Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Brát Roommate jako horor nemá cenu, jako hodně slabší thriller možná lehce ano, ale spíše jako drama naprosto o ničem. Čekal jsem od tohoto snímku daleko víc, ale za něco stálo až posledních deset minut. Na v celku zajímavé herecké obsazení (největší klad), hrozný děj a nehorázně předvídatelný příběh od první minuty... 3/10 = 30% ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Takový ucházející trošičku nudný béčko, kde už při první větě: "Ahoj já jsem Rebeka tvoje nová spolubydlící!" víte, jak to bude všechno až do konce probíhat. Jinak bych to hned neoznačoval jako horor, ale jako takovej normální příběh ze života. Holek jako Rebeka znám ve svým okolí spousty, to jsou prostě klasický holky a ty jejich srandičky no. Musím však na tvrďáka přiznat, že jsem se jednou lekl, proto tři hvězdičky místo dvou! ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Horor co rozhodně neděsí , ale natočené je to pěkně, herci dobře vybraní a občas lehce napínavé. Rebecca je švihlá velmi uvěřitelně a její řešení problémů člověka nenudí. Škoda, že Nina Dobrev nedostala moc prostoru, čekal jsem, že se s hlavní hrdinkou potká ještě jednou a osvětlí trochu více, co se tehdy mezi ní a Rebeccou odehrálo. Bohužel můžu jen hádat, rozhodně jí ale plně chápu, že si kafe vypila venku. Cam Gigandet sice celej film vypadá, jako by se zrovna vzbudil a byl ještě napůl mimo, ale přesto dokáže Sáře pomoci, vždy když potřebuje a to se cení. Co mě docela zajímalo byl fakt, že Minka Kelly (Sára) a Nina Dobrev (Maria) si jsou (dle mě) celkem podobné. A tak jsem dumal jestli to byla čistá náhoda, nebo si Rebecca Sáru vybrala jako velmi podobnou náhradu za Mariu. Kdo ví...Spolubydlící převratné dílo sice není, ale jako večerní jednohubka je absolutně v pohodě. ()

Sajuska1991 

všechny recenze uživatele

Hororem bych to nenazvala ani náhodou ... Jediné nepříjemné věci jsou koťátko v pračce a vytrhnutí piercingu z pupku .... a Leighton měla docela děsivý výraz psychopata když ukazovala své nové tetování :-D Není to špatné, to fakt ne, ale vyloženě dobré to bohužel taky nebude ... mohlo tam být víc těch "hororových" scén, mohli více propracovat postavu té spolubydlící, více z její psychiky .... a ten konec je taky podle mě takový useklý, rychlý ... Dala bych 2*, ale Leighton mi to prostě zpříjemnila na 3* . ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Spolubydlící není ani horor, ani thriller, není to prostě nic. Naprosto mizerný a předvidatelný scénař. Režisér asi nevěděl jakým směrem chce, aby se film ubíral. Doufal jsem aspoň v průměrný thriller, ale tohle byl těžký podprůměr. Herecké výkony rovněž katastrofa. Casting na americké horory asi probíhá stylem : Projděte se v plavkách a kdo má lepší postavu, toho vyberem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama