Kobra 11 - Na život a na smrt (TV film)

• Německo

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Auf Leben und Tod

Akční / Krimi / Drama

Německo, 2007, 91 min

• mil@n.fanatik

Od téhle doby pro mě není Kobra 11 tou Kobrou, co jsem mohl sledovat za mládších let... 2*(6.1.2010)

Konečně nějaké spestření, nejenom to že se jedná o takový zlom. Ale i o to že příběh už je o něco hlubší než předešlé díly, a Madworld dokonale pasuje. I když nedávám plných 5* tak dávám krásné 4*. Jen je škoda že se jedná o poslední povedený díl.(7.2.2011)

• mysiak

Už len tá zípletka hovorí za všetko...nástup Chrisa je jednoznačne krok dozadu v Kobre 11(13.12.2009)

Místo nejlepšího Toma přichází nejhorší Chris... Brantnere, vrať se k Rexovi!!!(19.9.2009)

• Colonist

Pilotní film k 11. sérii. Toma jsem měl rád (v řadách 4-6), ale jeho smrt se mě v porovnání s Andrého smrtí nijak nedotkla. Příšerné, tak jako všechny nové díly od 8. série výše.(29.6.2009)

„Ihr Revier ist die Autobahn. Ihr Einsatz heißt: volles Tempo Ihre Gegner von heute: extrem schnell und gefährlich. Verbrechen ohne Limit – Jeder Einsatz volles Risiko für die Männer von Cobra 11.“(26.7.2011)

Kobra 11 - pilotní díl k 11. sezóně. Už samozný děj je velmi jednoduchý a je především postaven na smrti jedné z nejoblíbenějších postav. Celý děj je tak honbou za pomstou, při němž Semir jako už jednou potkává svého nového parťáka Chrise Rittera.(4.7.2009)

Skvělá zápletka s novým partákem Semira. Chris mě asi sedl nejvíc, ale moc dlouho se v kobře neohřál.(18.8.2010)

jediná věc z kobry 11 na co se dalo dívat..(29.11.2011)

:-D Há, no co více říct? Toto je díl, díky němuž jsem začala celý seriál sledovat. A co si budeme vykládat, na jednu stranu znamená počátek jedenácté řady velkou ztrátu (budiž navěky sláva padlému modrookému parťákovi) a na druhou stranu... Gedeon Burkhard jako Chris Ritter? Und warum nicht?(11.7.2011)

Tom bol super partner a nečakal som jeho smrť, ani náhodou. Toto sa stať nemalo. Vcelku slušný pilot a Chris ako drsňák.(9.2.2010)

Jeden z nejdrsnějších pilotů, už jen díky tomu, že o život přijde nejlepší Semirův parťák Tom. Kdo ale vraždil není tak úplně jasné. Tomova vražda proběhne zhruba po 20 minutách (mohla být podle mého názoru lepší, vběhnutí do pasti a následný odstřel.....Tom by si zasloužil lepší smrt) a vše ukazuje na Semirova budoucího parťáka Chrise Rittera. Chris mi v Kobře moc neseděl a ani se tam naštěstí moc dlouho neohřál.(21.3.2011)

Začiatok s Tomom dobré ale potom... No je pravda že toto sa zhoršilo oproti ostatným predtým natočeným sériám ale Chris a Semir boli celkom fajn dvojica. Takže 73.5%.(11.4.2011)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji!(28.1.2012)