Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Prvé vydanie tejto hudobnej reality show, pred pár rokmi, prinieslo na televízne obrazovky niečo nové. Formát, ktorý tu ešte nebol. Druhá séria sa zviezla na úspechu tej prvej. Tretia bola už len zbytočným kopaním do mŕtvoly. Ale aj tak sa to rozbehlo znova. Veď prečo neskúsiť "Česko Slovenskú SuperStar"? Iste sa ešte najde dosť divákov, ktorí budú čumeť na bandu pubertálnych exotov, čo si naivne myslia, že z nich budú hviezdy. Stále dokola to isté. Ja už mám toho plné zuby a s kľudným svedomím to hádžem do odpadu! ()

Vyrida odpad!

všechny recenze uživatele

Pěvecké soutěže moc nemusím kór když se jedná o popový žánr. Celá ta soutěž je postavená podle jedné šablony, se kterou se nedá už nic moc tvořit. Je pravda, že nyní se to rozrostlo o dvě státní televize, ale to je taky jediný a chudý nápad, který se od ostatních sérií liší. Koukl jsem na jednu a ani nevím jestli celou epizodu a už se k tomu nevrátil, odpad. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

.. je to ale úlet :)) Televize se napakujou, diváci se posmějou a "zpěváci" se můžou předvést. Já se bavím a nemám k tomu výhrady. Posměju se tady více než u nějakých Skopičin, Neváhej a toč apod.. Porota dobře stírací včele s Haberou. Možná za Hejmu mohli dát někoho jiného... ...Pozdrav své kamarády do kamery... a vyjmenuj nám je ještě jednou.. :D ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Doporučuji sledovat všelijaké fandovské sestřihy, ty se s přehledem vyšplhají i na čtyři hvězdy, jinak zůstávám u dvou, za slušně hláškující porotu a občas zábavnou hvězdnou pěchotu (aneb nad cizím neštěstím se člověk pobaví nejvíc). Na televizi slušný standart, ale je mi silně protivná forma plná záběrů na uslzená očička a vesměs nezajímavě se prezentující soutěžící (nemluvím jen o zpěvu). ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Jsem úplně mimo okruhu, které se SuperStar snaží oslovit. Mám hudební vkus(metal, punk, žádný sladoučký komerční popíček), kterým by většině těch slavných finalistů nejspíš slezli vlasy z hlav. Ale líbí se mi to "Československá" - podle mě jsme se nikdy neměli rozdělovat, a je jedině dobře, když jsme se aspoň takhle na chvilku zas spojily. Musím tomu dát dvě hvězdičky. Kdybych dal méně, bylo by to nefér vůči produktům České televize, typu Hvězdy tančí a zpívají, které jsou aspoň pro mě větší zlo. Navíc Leoš Mareš je nejspíš v současnosti český nejlepší moderátor, a na té Superstar to jde znát... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama