Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tibor (Péter Fancsikai) se se svými dvěma kamarády a spolužáky na konci školního roku dívají na webovou stránku Lady Sandry, když se ze školního rozhlasu dozví, že propadl z dějepisu. Tímto se pro něj uzavírá možnost dovolené, párty a balení holek v Chorvatsku. Místo toho musí odjet do Hotelu Flamingó u Balatonu, rekreačního sídla svého otce. Někdejší sociální místo se změnilo k nepoznání. Vítají ho staří přátelé, Józsi (Bálint Egri), Kata (Kata Gáspár), správce Tunyogi (Antal Cserna) a milá paní Rózsi (Piroska Molnár). Celý výhled ideálních prázdnin mu rázem přijde jako dávno ztracený, když v tom vejde do hotelu neznámá cizinka. Tibor v této půvabné cizince poznává dívku svých snů, Lady Sandru (Bernadett Gregor). (padawan88)

(více)

Recenze (2)

padawan88 

všechny recenze uživatele

Jedná se o povedenější Maďarskou komedii, která by se dala nejlépe srovnat k české komedii Rafťáci. Mladému Tiborovi se bortí jeho plány na ideální letní prázdniny, když se dozvídá, že propadl z dějepisu. Proto je nucen odjet do Hotelu Flamingó, letního sídla jeho otce. Právě zde se setkává s neznámou cizinkou, v níž nalezne dívku svých snů - Lady Sandru. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Určite znáte ten pocit, keď od jedného filmu očakávate veľa a nakoniec dostane len veľmi málo. „Tibor vagyok, de hódítani akarok“ je presne taký film. Klasická zápletka nevadí, ale réžia a občas trošku nie úplne dobré herecké performanci už áno. Z toho by mohla byť oveľa zábavnejšia komédia. P.S.: Bernadett Gregor ako femma fatale. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Reklama

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Název Tibor vagyok, de hódítani akarok znamená v češtině: "Jsem Tibor, ale chci svádět." (padawan88)

Reklama

Reklama