Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

nash. 

všechny recenze uživatele

Sparksova instantní omáčka obsahuje všechny obvyklé žánrové ingredience, navíc se vaří podle tradičního hollywoodského receptu, takže tu vlastně není nic, co by překvapilo, nebo bylo na výsledném talíři umístěno jinde nebo jinak než je obvyklé. Přesto to bylo chutnější než jsem čekal. Vše bylo v rámci možností slušně podané, vyvážené a ochucené tak akorát. Greg Kinnear vytunil sympatie naplno, Miley naopak přestala naplno předstírat milou holku, a dohromady jim to takhle překvapivě dobře šlapalo. Byl to pro mě především příběh o vztahu otce a dcery, který pro mě byl z jistého důvodu nečekaně osobní a pocitově mnohem silnější než možná tvůrci vůbec doufali, že by mohl být. A protože jsem si ho dokázal prožít opravdu silně a naplno, nemám problém nasypat do hodnocení celé čtyři hvězdy. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický film s několika dojemnými momenty, které na mě až tolik nezapůsobily. Naopak velmi mile mě překvapil herecký výkon malého Bobbyho Colemana. Liam Hemsworth je fakt šílenej slizoun, ale ke konci jsem si na ten jeho hezounskej ksicht i zvykl, takže bez problému. Líbil se mi docela scénář, jediná špatně napsaná postava je bohužel Miley Cyrus, jejíž chování je hodně zcestný. Hudba mě kupodivu moc nenadchla, některé písničky mě dokonce i otravovaly. Když to vezmu komplexně, tak mi z toho vychází čistý průměr. 50% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

O sevřeném hrudníku se rozhodně mluvit nedá, ale jinak jo. Jednou za čas je holt potřeba strávit i něco podobně nemastně-neslaného. Uplakaná báchorka s odvážnou stopáží a v závěru i překvapivě pevnou dramatickou linkou těží zejména z výborně uvolněného Grega Kinneara. Když je na plátně on, tak i přes zbytečný balast, který filmu výrazně sráží vaz, divák okamžitě zbystří. Bez něho bych i ty slabé tři * hledal hodně obtížně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Aaron Zigman: 1. OneRepublic – “Tyrant” ,2. VHS or Beta – “Bring On The Comets” ,3. Eskimo Joe – “Setting Sun” ,4. Miley Cyrus – “When I Look At You” ,5. The Paper Raincoat – “Brooklyn Blurs” ,6. Ra Ra Riot – “Can You Tell” ,7. Jose Gonzales – “Down The Line” ,8. Iron & Wine – “Each Coming Night” ,9. Miley Cyrus – “I Hope You Find It” ,10. Maroon 5 – “She Will Be Loved” ,11. Alpha Rev – “New Morning” ,12. Edwin McCain – “Broke Down Hearted Wonderland” ,13. Allstar Weekend – “A Different Side of Me” ,14. Valora – “No Matter What” ,15. The Ravonettes – “Heart Of Stone” ,16. Aaron Zigman – “Steve’s Theme”, ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Posledná pieseň je filmom, ktorý vo mne vyvolal veľké pozitívne prekvapenie. Veci, v ktorých predtým hrala Miley Cyrus boli dosť komerčného rázu a veľmi som ich nemusel, ale sem tam niečo dobre zaspievala a nemal som z tejto stránky obavy. Toto bolo však z iného súdka. Rodinná dráma so silnými momentmi. Veľa filmov je takých, že väčšinu ľudí dojmú, ja dokážem zostať chladný, ale tu naopak som sa veľmi dojal, slzy sa mi tlačili do očí. Smútok malého chlapca nad svojím otcom, ktorého miloval, ale stratil ho, bol jeden z najsilnejších momentov, ktoré som pri sledovaní filmov, seriálov, či programov prežil. Ďalšia rovina filmu bola skôr romantického charakteru, ale bola to svojská láska, nebola vôbec ako z mojich snov, ale to ani nemôže byť každá, napriek tomu, že sa to odohrávalo pre mňa na krásnom mieste pri pláži a mierne od civilizácie. Miley tu nebola najkrajšia, ale aj tak bola ozaj krásna, nestvárňovala ľudskú povahu mne blízku, ale bola svojská a typická pre mnohé dospievajúce dievčatá. Príbeh o neželaných prázdninách, o nude, ale momentoch, ktoré to zrazu celé zmenia mi boli vlastné. Film prebehol krásne, no najviac mi srdce pookrialo pri ústrednej piesni od Miley k filmu. Tá predčila všetku jej doterajšiu tvorbu a ktovie, či toto niekedy prekoná. Bolo to ako z mojej duše, nádherne precítené. Dodnes patrí k mojim najobľúbenejším piesňam a aj film sa zaradil medzi to najkrajšie, čo som si prežil. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Je to vůbec poprvé, co se spisovatel Nicholas Sparks rozhodl podílet na tvorbě scénáře filmové adaptace svého románu. (Karlos80)
  • Film se měl původně natáčet v Severní Karolíně, avšak po uvážení finanční stránky projektu a výhod se štáb rozhodl pro Georgii. (Terva)
  • První den natáčení filmu začal scénou, kdy si Veronica Miller (Miley Cyrus) a William Blakelee (Liam Hemsworth) dají polibek v oceánu. (Terva)

Reklama

Reklama