Reklama

Reklama

Človíček

(neoficiální název)
Krátkometrážní
Dánsko, 2006, 13 min

Osmiletý Mathias dostal za úkol napsat do školy esej, kterou nazval "Jak porozumět ženám". Jeho práce se ale ukáže celkem složitou, a v průběhu psaní práce se zamiluje do své spolužačky Marie. (Philber)

Recenze (67)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Takovej malej blonďák, ulíčníček, záletníček :o). Prej : Nemůžu najít maminku, jojo chlapec si to pěkně na tý dámský plovárně zařídil :o). Už si přesně nevzpomínám jaké sem měl zájmy v osmi letech, ale mám takovej pocit, že to rozhodně o holkách nebylo. Jinak mám takovej pocit, že porozumět ženám je čím dál tím těžší, možná že v těch osmi letech by to byla brnkačka :o). Na závěr bych sem píchnul příslovíčko : Kam čert nemůže, nastrčí ženskou :o)) Dámy jistě prominou :o) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+4* a pro dnešek už poslední kraťas, sice starší, ale je povedený a najdete v něm kus životní pravdy, která Vás někam dostane :-). Je vidět, že ve Skandinávii ve školství nejsou žádná témata tabu. Doporučuji a věřím, že pobaví i Vás a pustit si ho můžete třeba zde. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

"Holkám se musí lhát, jinak se naštvou", protože nemají smysl pro humor, mají divná těla, neudělají nikdy nic zadarmo, ale jsou hodně vnímavé. Malý Mathias pro svou takřka vědeckou práci předčasně odhalil mnoho rozdílů mezi Marsem a Venuší, ale přesto role badatele a bílých myší nejsou rozdány zcela jednoznačně. Tak tom mám rád. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama