Reklama

Reklama

Je krásná. Je věrná. Je psychotická. A naneštěstí pro čerstvou vysokoškolačku Saru (Minka Kelly) je také její SPOLUBYDLÍCÍ. Po příchodu do nové školy Sara začíná chodit se Stephenem (Cam Gigandet) a nalézá si novou nejlepší kamarádku, spolubydlící Rebeccu (Leighton Meester). Nové kamarádství se ale záhy mění v noční můru. Sara se ocitá tváří v tvář děsivému poznání, že její přítelkyně je posedlá a nevyrovnaná osoba, která možná dokonce i vraždí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (181)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller se skvělou Leighton Meester. Označit to za horor by byla silná slova, ale jako psychologický (nebo spíš psychotický? :) ) thriller ze studentského prostředí to funguje. Leighton Meester kupodivu tato vyšinutá poloha dost sedla, a tak body navíc přidávám tomuto filmu právě za její výkon. Jinak ovšem dějově film moc nepřekvapí, ale ani neurazí. V tomto žánru průměr, který stačí vidět jednou. ~(3,3)~ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Starostlivá spolubývajúca Rebecca nechce nič len aby jej naj. priateľka Sara bola v bezpečí, šťastná a aby jej nič nechýbalo. Sara to však nechce chápať a robí Rebecce (inak fakt som si toto meno tuna zhnusil) napriek. Neopetuje jej lásku a cit, Rebeccu to samozrejme naserie. Vezme osud do svojích rúk a snaží sa Saru naučiť "móresom", ako to asi tak dopadne? huúu 1/10 des a hrôza ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká trochu chorobná žiarlivosť :D Asi som divný, ale mne bolo tej Rebeccy v podstate dosť ľúto a súcitil som s ňou, aj keď to čo spravila tomu mačiatku ma naozaj zarmútilo. Ale čo je také zlé na tom nechcieť sa o niekoho deliť s ostatnými? Aj keď toto bol už trochu extrém. No čo sa týka filmu, tak podľa mňa celkom dobré a zaujímavé. Aj keď bohužiaľ ku koncu z toho asi nasilu chceli spraviť horor, a to veľmi uškodilo celému filmu, ktorý bol dovtedy v podstate nadpriemerný. Nemám rád, keď to preženú s dramatizáciou a začne sa to zrazu meniť na horor, hoci len čiastočne. Ale inak som čakal od toho oveľa menej, takže spokojnosť. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

No, horor? To snad ani ne. Koukat se na to dalo, hlavně kvůli sympatickýmu obsazení, holkám to docela slušelo a navíc tam byl sympaťák Gigandet. Co tam ale dělal, to je mi záhadou. Tohle jsem chtěl vybrat na hororový pátek třináctého, ještěže mě něco osvítilo a já si to rozmyslel. To bych totiž asi dostal sodu, bát se totiž dalo snad jen toho, že tu spolubydlicí neprohlídne a za to by zasloužila zemřít ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kto čaká veľa, bude sklamaný, kto nečaká vôbec nič, bude spokojný, a ja som ten druhý prípad. V tomto prípade mi je jedno, že je to otrepané a predvídateľné, pretože to nenudí. Ja mám takýto typ thrillerov celkom rád, dokonca oveľa radšej ako bezduché teen vyvražďovačky. Dobre sa mi na to pozeralo, najmä keď tá psychopatka vymýšľala stále nové a nové intrigy, aby si k sebe pripútala svoju naivnú spolubývajúcu - a vždy jej to pekne vychádzalo. No a k tomu pekné herečky, takže v pohode. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Leighton Meester byla původně obsazena do role Sara, ale nakonec se producenti rozhodli, že jí obsadí do role Rebeccy. (maluti)
  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)

Související novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (více)

Reklama

Reklama