Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, je krásná, a přece...!
Vic je atraktivní, inteligentní mladá žena..., a přesto je stále panna. Pořád ji totiž něco nevychází - špatné místo, špatný čas, ale především špatný muž. Jednoho dne však potká toho pravého, sympatického Nika, kterému se také zalíbí. Je tu však ještě její "problém", se kterým si bude muset nějak poradit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (39)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ušlo to, nějaký ten vtípeček v tom je. Jen nevim, jestli by takováhle žába byla fakt ještě ve 29 panna. Trošku mi nesedl závěr, kdy se všechno tak nějak radikálně změní, aniž by tomu ze začátku něco nasvědšovalo. Náznaky tam sice byly, ale prostě po celou dobu děje se nestalo nic tak zásadního, abych si tam tu změnu dokázal představit. A jednání protějšků? Pohodička, jako by se nic nedělo... To já bych byl nasraný, jako že fakt jo. ()

Sofia_Straw

všechny recenze uživatele

Umelo natiahnutá minutáž, film je predvídateľný, jednoduchý - aj keď sa snaží komplikovať dej vzťahom k dvom mužom, resp. k prebudeniu sa do reality, v ktorej dvaja ľudia žijú vedľa seba, no nedokážu voči sebe prejaviť skrývané city. Skrývané z jednej strany, tá druhá si sedela dlhšiu dobu na kábli. Ako celok strašné... , mimo záujem, preto nehodnotím. ()

Reklama

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Nechci se navážet do některých předchozích komentářů, ale tenhle film nepochopí každý. Asi jako když ve filmu bude nějaký chlap řešit, že je impotentní. Ženská, co to bude sledovat, to pochopí teoreticky, ale nedokáže se vžít pořádně do pocitů takového muže. Tohle je přesně ten případ. Je to film s trochu riskantním námětem, protože "to" se dnes přece nenosí a většina lidí tento "problém" nepochopí. Mně se však film líbil a bylo to něco jiného, než klasické filmy tohoto žánru. Komické situace byly v první polovině, pak už to bylo trochu vážnější, bujná fantazie hlavní hrdinky byla příjemná a potrhlá, ale nakonec si bohužel musela uvědomit, že dnes vyrukovat na kluka to, že jí táhne na třicet a ještě s nikým nebyla, může být asi hodně nepříjemná a trapná záležitost. i když ty trapasy s možnými nápadníky na jednu noc byly možná trochu přehnané a co si budeme nalhávat, v normálním světě by se jí to určitě aspoň jednou povedlo. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...jediné čo mi vadilo bolo nelogické konanie hlavnej hrdinky ( či už to akým spôsobom si doniesla domov "nafúknutého pandrláka", či útek od nahnevanej manželky chlapíka - kde ťažko predpokladať, že by sa neskôr nebola zastavila a obliekla sa a nie utekala celú cestu domov len v spodnej bielizni ako to bolo tu......a samotná pointa prečo bola panna...hmm..aj to mi prišlo moc presladené...a neviem či to bol dôvod ktorý by bol v skutočnosti možný....)....ale tvorcom filmu asi o takéto dačo nešlo ...chceli len pobaviť...a nie sa zamyslieť nad touto vecou ....a pobavenie bolo pre mňa len ľahko priemerné....... ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím kde začít.Německo VS komedie.Potupa před všemi i sebevíce trapnými komediim ,počínaje Holky to chěj taky až po tohle.je to KATASTROFA nudnější ,,komedi´´ jsem neviděl ,DVD jsem chtěl po 20minutách upéct na pánvičce ,ale řekl jsem si škoda pánve ,kouknul jsem dále ale v polovině filmu to nešlo lámal jsem.29ti letá pana a píše pro časopis BRAVO.Tak to je trošku moc i na mě.Být mi 13 a byl bych pubertalní holka možná bych se smál.....ale spíš co to je za slátaninu.Je toho hodně a nechci ty rozlámané kusi ještě najít a pohřbít do země.Němci držte se filmů (jako je třeba Klepaní na nebeskou bránu ,jenže toho se asi nedočkáme) nebo doktorských seriálu.... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Berlíně (Německo). (GASTON73)

Reklama

Reklama