Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento díl není tak starý, a tak si ho pamatuji ještě docela dobře. Zejména ta scénka s tím sobem, či co to bylo za elektronickou potvoru byla zajímavá. Nicméně to nemění vůbec nic na faktu, že tento díl je zatím z celé série dílem nejhorším. Hodnocení však zůstane stejné, protože sérii American Pie nepovažuji za pomyslné dno světové kinematografie a nevím, jak by musel některý díl vypadat, abych odpad dal. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si v posledních pár letech zvykli, kdysi relativně vtipné komedie o "..." se z kin přesunuly pouze na DVDčka. A je tomu tak dobře, protože (co si budeme nalhávat) se jedná o nevýrazný plevel. Kupříkladu sedmý díl se vrací k proslulé knize, která leckomu posloužila jako zdroj informací pro "poprvé". Bude to stačit k zábavě? Myslím si, že až natočí 10 prcičky, tak už to bude tak ubohé, že to bude vyložená ztráta času. Kniha lásky nenabízí tolik vtipných scén jako předchozí díly, ale celkově moc akce taky nenabídne, příběh je prakrticky stejný jako vždy. Jediné co to má společného se všemi prcičky je herec: Eugene Levy, ten tu asi nikdy nebude chybět. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Co se dá k týhle sérii ještě říct. Už od pátýho dílu jde o komedie toho nejhoršího kalibru, které spoléhají jenom na hezký holky a na to, že ty nechutnosti pořád někoho zajímají. No někoho asi jo, když vznikaj pořád další a další díly, ale mě opravdu ne a na soulož s digitálním sobem jsem fakt 7 dílů nečekal. Stifler je tu zdaleka nejhorší v celý sérii a těch hezkých holek tu taky moc není. Prostě bída a utrpení pro někoho, kdo má rád počátky této série. A já musím vždycky tu smůlu, že se k tý bídě nějak dostanu. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to dobré. Tvůrci si uvědomili, že po druhém díle se veškerá originalita a drive vytratili, a myslím si, že se z toho nesnaží dělat něco víc. Film svými ambicemi tudíž nesahá nikam výš, než na video distribuci, což je dobře, protože to je tak zhruba vrchol jeho kvalit. Inspirace průbojnějšími komediemi je místy očividná, přinejmenším při tvorbě archetypů postav (jak hlavních, tak vedlejších). Jen teda nevím, co je to za high school, když většina (nejen slečen) vypadá, že by klidně mohli dělat PhD (naštěstí to jiným než fyzickým projevem ihned vyvrátí). Straight-to-video produkce má strop u tří hvězdiček (čest pomalu kultovním výjimkám), takže mé dvě hvězdičky jsou na poměry přízemních a výplachových komedií celkem dobré hodnocení. I když jedna hvězdička je přinejmenším za to, že se ve filmu překvapivě objevuje naprosté minimum nechutného (aka fekálního) humoru, a když už, tak je dobře podaný. Alespoň že tak. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zabijak. Nie v tom zmysle, že by som si chcel vystreliť mozog, ale je to na zaplakanie, čo sa so sériou Prcičiek stalo. Tento diel, je absolútne zbytočný. Síce sa snaží o prepojenie s pôvodnými filmami, ale nefunguje to. Stále je to o parte týpkov, ktorým sa stávajú trapasi, potom prídu k obrovskej životnej pravde, ktorú mali celý čas pred nosom a nakoniec všetci svorne zasunú a vyberú sa do dospelého sveta ako dospelý a múdry ľudia. Lenže to by sa ešte dalo prekúsnuť. Pretože film sa príliš nesnaží hrať na niečo iné ako infantilné soft porno. Lenže akonáhle tam prídu počítačové efekty - viditeľné hlavne pri digitálnom losovi - jednoducho je niečo v neporiadku. Postava Stiflera, zbytočná, neznesiteľná a nevysvetlená. Síce sa jednalo o troch sympatických chalanov a tri fajn baby, ale celé to bububu okolo prvého sexu, nebolo ničím invenčné a skôr nudilo ako bavilo. Diel, ktorý sa snažil vrátiť na začiatok a pritom zabudol, že v rámci série je o niekoľko tried nižšie. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)
  • Natáčelo se ve Vancouveru v Kanadě. Škola East Great Falls je Centennial Secondary School v Coquitlamu a lanovka na horách je lanovka na Grouse Mountain severně od Vancouveru. (Cheeker)

Reklama

Reklama