Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

Unnamed 

všechny recenze uživatele

2,5 * (3 dát nemůžu, urazil bych tim filmy, které mám v této kategorii) a to jen díky Gregu Kinnear a jakž takž dobré části filmu od malých želviček až po pohřeb. Ostatní části filmu však děs. Nesympatická hlavní dvojice, Miley byla sice herecky o několik tříd výš než Hemsworth, ale to by byl myslím každý. ()

Susinnon odpad!

všechny recenze uživatele

nieeeee! Nikdy sa nespamätám! Miley sa vie tak neskutočne odporne tváriť, že by mi znechutila aj ten najdokonalejší film. To už fakt nikto nevymyslí nič lepšie, ako strávenie leta niekde v prdeli alebo pri mori alebo pri koňoch alebo podobne, tam nájdenie lásky, s ktorou sa najprv neznášame, ale potom ju milujeme, potom príde pár problémikov, potom jeden "väčší", cez ktorý sa nedá len tak ľahko preniesť, a tak musí zasiahnuť múdrejší a životom skúsenejší človek? Tragédiu striedajú slzy a hádky, a nakoniec... no čo nakoniec... Miley sa tvári zas nechutne odporne... Nečudujem sa, že mi pani doktorka predlžila marodku... ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se přemlouvala, abych film dokoukala do konce. Věčně našpulená pusa Miley Cyrus(nevím jestli úmyslně nebo to tak má od narození)ve stylu duck-face mě dosti odrazovala a představovala jsem si, že dokonce ani ten nejkrášnější natočený západ slunce s odrazem v houpajících se vlnkách moře mě nepřesvědčí o mých prve smýšlených 2*/5. Díky bohu jsem nedokázala odtrhnout oči od Liama Hemswortha a přestože nedokážu říct co mě na něm více přitahuje jestli jeho tvářička, statné tělo, hluboké krásné oči nebo herectví, tak mě to donutilo vytrvat. Řeknu vám, že jsem ji (Cyrusce) dokázala za film hned několikrát vynadat třeba, že je na všechny v okolí nepříjemná nebo že se jí nelíbí, že ji nabaluje ten nejhezčí borec v okolí...a přesto, že mi její """"""""herectví"""""""" silně připomíná Shannen Doherty, kterou taktéž nesnáším o to více to pro mě bylo těžké překousnout. Nakonec jsem dokázala zapojit moji objektivitu do příběhu a četné milostné pohledy jsem ignorovala. Velkým plusem filmu byla silná závěrečná půlhoďka věnující se umírání otce dvou sourozenců(Ronnie a Jonah). Otec si chudák myslel, že zapálil díky medikamentům, které tehdy musel brát zdejší kostel a tak se snažil napravit svou chybu a dělal pro obnovu kostela vše co mohl - hlavně dělal nádhernou vitráž a pomáhal mu s ní i malý Jonah. Ukázalo se, že kostel nezapálil, přivedl opět dceru Ronnie k hraní na klavír, ta se pak usmířila s krásným borcem Willem(Liam)a po pohřbu otce kde mimochodem zahrála jeho skladbu jí věnovanou se opět vrátila k hraní a žili šťastně až do smrti - pohádky je konec. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasím s názorom užívateľa menom Riley "OMG jedno klišé za druhým. Den první: Will polije Ronnie milk shakem. Den druhý: Ronnie Willa k smrti nenávidí. Den třetí: Ronnie s Willem spolu z neznámého důvodu chodí. Stále den třetí: Ronnie se s Willem rozchází. Stále den třetí: Ronnie Willovi odpouští. Den čtvrtý: Ronnie a Will rovná se velká světová láska. Den pátý: Ronnie se z Willem opět rozchází. Stále den pátý: I LOVE YOU. Den šestý: rozchod. Den sedmý: Happy end." Ja len k tomu ešte dodám je to tak patetické a sladké, že idem dneska na testy či som nedostal celoživotnú cukrovku ! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Teda z toho snímku sálá teplo. Hřejivé, humorné, pěkné a romantické. Scénář - Nicholas Sparks a Jeff Van Wie. Když jsem v hodnoceních uviděl pět hvězd a pod tím hned odpad, neodolal jsem a na snímek se podíval. Tento druh filmů nějak moc nesleduji, ale čtyři hvězdy se mi zdá uspokojivé - já se nenudil. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Prvý film, ktorý sa natáčal a odohrával na ostrove Tybee. (Pat.Ko)
  • Búrky, tropické búrky a medúzy boli iba niektorými z prírodných problémov, s ktorými sa musela produkcia pri natáčaní potýkať. (Pat.Ko)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama