Reklama

Reklama

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Namakano, bombasticky a prenádherne urobený film o chlapíkovi, ktorý behá po zákutiach svojej mysli aby si spomenul na minulosť, ktorej mosty spálil . Ulrich Thomsen má nedôverčivosť vypálenú v tvári a Helena Christensen by svojimi očami mohla taviť balvany. Z nej som namäkko už od čias, ked som ju videl vo videoklipe Chrisa Isaaka - Wicked Game, akurát tu jej mohli odpustiť tú debilnú čiapku s brmbolcom. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po jisté době jsem zavítal do mého milovaného Dánska, ale tentokrát a naprosto výjimečně jsme se nepotkali, resp. minuli se o kilometry. Vůbec jsem nepochopil, o co ve filmu šlo, co se nám autor snažil sdělit. Helen Christensen má rozhodně potenciál ztvárnit "femme fatale", nicméně dokážu si představit desítky jiných, lepších a efektivnějších způsobů, než jaký nám předvedla v Allegro. Odpadu se vyhnu jen z úcty k dánské kinematografii, kodaňským reáliím a vážné hudbě. ()

pevico 

všechny recenze uživatele

Zetterstrøm je od mala nadaný klavírista. Má tu schopnost, že dokáže zapomenout na nepříjemné zážitky a všechno, co se mu v minulosti stalo, uzamkne do Zóny. Co ale ve skutečnosti Zóna je a proč nemá žádné vzpomínky, na to musí Zetterstrøm znovu přijít..a pravda není vždy příjemná. Působivý kousek Christoffera Boe s výnikajícím Ulrichem Thomsenem potěší a překvapí.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neprijemne zazitky ukladal on kamsi do zony /paralela  s T5arkovskym cisto nahodna/ , no ale ako som zistil, i Zona ma svoje pravidla. Taxa poniektori ludia pokusaju  problemy utopit v alkohole, lenze zas hovno - tie kurvy sa naucili plavat 68 % ()

Pafl 

všechny recenze uživatele

Ulrich Thomsen je Zetterström. Zetterström se, tak jako hrdinové toho filmu o neposkvrněné mysli, rozhodne zapomenout. Postaví Zónu, uzamkne do ní svůj smutek a své vzpomínky a sám zmizí na druhý konec světa. Po letech se vrací do Dánska. Jeho vzpomínky jsou pryč, ale minulost nezmizela, nikdy nezmizí, a čeká tu něj. A láska tu číhá, aby do něj znovu zatnula své krásné drápy. ()

Reklama

Reklama