Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Sám by som sa bol určite nepustil do zhliadnutia ktoréhokoľvek dielu tejto rady. Nakoľko som však mal vždy šťastie na nejakú spoločnosť (väčšinou v doladenom stave) nemal som výraznejší problém sa nekrotene pobaviť pri všetkých z nich. (2. a 3. diel som nevidel). Treba však uznať, že pričom ostané boli fajným priemerom, The Book of Love spolu s Band Campom už základnú American Pie laťku nepreskočili. ()

Nivenx odpad!

všechny recenze uživatele

Do spolku beta mě to bralo, spousta srandy a hlášek, kdy se člověk neudržel a musel se smát. Ale tento díl mě nerozesmál ani jednou. Trapná trapárna, na čem není nic vtipného! Pokud chtějí takto pokračovat, tak at' už žádný nový díl netočí. Bohužel nenašel jsem žádný faktor, za který bych mohl dát alespoň 1*. ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

po Nahé Míli sem si říkal,že "prcičkovská" série už nemůže moc klesnout,ale nakonec se ukázalo,že to ještě jde a právě třeba Nahá Míle byla ve srovnání s tímhle opravdu vtipná.Tady se nepovedlo zhola nic.Ústřední "panická" trojice (a nejen ta) je pouze souborem nesympatických pitomců,to co bylo původně zamýšleno jako vtipy rozhodně nefunguje (nepočítaje podivnosti typu znásilnění losem,nebo mrtvá 60 letá prostitutka).Zkrátka všechno špatně a těch pár koziček to v dnešní době nezachrání.Už by bylo na čase přestat tuhle značku ždímat,dokud má alespoň nějaký zvuk... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně strašný film. Už mě ti pitomci co se snaží zasunout nebaví, ale popravdě o tom vždy Prcičky byly. Jenže diváka to možná bavilo do třetího dílu, tohle je pořád dokola a už jsem si v některých naprosto stejných situací vybavoval Ozze, Jima a Kevina. Souhlasím s kolegou co tu psal, že ten buřtík, aby sbalil hezkou holku je nesmysl na Ntou. Stiffler je strašný! Někdo už by jim měl tu licenci na Prcičky sebrat. Na druhou stranu je film plný opravdu krásných žen, na které je radost se podívat. Pořád jsem teenager a alespoň nadpoloviční většině vtípků jsem se zasmál. Ke všemu ten konec s biblí byl dobře promyšlený. Stydím se za to,ale *** ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Sedmý díl prciček je na rovinu řečeno slabým odvarem prvních super dílů. Scéna se sobem trapná, Stifler ubohý. No jinak Američani zase vsadili na spoustu nahých slečen (starý a podlý ale účinný trik na mužské obecenstvo co si budeme povídat...). Jinak chvílemi jsem se i zasmál takže dvě hvězdy s odřenýma ušima a to především za kočku Jennifer Holland...3/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama