Masakr v San Franciscu

Akční

Hong Kong / USA, 1974, 83 min

Wei Lo

• sniper18

Je to slabý akčný film. Má celkom dobrý príbeh o policajtovi, ktorého suspendujú a behom toho je zabitý jeho partner. Rozhodne sa nájsť vrahov a zároveň ho vplyvný mafián chce získať na svoju stranu. Spracovanie je na tom ale dosť zle, väčšinu času sa nedeje nič aspoň trochu zaujímavé, celý film je taký spomalený, správanie postáv je úplne mimo a tak film aj napriek krátkej dĺžke takmer celý čas nudí. Akcie je tu pomerne dosť, ale vôbec sa mi nepáči. Zameriava sa prakticky iba na súboje, ktoré sú síce prehľadné a vidno, že hlavný hrdina aj niečo ovláda, ale tým klady končia. Po úplne všetkých stránkach sa snažia pôsobiť ako súboje Bruca Leeho, ale kvalitou sú od nich veľmi daleko. Keby v nich aspoň stál bojovník proti menšiemu počtu protivníkov, pretože aspoň tie sú tu aspoň trochu zaujímavé, inak tu takmer vždy hlavný hrdina nudne porazí väčšiu skupinku nepriateľov. Herecké obsadenie ma tiež nezaujalo, hlavný hrdina je priemerný, Chuck Norris má len málo priestoru, ale aj tak ma jeho postava mafiánskeho šéfa moc nebavila a ani finálny súboj s ním sa mi vôbec nepáčil. A všetky ostatné postavy sú nezaujímavé a nudné. Réžia tiež nemá moc vysokú úroveň a vizuálna stránka filmu presne zodpovedá dobe vzniku filmu, takže tu nemám čo kritizovať. Od tohto filmu som moc nečakal, ale dostal som ešte menej. Bol som zvedavý len na Chucka Norrisa, ktorý ale mal len malú a nezaujímavú postavu. Znovu si to už určite nepozriem. Objektívna kvalita filmu- 28%, film sa páči mne na 32%.(10.10.2010)

CHUCK NORRIS v tomto filme hrá mafiánskeho bossa a v závere dostane v pomerne trápnom súboji riadne "do držky". :-) Neuveriteľné ! (16.9.2010)(16.9.2010)

60 %(14.5.2011)

• Danoboss

Predstavte si film, v ktorom je Chuck Norris zďaleka najlepší herec nielen čo sa týka súbojov ale aj čo sa týka herectva samotného... tú jednu hviezdu dávam len z úcty k nemu, inak neskutočne nudný brak.(20.1.2011)

• RetroMan

Líbil se mi ten hongkongský retrostyl s jejich působivou hudbou. Souboje jsou špatný a to i v podání hlavního záporáka filmu Chucka Norrise. Děj zmatený až nudně ubíjející. To jsou ale začátky, Chucku. I'm not bruslí, I'm Chuck Norris.(15.5.2012)

Huang se u policie uplatnil jenom díky tomu, že mistrně ovládá kickbox. Kolegové si váží jeho čestnost i poctivost. Když se Huang pokusí zachránit svého partnera Blackieho, zabije jednoho z únosců. Číňana nejenom propustí se sboru, ale odsoudí na rok do vězení. Jakmile se Huang dozví o násilné smrti Blackieho, pouští se znovu do boje s mafií.(25.12.2010)

• aLPaC

Tohle že má 50%? Naprostá píčovina, to je až do nebe volající. Děj je k zblití, chování všech k zblití, hlavní hrdina k zblití, jediná co k zblití není je závěrečnej fight chlupatýho Norrise. Za to 1%. Zlatej Bourák. Kdo dá tomuto skvostu tři a víc asi nemá všech pět pohromadě.(13.1.2012)