Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Recenze (224)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Obecná čeština, byť jakkoliv květnatá, na tomto místě zcela selhává a já marně hledám výrazivo, kterým bych tento "skvost" popsal. Musím si proto vypomoci trochou slovní rakoviny a obohatit tak stávající Bordwellovskou klasifikaci o nějaký ten novotvar, kterým se doufám navěky zapíšu do povědomí filmové teorie! Tento film, a zde musím konstatovat, že slovo film mi leze přes pysky velmi těžce, je absolutní "Gaydiózní Pičóza" (dále jen "GP")!! Dovolte mi nyní, abych krátce tento pojem sémanticky specifikoval! Představte si ten nejhnusnější a nejkýčovitější kýbl zvratků zdegenerované zaoceánské kultury, kterou pojídači horkých psů tak hrdě nazývají "american lifestyle". Tento kýbl je v hutných dávkách nekonečných stopět minut vychrstáván do xichtu nic netušícího diváka, který se šokován zmůže pouze na to, aby si nevěřícně z očí vytíral natrávené maršmelousy s brokolicí! Představte si nejodpornější hollywoodskou neherečku, vypadající jako by si James Woods nechal narůst blonďatou kštici, kterou kdovíproč někdo vytáhl ze žumpy Veroniky Marsové a jíž neméně obludně kunduje podivný fenolový produkt firmy Mattel, který byl původně vyroben jen proto, aby dubloval Megan Liškovou v choulostivých scénách, kdy se opilí transformeři skládali před hospodou na taxíka! Představte si, že přijde den, kdy budete litovat toho, že Ripleyová nezařvala už na lodi Nostromo a Džejmilí nenaporcoval pan Mayers na halloweenovské stejky! Představte si něco, co naprosto genitálně osciluje mezi trapností a nevkusem a co může strávit snad jen někdo se čtyřprocentním žaludkem, někdo, kdo se pravidelně přecpává mletým hovězím nebo někdo, kdo v IQ testech neustále projevuje nadprůměrnou sílu! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell je to jediný, co stojí za to vidět v tomhle filmu. Zase ona! je přesnej prototyp filmu, jak by se dělat neměl. Nevtipnej, nezajímavej, nijakej, ale s pár scénama, které jakžtakž pobaví. Dwayne Johnson jako The Rock byl mimochodem v té minutové scéně super. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $25,702,053Tržby Celosvetovo $32,005,248Tržby za predaj DVD v USA $9,880,830 //počet predaných kusov 568,787║ Na moje prekvapenie ide o vydarenú komédiu, ktorá má dobré a pre film fungujúce obsadenie a príbeh v celku stráviteľný, aj keď občas to trošku dejovo zakolíše. /70%/ ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Staré hříchy mají dlouhé stíny. A mladé dívky mají sloní paměť. Slovo Again tuhle romantickou komedii dokonale vystihuje, všechno už jsme viděli, všechno už jsme slyšeli. Pro pacienty trpící amnezií příjemné, pro ostatní nebolestivé. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči samotný príbeh filmu, čo ale o deji povedať nemôžem. Miestami veľmi dobré, ale aj miestami úplne nepozerateľné. Neviem čo iné by som k tomuto povedal, akurát, že je to jedna z ďalších priemerných komédií. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

To jsou přesně filmy u kterých vím, do čeho jdu, takže se pak přece nebudu čertit, že to bylo plné klišé, patosu, předvídatelnosti a podobně. Výborné obsazení, úsměvná, relax podívaná. Jamie si se Sigourney a Kristen skvěle sekundovaly a já se bavila, to je podstatné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám dostatek času na to, abych stihl někoho nenávidět, ale když si matně vzpomenu na dávné roky na gymplu, tak by se tam taky našel úchvatný jedinec vhodný k naporcování. Nikdy jsem to neřešil a tak stále jen brousím řetěz své motorovky, abych byl připraven na případné vyrovnání účtu a přitom jsem si pustil tento instruktážní materiál. Považuju ho za celkem povrchní, ale dostatečně rozjuchaně zábavný na to, abych si ho žil. Nicméně nechutné usmiřovací scény mi trochu vzaly chuť do života, ale to se mi u emerických limonád stává poměrně často. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tééda, Kristen Bell mě coby tichá ségra plná mindráků z dětství moc neuchvátila. Podle mě se ve své roli neměla šanci ani nedochnout a tak to na ní šlo vidět...snad je to jen můj pocit.Odette Yustman byla naopak naprosto okouzlující. Těžce mi připomínala Megan Fox..navíc působila mnohem líp a krásněji než Megan. Co mi ale nesedlo vůbec byla trapná "pletka" mezi matkou a tetou - poněkud zbytečné a nepodařené. Jinak doporučuji pro chvíle nudy..je to lepší než koukat do zdi:-) něco málo přes 2,5* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která neni ani prasácká, ani stupidní, ani moc praštěná a navíc tu je dobrý herecký zastoupení v podobě Kristen Bell, kterou si začínám docela oblibovat, Odette Yustman (Mimochodem taky mam pocit, že Yustman === Megan Fox ), Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Bavil jsem se, i když se nejedná o nic úchvatnýho ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil jen proto, abych se ujistil, že jsem o nic nepřišel, když jsem nešel na premiéru. No a přišel jsem skutečně pouze o (pod)průměrnou (ne)romantickou (ne)komedii s nesympatickými postavami a hloupou zápletkou. A Jamie Lee Curtis tam vypadá jako ošklivý chlap. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro skalní fanoušky Odette Annable je to určitě povinnost. Ona se bohužel pro nás ve filmech moc často neobjevuje, což je vzhledem k její vizáži dost nepochopitelné. Jinak snímek samotný je samozřejmě úplná blbost. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

"Střední škola byla horor. Tento víkend je jeho pokračování." Nuda. Přístupnost pro všechny věkové kategorie je možná fajn u animáků, ale rozhodně ne u celovečerní komedie, jejíž téma by se přece jen dalo předvést mnohem "dospěleji a nepřístupněji". Cca tři momenty, u kterých se měl člověk šanci zasmát, jsou už v traileru a jediné, co krom nich stojí za zmínku, jsou dvě taneční scény s úžasnou Jamie Lee Curtis a úplný závěr s babičkou Bunny. Poznámka: Nechápu, proč se ve všech filmech chce pár X vdávat za každou cenu v přesně určený den Y a to i ya cenu, že by tam byl po bouračce odvezen přímo z operačního sálu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Nezahojené rány ze střední školy dokáží nadělat pěknou paseku... Ano, film je přesně jak podle nějaké hollywoodské šablonky romantických komedií plný klišé. Ale přiznejte se, kdo to po přečtení obsahu nečekal? Mě to tedy pobavilo a to mi u takového filmu celkem stačí. Jediné, co mi doopravdy vadilo byla Jamie Lee Curtis, té prostě asi nikdy na chuť nepřijdu... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Rozjuchanost až na prvním místě aneb i když máte hodně skvělý casting (Kirsten, Sigourney, Jamie, Odette, Betty) tak to neznamená, že z toho bude taky skvělá komedie. You Again se snaží být originální, ale to se podaří až těsně před koncem, kdy se střetne ta nejstarší generace - do té doby je to jen ukázkově nalajnovaná blbovinka, u které se sem tam pousmějete, ale spíše si budete říkat, jestli jsou na tom herecká esa typu Sigourney či Jamie tak špatně, aby braly i takovéhle role. Potěšilo mě cameo The Rocka, toho jsem ve filmu opravdu nečekal a Patricka Duffyho. Za dámskou část obsazení dávám většinu svého hodnocení, zbytek za poměrně slušně hláškujícího malého bratra - 50 %. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipná komedie, která dojela především na nenápaditost scénáristů. Pokud má totiž hodinu a tři čtvrtě dlouhý film stále dokola těžit z jednoho až dvou mizerných nápadů, je něco špatně. Přitom herecký potenciál k tomu, aby byla mnohem lepší podívanou, Zase ona má. Tak především Kristen Bell bych v lepší roli vidět rozhodně chtěl, protože její (nejen) komediální talent nešlo přehlédnout, více šlo určitě vytěžit i ze střetu Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis, kterým tady bohužel nezbývalo nic než po sobě neustále metat zlostné pohledy a tvářit se jakoby nic. Dvouhvězdičková škoda. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Není lehké být looser na střední škole. O to více je pak člověk hrdý na to, když se mu daří a je úspěšný, když je povýšen na pozici viceprezidenta firmy a bude pracovat v New Yorku, a když se patřičně hrdý s pokojený sám se sebou může vrátit do svého rodného města. To je přesně případ sympatické blondýnky Marni, která letí na bratrovu svatbu, ovšem ještě v letadle se dozvídá, že si její bratr bere její tyranku ze střední školy. To by rozhodilo i tu nejvyrovnanější osobu, a tak není divu, že se Marni děsí svého setkání s onou "bachařkou ze střední školy". Tahle komedie v sobě spojuje hned několik prvků, které mám rád. Předně je to příběh o dívce, která se dokázala vypracovat v úspěšnou ženu. Dále je zde návrat do rodného města, který mám také ve filmech hodně rád. A pak jsou tu přípravy na svatbu a stmelování rodiny, což mě také vždycky ve filmech potěší. Celkově mi tedy tato komedie připomíná mix mých několika velice oblíbených filmů, a tak není divu, že jsem s výsledkem více než spokojený. K tomu zde hrají velice sympatické herečky Kristen Bell a Odette Annable, na které se pěkně dívalo. Navíc jsem se k tomu všemu královsky bavil, takže tady není nad čím váhat. Uděluji pět hvězd. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Prý komedie, jedinému, co jsem se zasmál byly hlody toho malého syna, kterej byl asi největší frajer z celého filmu. Bohužel prostoru měl tak minutu z celých 101 minut. Btw. tohle už jsem jednou psal, proč někoho baví psát tyhle kraviny, které jsou předvídatelné s první minutou filmu.... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tato komedie není špatná, ale nemůžu ani říct, že by byla něco extra. Je tu hodně cítit klišé a všechno jakoby bylo naplánováno hned od prvních minut a nic nás tedy nemůže překvapit. Díky tomu se z tohoto snímku stává průměrná komedie, na kterou se nemusíme a ani nechceme dívat každý rok. :-) ()

Reklama

Reklama