Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tahle serie měla skončit u třetího dílu, kde se ještě bylo opravdu čemu smát, ale tahle stupidita plná fekálních a nereálných scén a dementních dialogů neměla nikdy vzniknout, za celou dobu jsem se jen párkrát pousmál, ačkoliv by se tahle břečka zasloužila odpad! budu milosrdný a hodnotím 1* za slušnou plejádu rajcovních slečen. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Po několikátém zhlédnutí a hlavně zkušenosti s nejnovější (a nejtragičtější) inkarnací Girls' Rules musím o hvězdu zvýšit hodnocení. Děj se alespoň točí okolo bájné Bible, která se do té doby jen mihla v prvním dílu série, každý z úhlavní trojice dostává aspoň trochu prostoru, nechybí zde nechutnosti, nahotiny, ujetý humor a zkrátka celý film je v únosné míře zábavný. Plus zde alespoň v malé míře figuruje charismatický pan Levenstein, bez něhož si nedokážu sérii Prciček ani představit (pomrkávám na Girls' Rules). Zpracování taky není úplně zlé, film nepůsobí až tak amatérsky. Mezi kazy patří např. zdejší inkarnace Stiflera, Dwight, který je jako postava absolutně nepřesvědčivý a vůbec zde ve výsledku nemusel být. Stejně tak mě zklamala holka, která se snažila během filmu neustále Stiflerovi něco říct. Že by těhotenství? Ani náhodou, pravda je trapnější, než by si jeden mohl myslet. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to dobré. Tvůrci si uvědomili, že po druhém díle se veškerá originalita a drive vytratili, a myslím si, že se z toho nesnaží dělat něco víc. Film svými ambicemi tudíž nesahá nikam výš, než na video distribuci, což je dobře, protože to je tak zhruba vrchol jeho kvalit. Inspirace průbojnějšími komediemi je místy očividná, přinejmenším při tvorbě archetypů postav (jak hlavních, tak vedlejších). Jen teda nevím, co je to za high school, když většina (nejen slečen) vypadá, že by klidně mohli dělat PhD (naštěstí to jiným než fyzickým projevem ihned vyvrátí). Straight-to-video produkce má strop u tří hvězdiček (čest pomalu kultovním výjimkám), takže mé dvě hvězdičky jsou na poměry přízemních a výplachových komedií celkem dobré hodnocení. I když jedna hvězdička je přinejmenším za to, že se ve filmu překvapivě objevuje naprosté minimum nechutného (aka fekálního) humoru, a když už, tak je dobře podaný. Alespoň že tak. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebýt některých megatrapných scén (stará kurva, sob), tak by to byla jen hloupá teen komedie, na kterou se dá dívat. Ale některé scény jsou vážně úplně odporné a antivtipné. Nechápu, co si jako autoři myslí, tomu se snad ani Amík nemůže zasmát. Naopak pár věcí se ve filmu povedlo, některé scény fajn, hlavně ona posvátná kniha z prvních dílů přináší příjemné provázání s nejlepšími díly Prciček. Herci nic moc, ale co bychom taky chtěli. Holky pěkné a některé dokonce i přirozeně pěkné. Film měl potenciál na to, aby překonal předchozí dva nejmarnější díly, ale nakonec to dopadlo téměř podobně. 40% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Poľavujem, degenerujem v úsudku a schopnosti kriticky hodnotiť, pretože pomaly už aj v tomto siedmom kúsku AP koláča začínam vidieť istú (aj nostalgickú, ale nie primárne) "hodnotu," istý štýl a istú tvár. Necháp ma zle, stále ide o do neba volajúce hovno, stoku a kanál. Vtipy o strkaní penisu do jedál, napr. sendviču s arašidovým maslom, sa kontextovo hodia viac do ranných 00. rokov než tých neskorších. --- Z odpadu na jednu hviezdu po rokoch "(ne)nútene" zvyšujem kvôli novému prírastku do série, niektorým vydareným tzv. "running gags" a stále pretrvávajúcej láske tvorcov k istému hudobnému subžánru. Iným plusom a zároveň paradoxom je, že zopár postáv nie je vôbec plocho napísaných ako v predchádzajúcich troch dieloch a v porovnaní s nimi sú ich charakteristiky namiesto letiskovej ranveje aspoň ako-taký menší pahorok. Ďalším plusom je opäť pilier a spojovník série Eugene Levy a ansámbel požehnalo aj zvučnejšie meno mimo ságy, Rosanna Arquette. K menej zrejmým mínusom – otravnou "nevýhodou" je, že hoci sa fundamentálne nič ani po rokoch na AP filmoch nezmenilo, čo nevadí, nakoľko ani v realite sa moc nie, štruktúra celého filmu a udalosti v ňom sú dokopy pozliepané z predchádzajúcich dielov, čo vadí, pretože o poctu sa určite nejedná. A stále je tu veľa vecí, rozumej obsahových žúmp, ktoré mi prekážali a chcú hodnotenie znova poslať do odpadových vôd (napr. úmrtie prostitútky počas felácie či análne znásilnenie losom), je ale asi na čase nad nimi prižmúriť oči... --- "I'm not that innocent. I've seen Showgirls and Blue Lagoon." ♪♫ (xx / x / x / x / x / x / x) (2010) (2011) (10.9.2017) (19.2.2021) (14.10.2021) (20.5.2022) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama