Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, je krásná, a přece...!
Vic je atraktivní, inteligentní mladá žena..., a přesto je stále panna. Pořád ji totiž něco nevychází - špatné místo, špatný čas, ale především špatný muž. Jednoho dne však potká toho pravého, sympatického Nika, kterému se také zalíbí. Je tu však ještě její "problém", se kterým si bude muset nějak poradit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (39)

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím kde začít.Německo VS komedie.Potupa před všemi i sebevíce trapnými komediim ,počínaje Holky to chěj taky až po tohle.je to KATASTROFA nudnější ,,komedi´´ jsem neviděl ,DVD jsem chtěl po 20minutách upéct na pánvičce ,ale řekl jsem si škoda pánve ,kouknul jsem dále ale v polovině filmu to nešlo lámal jsem.29ti letá pana a píše pro časopis BRAVO.Tak to je trošku moc i na mě.Být mi 13 a byl bych pubertalní holka možná bych se smál.....ale spíš co to je za slátaninu.Je toho hodně a nechci ty rozlámané kusi ještě najít a pohřbít do země.Němci držte se filmů (jako je třeba Klepaní na nebeskou bránu ,jenže toho se asi nedočkáme) nebo doktorských seriálu.... ()

Sofia_Straw

všechny recenze uživatele

Umelo natiahnutá minutáž, film je predvídateľný, jednoduchý - aj keď sa snaží komplikovať dej vzťahom k dvom mužom, resp. k prebudeniu sa do reality, v ktorej dvaja ľudia žijú vedľa seba, no nedokážu voči sebe prejaviť skrývané city. Skrývané z jednej strany, tá druhá si sedela dlhšiu dobu na kábli. Ako celok strašné... , mimo záujem, preto nehodnotím. ()

Reklama

Stanley 

všechny recenze uživatele

Tento sympatický a přitom vlastně obyčejný snímek nečekaně disponuje jakousi odlehčenou přitažlivostí. Přináší i určité užitečné poselství varující nás do života před vytvářením unáhlených závěrů a před zaslepeností k vlastním citům. Poměrně překvapivé závěrečné rozuzlení umí i ospalého diváka vytrhnout z případné letargie, i když to tvůrci vzali příliš hopem a vyhrocená situace vyznívá poněkud nedůvěryhodně. Jenže právě i takové věci se někdy na světě dějí - láska nezná pravidla. ()

MarleyCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá nuda, slovo komedie do tohoto filmu snad ani nepatří neboť film má v sobě na nejvíš čtyři humorné scénky, které nejsou nikterak zajímavé. Čekal jsem, že to bude nějaká napodobenina americké komedie 40 let panic, ale to jsem se hluboce spletl. Skoro žádný děj, naprosto hrozné herecké obsazení. 20% ()

nurielka 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka, ktorá zistí asi 15 minút pred koncom, že odrazu miluje niekoho iného a nie toho o ktorom snívala celý film a ten dotyčný sa kvôli tomu rozíde s priateľkou, s ktorou chodil päť rokov a nezdalo by sa mi, že by im to škrípalo. To mi prišlo strašne neľudské. Aspoň keby do toho dali šťavu. Ľudkovia kde ste nechali charakter? Strašné a nudné klišé. Keby bola aspoň trošku škaredšia a nudnejšia, tak by to bolo aspoň trochu uveriteľné, že je panna, ale toto mi skôr spôsobovalo muky, pri ktorých som prevracala oči v jednom kuse. A k tomu tá hudba. Iný výber nenašli? Prisahala by som, že tú istú pieseň počas filmu pustili aj 6 krát. Ale nechce sa mi to ešte raz púšťať a zisťovať či je to naozaj tak. Dala by som tomu aj odpad, ale ľutovala som tú hrdzavku, ktorá dostala košom, a tie jej slzy boli takmer skutočné, takže.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Berlíně (Německo). (GASTON73)

Reklama

Reklama