Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

sheen 

všechny recenze uživatele

Myslím, že oproti minulým dílům není posun k lepšímu ani horšímu, bohužel (pro mě), tam ubylo těch šíleností, co tam dokonalý Stifmajster prováděl (ten nový Stifler je pěkný suchar, je to výsada hrát kohokoliv od Stiflerů, měli tam obsadit nějakého většího řízka, celkově tam Stifler nedostal mnoho prostoru). Jinak je to hodně předvídatelná komedie pro teenegery, hlavně tedy pro pány, kterým nevadí pohled na silikonové kozy xD Opět až přehnaně navybírané "dívčiny" všechny s dokonalými proporcemi, to se jen tak nevidí. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejmenovat se tohle American Pie, možná by to mělo větší hodnocení. Od sedmičky jsem nečekal nic extra, přesto jsem se několikrát opravdu zasmál, holky hezké a příběh ucházející. Jen mi nejvíce vadí to poškozování legendárního Stiflera, na kterého už nikdo nebude mít. Tvůrci by měli přijít radši s nějakou jinou postavou, která by film táhla. Celkově to nemuselo mít zbytečného soba, vybrat více sympatičtější "panice" do hlavních rolí, konec udělat méně předvidatelný a šel bych s hodnocením asi výše :-) ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Siedmy diel o tejto sexistickej sérii pre mladých, ktorá bola zo začiatku vtipná, svojrázna a svojimi špecifikami sa stala nezabudnuteľnou. Veľa filmov, či seriálov sa snažilo na ňu nadviazať, snažilo sa vyťažiť z toho, čo vyvolala, ale poväčšine to boli len nechutné sexistické komerčné filmy. Tento diel medzi ne, napriek tomu, že je z tejto série, zapadol. Už som cítil, že je to také nasilu, téma je prakticky vyčerpaná, aspoň teda toto určite nič nové neprinieslo a zábava klesla veľmi nízko. Človek to už asi pozerá len pre tie pekné dievčatá, tému sexu, školstvo, či spomienky. Tento film bol naozaj nezáživný. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, já jsem vážně hlupák. Všechno v mém těle mi řikálo - "nepouštěj to, zkazíš si večer" a taky že jo. Proč já ten svůj vnitřní hlas někdy neposlechnu... Upřímně, bylo mi snad 14 let když jsem viděl první "Prcičky" a i když dnes je můj vkus úplně někde jinde, nedám na ně a možná jejich druhé pokračování dopustit. Naštěstí vše co ma v názvu číslo více jak 2 už je pro mě jen hloupou recyklací a tak jsem se dlouho úspěšně sérii vyhýbal. Až do dneška. Musím vám opravdu říkat, že to byl děs? Vždyť jen samotný fakt že hlavního, (!) středoškolského (!), hrdinu hraje týpek jež má skoro 25 let mluví za vše. Přičtěte se k tomu fekalní (ne)humor, nulový scénář a vyjde vám nádherné hodnocení odpad! A proč teda jedna hvězda? Ženy omluví a přestanou číst ... ale i když krása není vše, na některé slečny se dívalo moc dobře a za jejich boobies teda ta jedna. I když se za to stydím. Shame on me. Shame on you. Nechte mi mou teen sérii v klidnu odpočívát parchanti ziskuchtivý!!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl série to samozřejmě je. Postavy jsou opět zcela nové, jediný kdo zůstává je náš starý známý Pan Levenstein. Oživení Rosanne Arguette mi přišlo trošku zbytečné, protože film má na můj vkus spoustu gagů naprosto nedotažených. Právě tenhle fakt je u komedie opravdu problém. Ze spousty scén by se dalo vytřískat mnohem více než se zde děje. Předokládám že za pár dní si těžko na něco určitého ze sedmého dílu vzpomenu. Jediné plus vidím v tom že zde holky podobně jako v 6. díle nešetří na spodním prádle a jdou rovnou na věc, přes tento fakt je zarážející, že si většina z nich již nechala chirurgicky zvětšit prsa. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)

Reklama

Reklama