Jack Hunter: Nebeská hvězda (TV film)

Jack Hunter and the Star of Heaven

Jack Hunter a Nebeská hviezda

Dobrodružný

USA, 2008, 92 min

Třetí film Jacka Huntera prakticky stejný jako první a druhý. Prostě slušná dobrodružná televizní zábava.(23.10.2009)

Z této trilogie jednoznačně nejlepší díl. Ti, kdo tento film hodnotili jako "odpad" buď u toho spali anebo ... ale raději už neřeknu nic.(16.11.2009)

Tak třetí díl mi přišel slabší než první dva, už se totiž neodehrává ve starobylých hrobkách, ale jde v podstatě spíše o špionážní thriller (stále televizní), takže je to u mně tak za 3,5*, koukat se na to ale dá :-)(14.8.2009)

• corpsy

Celej sérii by som dal radšej o hviezdičku menej. Amatérskosť a úbohosť. Ale občas sa vyskytne niečo ( v každej z častí ), čo človeku pripomenie to, či ono z iných legendárnych dobrodružných snímkov. A znalého diváka trošku pobaví.(6.2.2011)

• maciii

To, že je to levné, bych klidně překousla, dobrý scénář se dá napsat i na kus toaleťáku. Horší je to, že je to dějově nemožně laciné, povrchní, nerealistické a nelogické, což se u jiných filmů dá zvládnout díky dobrému humoru, ale ten Jack Hunter taky postrádá.(15.11.2011)

• Torgal

Po predchádzajúcej skúsenosti s Jackom Hunterom som nastavil latku očakávania na príslušne nízku úroveň a väčšinu času som dostával čo som očakával. A teda televíznu verziu Indiho so všetkým čo k tomu patrí (za vlasy pritiahnutý scenár, nízkorozpočtové triky...). Na imbecilného Tárika som si už zvykol a tak som si naivne myslel, že by som mohol tentokrát dať benevolentné 2*. To čo sa dialo v poslednej polhodine ma ale vrátilo späť na zem - triky vyslovene hnusné a hlavne zdravý rozum odišiel do teplých krajín (jeden príklad za všetky - zlosyn je postrelený do nohy, chvíľu nemôže chodiť, ale pár sekúnd na to už veselo behá a kope do Jacka Huntera). Toto proste nie. 2+/10(15.3.2010)

Třetí závěrečná série Jacka Huntera se zdála o něco lepší než ty dva. Myslím, že by to stačilo vše dát do jednoho filmu. Některé skutečnosti mi tam vyloženě vadili, viz boj Jacka s Litmanem, který ač s prostřelenou nohou byl silnější než Jack, někteří lidé šli odstranit po jednom střelení a padouch Litman se držel až do konce. Možná by stačilo vidět jen tenhle film a ostatní by se tak dalo vše dohromady. Také kýč, ale s vědomím bez pokračování, to byla vlastně zábava.(31.7.2011)

• sadlokan

I Indiana Jones by oblečenej jako Indiana Jones v Istambulu r.2008 vypadal jako vůl,natož tenhle nýmand.Ještě sebou vleče takovýho megazábavnýho"Otíka" a všeobecně to působí(i když já je vlastně neznam?)jako ostřejší turecká telenovela.*za pěkný lokace.(5.11.2011)

• B-Boy1

Indy??...az napadne podobne slavnemu prchodcovi..az na to ze uspesnost je rozdielna(21.7.2009)

• Chlo0opek

Tak při tomto snimku mě napadá jedno slovo: Trapné. Rádoby vtipný přítel Tariq trapný, šéfka NSA extrémně trapná, závěrečná scéna i se zatměním slunce trapná... Jack je necharismatický, herecké výstupy špatné.. Indiana Jones by asi zaplakal:( Jediná opravdu vtipná scéna, kdy na závěr přichází Tariqova přítelkyně byl dobrý nápad, ale ani ta se s načasováním jejího příchodu po kameramanské stránce nepovedla.. Slabší 2*.(17.10.2009)

• Vikki

Vcelku se nedivím hodnocením "odpad", protože tvůrci jen zneužívají cizí popularity a všechny tyto napodobeniny Indiany J. jsou skutečně místy až trapná náhražka či kopie, snadno průhledné, nemastné neslané a hrané už jen na efekty, které mají oslnit.(15.11.2011)

• angel.CZ

Ježiši Kriste už nikdy........(25.7.2009)

• Feuer

Flynn Carsen je v porovaní s Jackom Hunterom Indy . A to je už čo povedať(26.7.2009)

Pustil jsem si vsechny tri dily hned zasebou a musim rict ze se me cely pribeh libil. Schopnej scenarista by z toho udelal jeden film, pripadne dva. Ale tri jsou opravdu moc. V prvni casti jsem se musel srovnat s tim, ze se nekoukam na Indyho, Flynna, Bena Gatese apod.. ale je to dalsi postava, tak proc ji hned odsuzovat :) Jak uz jsem rekl, filmy se libily a davam ***.(4.3.2010)