Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučila moje kamarádka....Prej její nejoblíbenější..:)) No každopádně jsem moc rád, že jsem si ho mohl pustit a díky Nikol_. Moc pěkně natočený film, celý film to bylo jasné 4 **** a jen jsem doufal, že to vydrží do konce, protože tyhle filmy jsou z většiny moc dobré, jen konec je vždycky problém....Dávám 4 **** za celý film, Miley Curys ( která, jak jsem si všiml většině uživatelům moc lelichotí, ale já ji zde viděl poprvé a moc pěkné a pak i pro Grega Kinneara, kterého mám opravdu moc rád...:)) 75%. Po prvním shlédnutí jsem hodnotil 5 *****, ale po druhém to byl jen tak tak průměr.....proto snižuji z 5 ***** na 4 ****. No a po neuplném třetím shlédnutí snižuji na 3 *** a naprosto mi uniká, jak jsem mohl hodnotit olným počtej..... ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický film s několika dojemnými momenty, které na mě až tolik nezapůsobily. Naopak velmi mile mě překvapil herecký výkon malého Bobbyho Colemana. Liam Hemsworth je fakt šílenej slizoun, ale ke konci jsem si na ten jeho hezounskej ksicht i zvykl, takže bez problému. Líbil se mi docela scénář, jediná špatně napsaná postava je bohužel Miley Cyrus, jejíž chování je hodně zcestný. Hudba mě kupodivu moc nenadchla, některé písničky mě dokonce i otravovaly. Když to vezmu komplexně, tak mi z toho vychází čistý průměr. 50% ()

Reklama

rockstorm 

všechny recenze uživatele

Další, v tomto žánru ničím zvlášť nevynikající, romantický film. Miley zrovna nemusím, ale tuhle roli zahrála docela dobře. Od Hannah Montany rozhodně posun. Nejvíc se mi líbil asi taťka, hlavně v mlčenlivé scéně posunutí křesílka a vytvoření dělící čáry (tu jsem jako matka dvou dcer ocenila smíchem a pochopením). A pak...vážná nemoc v rodině je vždycky tragédie a vždycky jsou na ni téměř stejné reakce zúčastněných....a proto se mnohým budou zdát klišoidní, ale tak to prostě je a jinak to nebude. Žádné velké překvapení se nekonalo, ale koukalo se na to docela příjemně. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Tri štvrtiny filmy sa všetko točí len okolo nespočetné množstvo krát videného nápadu, ktorý je typický pre každý neoriginálny romantický film (ktoré tvoria drvivé percento všetkých filmov tohto žánru), samozrejme len s malými obmenami v scenári. Keby sa práve po tomto časovom úseku film skončil, plne by som sa stotožnil s hodnotením na IMDb, keďže film akokoľvek neoriginálny ma nijako neurazil a bol takpovediac pozerateľný. Potom však prišiel zvrat, ktorý môže byť v očiach mnohých rovnakým otrepaným gýčom ako všetko, čo sa dialo predtým, ja však medzi týchto ľudí rozhodne nepatrím a podľa mňa takýto ani nie tak neočakávaný (náznak tohto momentu pri jednej nemenovanej scéne bol očividný), ako radikálny zvrat filmu ako takému rozhodne prospel a konečne ho vytrhol z pokojných vĺn, ktorými sa niesol a uspával divákov, ktorý romantické filmy nemajú príliš v láske. Z hranice medzi dvomi a tromi hviezdami sa tak film u mňa v danom momente vyšvihol razom na hodnotenie veľmi slušné tri hviezdy a tie si aj napriek ničím prekvapivému zakončeniu s prehľadom udržal. (65%) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný koniec a úctyhodný výkon otca hlavnej hrdinky... tak a to by sme mali, to je všetko pozitívne na danom filme. Hneď na začiatku keď som videl, že ide o drámu a že tam hrá Miley Cyrus tak mi tam dačo nesedelo. Ako chce hviezda Disey Chanell a navyše idol všetkých adolescentných pubertálnych zdegenerovaných detičiek s vekovým rozmedzím od 7-13 rokov hrať v dramatickom filme? No nijako a bolo to aj vidieť, dementné ksychty aké hádzala a celkovo jej herectvo je na bode mrazu teda aspoň v mojich očiach. Možno som iba skeptický pretože je mi maximálne nesympatická ale dobre. Príbeh mi do polovice filmu pripadal ako teenege draeam kedy sa mladé dospievajúce dievča stotožňuje s novým prostredím ... a koniec zas ako srdcervúca dráma. Neviem teda presne pre akú skupinu ľudí bol tento film natočený ale to už necháme na producentovi za mňa bohužiaľ iba 33%. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama