Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Chcel som to dopozerať do konca, naozaj chcel, ale nedám sa týrať, no nie. Zlí, zlí moslimovia rozbíjajú vzácne sošky a vyrábajú atómové bomby na počkanie. Ale už viem prečo sú americkí prezidenti takí múdri, veď im radí ten najmúdrejší Chuck Norris. Inak ale nechápem načo je USA celá CIA keď majú Chucka, veď ten z rodinného domu vyrieši všetko a vždy, stačí sa len pozerať na obrazovku a občas pretočiť späť, pozor, ale nie preto že to nepochopil na prvý krát, ale preto aby to vysvetlil tým menej chápavým spolupracovníkom. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Mno, tak zatímco první film byl docela fajn a já si ještě pochvaloval výběr Dylana Neala, tak tady už jeho postavu hraje jeden z těch dementů z novějších řád seriálu WTR. Zápletka je tentokrát jak z prezidentskýho projevu Miloše Zemana, jen je tam navíc ještě ta asiatka. Celý je to jinak celkově mnohem větší sračka než byl původní film - porada prezidenta s těma kecama "Jaké máme možnosti? Můžeme tam poslat několik ef patnáctek" a následný vzdušný fighty byly jak z filmu Megažralok vs. obří chobotnice, ponorky se tam vynořujou jak veselý delfíni atd.. prostě i po technický stránce je to mnohem horší než to bylo v prvním filmu. Jednu hvězdu dávám za Chucka Norrise, kterej stále baví (bohužel na obrazovce většinu času ani nebyl). ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris (Joshua McCord) je tentokrát více za mentora a do akce se zapojí teprve v závěru při likvidaci teroristů. Mínusy snímku jsou nevýrazný záporák, horší akční choreografie a Judson Mills, který nahradil Dylana Neala v roli Dekea Slatera. Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris tentokrát pouze režíroval. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Ale né hergot, to né. Kterej blázen, vyjmenujte mi jednoho jedinýho na světě, by točil pokračování debilózního televizního béčka, který samo o sobě udělalo do světa díru asi stejně velkou jako když si želva uprdne do písku? Cože? Cože! Chuchk Norris a jeho family company. Zápletka z jadernou bombou uprostřed města to už tu bylo, nejenom ve 24 hodinách. Ale to se dá tolerovat, jenže kdo mohl tušit, že z jednoduchýho primitivního děje udělaj stejně primitivní film? Otázka zbytečná, jedem dál! Čím nás amík Chuck zásobuje tentokrát? Střelba při saltu? Ne, nedělám si legraci. Do akčáku sice zajímavej prvek, ale to ho musíte stejně zajímavě podat. Ne máchat rukama sem a tam a trefit přesně toho nebohýho poskoka s kulometem. Použití dokumentárních záběrů? Ano, proč ne. Jak jinak si vysvětlit rozmazané a neostré, jednoduše zabírané lety raket a stíhaček. Musí umět každý islámský terorista kung-fu? Ano, musí, jak jinak by obstál proti pěstma šermujícímu Chuckovi či jeho pečlivě vycvičenému svěřenci. Proč leptat kyselinou ve spreji poklop, když jde normálně zvednout? Pro efekt! A na závěr? To co si tvůrci připravují dlouho do předu, aby to pak Chuckův geniální mozek vyřešil rozluští průměrně inteligentní divák hned v samotném zárodku. Jaký dát hodnocení? Jednu hvězdičku? Neblbněte, to by byl horší terorismus než film samotnej. Odpados seňoras! ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Akční scéna: agent utíká lesem a protože není ozbrojen, i všichni povstalci, kteří ho napadají a kteří se zjevují zničehož nic, také nejsou ozbrojeni. Asi protože jsou čestní bojovníci. Čili je stačí vyřadit jedním kopem. Při úniku na motorce se z lesa vynoří gazík s povstalci (co dělal v lese?)), naštěstí před autem byla větvemi "zamaskovaná" rampa, takže agent na motorce mohl gazík přeskočit...pak útes, vrtulník...první tři minuty...to mi stačí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama