Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana příjemně překvapila., nicméně velkou zásluhu na tom má Greg Kinnear. Pokaždé, když se děj motal kolem něj, vrněl jsem blahem. Pokud se však dění stočilo k Miley Cyrus (vzhledem k faktu, že hraje hlavní roli, tak se děj kolem ní točil až přehnaně často), snažil jsem se vše na obrazovce překousnout. Ve výsledku musím poznamenat, že to nebylo úplně špatné. Sice byla Poslední píseň tak sladká, že celé Vánoční svátky už cukroví nechci ani vidět, na druhou stranu se to strávit dalo. Měl jsem díky Hannah Montaně obrovský strach, který se překvapivě ukázal jako zbytečný. Díky bohu. ()

miguel_111 

všechny recenze uživatele

To, že The Last Song je príbeh z pera Nicholasa Sparksa autora môjho velice obľúbeného filmu A Walk to Remember som sa dozvedel až po zhliadnutí tohoto snímku a je to možno dobre lebo by som čakal trošku viac ako som dostal. Príbeh bol možno o čosi slabší a menej dojímavý ako A Walk to Remember a dvojice Mandy Moore a Shane West bola určite prirodzenejšia a sympatickejšia ako dvojica Miley Cyrus a Liam Hemsworth, ale to nemení nič na tom kedže pointa príbehu sa netočila okolo tejto ústrednej dvojice. Greg Kinnear je sympoš a zahral svoju rolu na výbornú. Pre mňa 60% ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Tri štvrtiny filmy sa všetko točí len okolo nespočetné množstvo krát videného nápadu, ktorý je typický pre každý neoriginálny romantický film (ktoré tvoria drvivé percento všetkých filmov tohto žánru), samozrejme len s malými obmenami v scenári. Keby sa práve po tomto časovom úseku film skončil, plne by som sa stotožnil s hodnotením na IMDb, keďže film akokoľvek neoriginálny ma nijako neurazil a bol takpovediac pozerateľný. Potom však prišiel zvrat, ktorý môže byť v očiach mnohých rovnakým otrepaným gýčom ako všetko, čo sa dialo predtým, ja však medzi týchto ľudí rozhodne nepatrím a podľa mňa takýto ani nie tak neočakávaný (náznak tohto momentu pri jednej nemenovanej scéne bol očividný), ako radikálny zvrat filmu ako takému rozhodne prospel a konečne ho vytrhol z pokojných vĺn, ktorými sa niesol a uspával divákov, ktorý romantické filmy nemajú príliš v láske. Z hranice medzi dvomi a tromi hviezdami sa tak film u mňa v danom momente vyšvihol razom na hodnotenie veľmi slušné tri hviezdy a tie si aj napriek ničím prekvapivému zakončeniu s prehľadom udržal. (65%) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Filmy podle předlohy Nicholase Sparkse dokážou být opravdu famózní, ale tenhle mě opravdu zase tolik nenadchnul. Buď je to faktem, že hlavní roli hrála naprosto odpudivá Miley Cyrus, na jejíž obličej se nemůžu ani dívat, o jejích hereckých (ne)schopnostech se vůbec nedá mluvit. Nad vodou to pro mě držel jedině Liam Hemsworth. A jak se první půlka tak něják dala, tak ta druhá se naprosto otočila, vážnější příběh by mi nevadil, ale tady mi to vůbec nesedlo, protože jednak to hlavní "herečka" nedokázala zahrát a hlavně to bylo až příliš nahrané na emoce. Takže za mě nic moc, jen za toho Liama přidávám jednu navíc, takže 3* ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

66% na kontě? To mi přijde sakra málo, protože tohle byl jeden z nejlepších romantických filmů, co jsem viděl. Ano, bylo tam spoustu klišé a scén, kdy další průběh bylo velmi lehké odhadnout. Jenomže na ten film se fakt dobře koukalo. Měl povedený námět, scénář, zajímavou hlavní hrdinku se zvláštním chraplavým hlasem a hudební stránka byla taky perfektní (dobrá práce, Aarone Zigmane - hudba). Navíc herec Greg Kinnear (táta Ronnie) zahrál svojí roli opravdu dobře a věřím, že jeho osud v závěru dojal nemálo žen. Tleskám a děkuji režisérce za krásný filmový zážitek. 80% (with J.) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu zazněla skladba kapely Maroon 5 "She Will Be Loved". Kelly Prestonová, která ztvárnila Kim, se objevila v hudebním klipu k této písni. (Aknah)
  • Aby dostal Liam Hemsworth roli ve filmu, řekl všem, že hraje volejbal skoro jako profík. Že lhal prasklo, když začali natáčet volejbalové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama