Bláznivé dědictví

Surfisti a ninjovia

Komedie / Dobrodružný / Rodinný

USA, 1993, 84 min

Neal Israel

Rozpočet $-miliónovTržby USA $4,916,135Tržby Celosvetovo $-(26.3.2010)

• mandes

rozpočet : ? tžby americke : $4,916,135(18.12.2006)

Slátanina, kterou jsme s bratrem v době kolem osmi let viděli asi osmnáctkrát, dokud pán ve videopůjčovně, kam jsme si pro tenhle skvost s létajícími chlapci chodili, neprohlásil VHSku za totálně kaput. Bodejť ne, trhák století.(11.6.2007)

Viděl jsem to jako malej, předzvěst Schneiderových švihlých komedií, ale ještě ne tak strašně ulítlá. Jde hlavně o to, že ti dva kluci na obrázku se jednoho dne dozvědí, že jsou potomky dávného královského rodu z nějakýho ostrova, kterej teď uzurpuje Leslie Nielsen s elektrickou rukou. Starší je budoucí král a bojovník, mladší umí předpovídat budoucnost a používá k tomu gameboy, nebo něco podobnýho. Schneider hraje jejich kámoše, trhlýho a nešiku, kterej si myslí, že ve skutečnosti je tím vládcem on. A co jim tedy zbyde, než se vydat svoje království zachránit. Klasická slátanina tehdejší doby pro děti, ale funguje, protože jako dítě sem to žral.(11.12.2005)

Srdcovka mého dětství a můj velice oblíbený film a to i přesto,že kvalitou je to opravdu hodně podrůměrné,ale tady dokonale funguje srdce a nostalgie.(30.4.2011)

• zipacna

Nebylo by to až tak zlé, ale mě to zkazil naprosto strašný český dabing. Tedy doporučuji raději v originále.(14.1.2009)

Leslie Nielsen jako démonický záporák s kovovou maskou přes půlku obličeje. Krása.(14.12.2010)

U tohohle jsem se kdysi královsky bavil :-D(4.5.2010)

Trochu slátanina, místy dobré vtipy. Kdybych to neviděl, o nic bych nepřišel. Celkem dva a půl hvězdičky (zaokrouhleno nahoru).(13.3.2008)