pod tím hned odpad, neodolal jsem a na snímek se podíval. Tento druh filmů nějak moc nesleduji, ale čtyři hvězdy se mi zdá uspokojivé - já se nenudil. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Film, ze kterého je cítit snaha dojmout diváka a ono se mu to kupodivu docela daří. Nechápu tak nízké hodnocení (a hodnocení na IMDb už vůbec ne), ale já můžu s klidem říct, že to rozhodně nebylo špatné. Jenže hodně lidí bohužel ztrácí objektivitu, jen se objeví jméno Miley Cyrus. Jo jasný, nálepka "Hannah Montana" zrovna není žádná výhra, ale Miley to špatně nezahrála. Netvrdím, že by se do role nehodila třeba více nějaká jiná herečka, ale svoji roli zahrála tak, jak měla a vůbec mi nevadila. Musím říct, že herecké výkony se mi líbily velmi, protože vypadaly opravdově. Jinak je to samozřejmě film plný sentimentu, ale emoce v divákovi opravdu vyvolá. Sice to nic nového není a dost možná se z toho dalo vyždímat i více, ale jinak se mi to prostě líbilo. Nevím, jestli dát 3* nebo 4*, ale když vidím to hodnocení, tak si přidám... ()

Reklama

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Viděno v pět ráno po probdělé noci, kdy jsem kouřil krátký žlutý camelky, vykouřil jsem jich 17,5 a pak viděl závěr, kde na rakovinu plic umíral jeden z hlavních hrdinů. Díky tomu jsem se rozhodl, že si prostě ten život zkracovat cigárama nechci, že jsem si ho už zkrátil dost. Zbylý 2,5 cigarety jsem rozstříhal nůžkama, hodil do hajzlu a spláchnul. Jinak se jedná o překvapivě výbornej a hlavně v závěru silnej film. Miley Cyrus je fajn a stejně tak i Liam Hemsworth a Greg Kinnear. I ten dabing se docela dal. Nejsilnějšími pasážemi filmu pro mne byly okukování sbližujícího se páru, modrobílý kombinace oblečení a záběry na nebe. Život nabízí spoustu krásy a dobra, i když často bohužel i jejich přesnej opak. Ale i tak stojí za to žít, doufat a snažit se být dobrým člověkem. ()

biglion 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že to bude opět jedna z těch přihlouplých teen-age romantických komedií, ale omyl je pravdou. Toto je film, který má své srdce, svůj život a svou Ronnie. Miley Cyrus zde dokázala, že umí být víc než bláznivá Hannah Montana a Vy jí můžete absolutně všechno věřit, protože její "Poslední píseň" opravdu od srdce je. Zbývá snad jen jedno přání Miley: Občas si od toho zpívání odskoč a zahraj nám opět nějakou tu "Ronnie". :-) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Filmy podle předlohy Nicholase Sparkse dokážou být opravdu famózní, ale tenhle mě opravdu zase tolik nenadchnul. Buď je to faktem, že hlavní roli hrála naprosto odpudivá Miley Cyrus, na jejíž obličej se nemůžu ani dívat, o jejích hereckých (ne)schopnostech se vůbec nedá mluvit. Nad vodou to pro mě držel jedině Liam Hemsworth. A jak se první půlka tak něják dala, tak ta druhá se naprosto otočila, vážnější příběh by mi nevadil, ale tady mi to vůbec nesedlo, protože jednak to hlavní "herečka" nedokázala zahrát a hlavně to bylo až příliš nahrané na emoce. Takže za mě nic moc, jen za toho Liama přidávám jednu navíc, takže 3* ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama