Star Trek: Operation Beta Shield
USA / Velká Británie, 2008, 67 min
Jennifer ColeHrají:
Risha Denney, Wayne Webb, John Whiting- komentáře
Cyco_Mike
Za snahu, ale amatérské filmy se sci-fi tématikou NE! V baru nakreslené lahve a papírové masky, zbraně vyrobené ze dřeva a alobalu nejsou tím, co by mě udrželo zůstat u filmu tak dlouho, abych pochopil alespoň základní osu děje. hodnocení * ............................................................................................................................................................................................................... Zhruba po půl roce jsem se k filmu vrátil - může za to Eodeon.Tentokrát jsem se rozhodnul, že film dokoukám, ať se děje, co se děje a po zhruba 15 minutách mě film začal bavit. Ačkoli některé slabiny jsou do odčí bijící, jako například unylé výkony některých obtloustlých herců, jiné zase - například docela povedené triky a sem tam i zajímavé pozadí - mě potěšily. Nejlepší zahranou postavou byl generál Korg, i když jeho akční scéna na začátku filmu byla jako střižená od Eda Wooda. Nicméně děj byl zajímavý, dokonce s dvěma dějovými liniemi, sice s otevřeným koncem, ale nenudil jsem se. Jedna linie sleduje hvěznou loď Excelsior, která má odrazit útok na beta kvadrant. Doprovodná loď Interpid je vtáhnuta do mocenské hry. Herecké výkony ** - **** dle postav triky odpad - **** (nakreslený bar v kontrastu na výborné exteriéry) nápad *** herci * - **** (generál KJorg byl super) masky odpad - **** (postava se třemi prsty a prasečím nosem byla geniálním vtípkem, na oblečení se nešetřilo - viz třeba uniforma Korga, na druhou stranu obtloustlá hologramová projekce v obepínajících krátkých šatech byla fakt zlá:-) celkový dojem *** pozn. jedno skouknutí stačí, ale pokud by to mělo pokračování, klidně bych se díval.(9.2.2011)
Podobné
- Star Trek Intrepid: Transitions and Lamentations (video film) (2009)
- Starship Farragut: The Animated Episodes (TV seriál) (2009)
- Starship Farragut: Just Passing Through (video film) (2008)
- Starship Farragut: A Rock and a Hard Place (video film) (2008)
- Star Trek: Federation One (TV seriál) (2008)
- Star Trek: Chains of Betrayal (amatérský film) (2008)
- Starship Farragut: For Want of a Nail (video film) (2007)
- Star Trek: Odyssey (TV seriál) (2007)
- Star Trek: Of Gods and Men (video film) (2007)
- Starship Farragut: The Captaincy (video film) (2007)
- Borg War (video film) (2006)
- Starship Exeter: The Tressaurian Intersection (video film) (2005)
- Star Trek: New Voyages (TV seriál) (2004)
- Star Trek: The Experience - Borg Invasion 4D (2004)
- Starship Exeter: The Savage Empire (video film) (2002)
- Star Trek: Hidden Frontier (TV seriál) (2000)
- Star Trek the Experience: The Klingon Encounter (1998)
- Borg War 3 (1998)
- Star Trek Adventure (1991)
- Star Trek: The Pepsi Generation (video film) (1988)