Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Autoři už těžce vaří z vody, s původními díly to už nemá v podstatě téměř nic společného. V tomto díle snad jen knihu lásky, okolo které se točí celý film a Eugena Levyho, který si zahrál ve všech sedmi pokračováních. Děj je stejný jako u dalších X teenegerovských komedií. Parta kluků se snaží celý film zbavit panictví, aby se jim to nakonec povedlo a ještě k tomu s jejich vysněnými dívkami. Film je točen přímo do prodeje, takže nemůžeme čekat nějakou extra kvalitu, přesto se ale během filmu nudit nebudete a dostane i celkem slušnou porci více či méně kvalitního humoru a velkou dávku obnažených děvčat. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebýt některých megatrapných scén (stará kurva, sob), tak by to byla jen hloupá teen komedie, na kterou se dá dívat. Ale některé scény jsou vážně úplně odporné a antivtipné. Nechápu, co si jako autoři myslí, tomu se snad ani Amík nemůže zasmát. Naopak pár věcí se ve filmu povedlo, některé scény fajn, hlavně ona posvátná kniha z prvních dílů přináší příjemné provázání s nejlepšími díly Prciček. Herci nic moc, ale co bychom taky chtěli. Holky pěkné a některé dokonce i přirozeně pěkné. Film měl potenciál na to, aby překonal předchozí dva nejmarnější díly, ale nakonec to dopadlo téměř podobně. 40% ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Další díl prciček, ovšem jeden z těch slabších, dříve známé postavy, které vytvořily jakýsi standard v těchto filmech sou ztvárněny o poznání hůře, jasný příklad je stifler, který v této verzi nestojí za nic a celý nápad s renovací knihy byl podle předchozích obsahů určitě horší. Jediný klad filmu je Jennifer Holland. ()

Gereth odpad!

všechny recenze uživatele

Od pozdějších dílů American Pie a celkově všech podobných teen komedií jsem nikdy nečekal mnoho. Vypnout mozek, sednout si s kámošema u pivka, relaxovat. Semtam se objeví neokoukaná vtipná scéna, obvykle je přítomna spousta pohledných slečen a celkově si aspoň člověk zavzpomíná na své vlastní kalby. Opravdu jsem nečekal že i takovýto typ snímku se dá tak moc pokazit. Celý příběh je jeden velký kolotoč fantazií hlavního nerda a nadzvedávání podprsenky/plavek. Nejhorší složení paniců, nejhorší Stifler, nejhorší slečny, nejhorší minirole Eugena Levyho(I když dobře, ten je možná pořád stejně špatný). Nejhorší díl ze serie a celkově nejhorší teen komedie, co si pamatuju. // 10% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí dva díly. Dobré vtipy, herci sympaťáci a hlavně je tu trochu silnější romantická linie, která se snaží vzdát hold první trilogii. Eugene Levy je perfektní, hudba rovněž. Snad akorát bych vystřihl scénu s babkou - děvkou. Ta byla fakt navýsost trapná a zoufale nevtipná. Jinak to ale byla příjemná zábava, silné 3*. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)

Reklama

Reklama