Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lidí se nachází na lodi uprostřed bermudského trojúhelníku. Když se dostane časovou branou do hluboké minulosti, naráží až na svět plný dinosaurů. Tito lidé ale nejsou na ostrově jediní a tak se zde setkají s pilotem letadla z druhé světové války nebo s posádkou německé ponorky. Jejich snahou je dostat se z ostrova, kde jsou kvůli prehistorickým zvířatům v ohrožení. Musí se jim nějak podařit vyrobit si pohonné látky a to, zda jejich počínání bude mít úspěch, záleží jen na štěstí. (Terva)

(více)

Recenze (47)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina turistov na malej výletnej lodi sa počas časopriestorovej búrky v bermudskom trojuholníku presunie do minulosti. Posunú sa v čase do obdobia, keď na Zemi žili dinosauri. Vylodia sa na neznámom ostrove, ktorý sa hemží nebezpečnými, krvilačnými, prehistorickými beštiami. Ich životy sú v ohrození. Budú musieť vymyslieť ako sa dostať späť do reálneho času. Dobrodružný sci-fi snímok "The Land That Time Forgot" je produktom americkej nízkorozpočtovej filmovej spoločnosti The Asylum. * ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

dodnes nemám šajna, jak se tenhle klenot objevil v mý sbírce DVDýček, ale jsem na to neskutečně hrdý. Jurský Park hadr. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

DVD cover hlásal: Film ve stylu Jurského parku! K tomu plejáda neznámých herců a krásná cena originálního DVD v pevném v igelitu zavařeném plastovém pouzdře za 10 Kč mi i bez juknutí na CSFD dala tušit, že se nebude jednat o filmový skvost. Také jsem k tomu tak přistupoval a rovnou očekával béčko, ba i céčko. Začátek kupodivu nezačal nezajímavě a prvního digitálního jakž takž vyanimovaného pterodaktyla jsem omluvil nedostatkem financí. SPOILER. Zatímco v jiných snímcích si vrcholného predátora T-Rexe schovávají na posledních deset minut, tady nám jej naservírují prakticky ihned po přistání na ostrově. Ale ono nejde jen o přerostlé ještěrky, podobnou časoprostorovou dírou se na ostrov dostali další existence. Je tu např. pilot Avengeru (ano - jeden z té skutečně zmizelé letky nad trojúhelníkem), starý námořník jehož loď zmizela v šedesátých létech a co čert nechtěl i německý U-Boot s partičkou (neplést s tou debilní bandou Suchánka a genzera!) ponorokových námořníků, kteří jsou stále ve válce. Po řadě nelogických zvratů film začne značně nabírat grády směrem k tomu céčku. Všichni trosečníci se zpřátelí a vysvětlí Němcům, že válka je kaput a oni prohráli. Jediná možnost jak se dostat z ostrova je U-Boot. Ale kde vzít palivo? No přeci na ostrově, kde u hnízdiště T-Rexe klokotá ze země surová ropa! T-Rexe se všemi silami podaří zahnat granáty k U-Bootu, který po něm vypálí torpédo ! ! ! (podotýkám, že ponorka leží do své 1/2 přídí na pláži). Pak už nic nebrání zřízení rafinerie a destilací ropy vyrábět naftu pro ponorku a petrolej na svícení. Když je všeho dost, trosečníci naskočí na U - Boot a odjedou hlubinami pryč. Jestli se jim záchrana podařila nevíme, protože hlavního hrdinu zapomněli na ostrově. Ten si tam ale našel jinou zábavičku. Jakou? To je tajemství! Budete se muset na tento film - Ve stylu Jurského parku podívat ! ! ! Co se týče Asylum, tohle nebyl zas takovej průser jako tradičně. Sud nafty, víc nedám. * ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já ty Asylumovky mám rád. Neříkám že to jsou veledíla, ale já si u nic dobře odpočinu. No a né jinak to bylo i tady, Howell je parádní člověk a je vidět že ho to prostě baví. Dialogy jsou hloupé a triky špatné, ale mě to baví více než dost. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Jak kdybych se šel projít před barák na pole a poházel kolem sebe obrázky nakreslenýho dinosaura od devitiletýho dítěte.. něco na tehle zbůsob. ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Ten nápad se záhadným ostrovem, na kterém uvíznou ti, co se ztratili v Bermudském trojúhelníku, se mi líbil. Škoda, že to zabili těmi dinosaury, ti už tam byli navíc. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Laciná amatérština s mizernými triky a různými nelogičnostmi, ale zase je znát nadšení tvůrců a dokonce ani ten scénář sám, o sobě není až tak blbý, a dokonce obsahuje nějaké ty hlášky. Jsou zde různé tajemné náznaky, které však žel dál nejsou nijak rozvedeny a pak už je z toho jen nudný survival na sice hezkém ostrově, ale pouze na asi třech nebo čtyřech jeho lokacích. A btw, kam zmizeli pterodaktylové? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A tak dalo se na podívat. Dinosauři sice vypadají hrozně, ale oceňuju, že Asylum konečně dokázala natočit i nějaký film, který má alespoň trochu zajímavý děj. Tenhle dobrodružný film mě místy docela pobavil a kupodivu jsem jej dokoukal do konce. Takže za snahu dávám 3/10. Když už nic jiného, tak tu jsou k vidění alespoň dvě pěkné ženské .... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Asi patnáct minut jsem žil v naději, že v roce 2009 konečně někdo natočí pořádný film o dinosaurech a cestování časem. Zbytek filmu jsem stále myslel na "pana" Spielberga. Jistě by se od srdce zasmál. Tady prostě jen někdo vařil lehký odvárek z těžké ropy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Caprona, mýtický ostrov z Burroughsovej knižnej trilógie sa dočkal dvoch ( pre mňa ) kultových filmových spracovaní. A to THE LAND THAT TIME FORGOT a THE PEOPLE THAT TIME FORGOT z rokov 1975 a 1977. Išlo o viac ako vydarené dobové spektákle s krásnymi trikmi zo starej školy a neskonale dobrodružným dejom. Štúdio The Asylum sa rozhodlo, že teda vykradnú ďalšiu klasiku a spravia ďalší trápny mockbuster. Lenže, aby sa im podarilo stvoriť ďalšiu sr@čku, tak to by museli urobiť niečo, čo robili dovtedy. Pretože tento ich ´´hit´´ je epic, jak režijne tak príbehovo a pritom nepostráda určité napätie a romantiku. Toto je možno výnimka potvrdzujúca pravidlo, ale výnimka rozprávkovo zábavná. SAMOZREJME V RÁMCI THE ASYLUM! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Moja degenerácia filmového vkusu dosiahla posledné štádium pred nervovým zrútením, keď som ochotný dať takémuto filmu čo i len hviezdu. Áno, a dokonca s čistým svedomím. Hviezdu dávam napriek tomu, že je to asylumka zo všetkým, čo k tommu patrí. Ľudožravý T-Rex, veľkovýroba nafty v domácich podmienkach, strašní herci a stupídny dej. Avšak v konkurencii oproti ostatným asylumkám, syfyčkam či iným badmovies, ktoré som už videl neúrekom je Zapomenutý ostrov slušne nad nimi. Arthur Conan Doyle síce v hrobe rotuje, ako grilované kura, no zábava je v týchto snímkoch prvoradá. Môžem potvrdiť, že sa to darí ma rozosmievať film od filmu. Kto v podobných filmoch hľadá serióznosť sa jej samozrejme nedočká. Odosobnení diváci musia tieto filmy milovať ♥. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi přesně to, co se dalo od tohohle filmu očekávat. Nepříliš pěkné efekty, na což se dá zvyknout, protože těch počítačových triků je kolem tolik, že by se z toho jeden posral. Ale o tom je současný film. Tohle má ale problém v příběhu a v hercích, což jsou aspekty, které tady v tomhle případě nefungují, nudí a obtěžují. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Ach, ty časové smyčky... Monstra: Dinosaury miluju už od dětství a na základní škole jsem si nemohl nechat ujít sebepatetičtější film, kterému tyhle ještěři vévodí. Herci: C. Thomas Howell zanechává své rodině ve filmovém světě také "dobré" renomé. ()

Reklama

Reklama