Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Zamlouvá se mně tady ten rychlej striptýz charakterů, normálně u někoho někdy nevíte, jestli je to opravdu kretén (kráva) nebo se nad něj (ní) jen nemístně povyšujete, tady se to vokáže hned a ještě se tomu kreténismu můžete bez výčitek (teda dle nátury) tlemit. Jako celek je to ale žalostný a jakmile se začne zpívat čistě pro mobilní operátory, je to jasnej odpad!. ()

MJMilan odpad!

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE! Všechno špatně, vůbec nejde o to jak kdo zpívá, dává se na vzhled a na monotónní tuctové hlasy. To jak se vyjadřují obyčejní lidé typu Habera, Jandová atd. o druhých obyčejných lidech je naprosto nelidské, nedůstojné... mělo by jít především o zpěv,.... tohle je nějaká podivná nechutná reality show. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle soutěž jsem víceméně přehlížel a před pár dny měl o ní dobrou debatu s kámošem, tak jsem si řekl, že se mrknu, jak na mě bude tahle (poslední? snad ano!) řada působit. Píšu to nerad, ale výsledek předčil má očekávání. Naprosto vyumělkovaný svět, žijící sám pro sebe (a v hlavách uječených patnáctiletých holek) a pak také pro reklamní pauzy, aby vyrobil lidi (jednu, max. dvě světlé výjímky v roce 2004 opravdu nepočítám), kteří, kdo ví, na to jdou opačně, ze začátku o nich ví celý národ, aby pak za půl roku skončili někde na krajských plesech či v muzikálech. Řadových. Kdyby Dara ukázala prsa, bylo by to větší vzrůšo, porota taky celkem válí, odhaduje, kdo vypadne a vůbec neví proč. O moderátorech nemluvě, větší šeď aby člověk pohledal. Co mě na tom ovšem nejvíce zaráží, je to, že tahle šaškárna zaujme i lidi s nadprůměrným IQ. Ne zaráží, oprava - hodně děsí. ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Pěvecké soutěže moc nemusím kór když se jedná o popový žánr. Celá ta soutěž je postavená podle jedné šablony, se kterou se nedá už nic moc tvořit. Je pravda, že nyní se to rozrostlo o dvě státní televize, ale to je taky jediný a chudý nápad, který se od ostatních sérií liší. Koukl jsem na jednu a ani nevím jestli celou epizodu a už se k tomu nevrátil, odpad. ()

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Tato Superstar posunula naši zábavu zase hlouběji do bahna (chcete-li do prdele). Největší katastrofa je Jandová! Ta ženská snad půl roku nešukala. Její sexuální narážky na každého normálně vypadajícího soutěžícího jsou příšerné, stejně tak rozebírání vlastní menstruace. Po dlouhé době jsem se strašně styděl, že jsem alespoň dvě pokračování shlédl. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama