Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roky po traumatizujúcom zážitku z detstva sa vracia Claire Thompson domov na prázdniny. Jej kroky smerujú k starému domu, v ktorom sa kedysi odohral strašný masaker detí. Ten zreštauroval istý Walston Rey a dal mu podobu strašidelného domu. Je tesne pred jeho otvorením a bývalý príbytok pani Darrode je pripravený na slávnostné spustenie za prítomnosti predstaviteľov rôznych médii. Claire a zopár jej priateľov sú najatí Walstonom, aby v dome vyrobili žiadanú strašidelnú atmosféru. Nikto však netuší, že túto činnosť si už naplánoval pomstychtivý duch pani Darrode, spriadajúci svoje vlastné temné plány. (beso74)

(více)

Recenze (7)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Pičítačem řízený strašidelný dům děsí návštěvníky příšernými homogramy. Když však matrix hackne duch Lizzy Borden, začnou se homogramy nepříjemně materializovat a teror může začít. Má li tento film za cíl dokonale vyděsit publikum, u mě se mu to tedy perfektně zdařilo. Lidi, je to opravdová hrůza! Hlavní hrdinka je neskutečná obluda, která mě donutila odvracet zrak, kdykoliv se objevila v záběru kamery. Ostatní neherci jsou natolik strašní, že jsem se zděšeně modlil, aby je už konečně něco sežralo. K úděsnému scénáři si připočtěte okodrásající efekty, komparz z řad nejhnusnějších bezdomovců, kteří se potulovali kolem popelnic cateringové firmy a finální Deux ex machina, z něhož vás polije studený (slovní základ stud) pot. Vypínal jsem to s pocitem neskonalého děsu, že existují lidé, kteří mohou dát na takovouhle peachovinu prachy a co je ještě strašidelnější, že existují lidé, kterým by se to mohlo i líbit! A to mám přitom odborně diagnostikovaný špatný a zvrácený vkus! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pitomá blbost, která se člověku s dobrým vkusem nemůže líbit. Což jako člověk, který se ve filosofickém sporu o univerzálie přiklání na stranu realistů, myslím naprosto vážně. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Duchárina v štýle 13 Ghosts, ktorá hraničila s komédiou. Slušne nakrútené, pekní duchovia a žiadna nuda - som nenáročný divák, takže som spokojný, dostal som presne čo som čakal. Ale pozerám, že môj vkus je pre niekoho bieda, čo už, asi dnes nezaspím... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...starý domeček prvoplánovane nemal byť tak " divný " akým sa nakoniec stal. Exclusive hosting by JEFFREY COMBS ( ktorého maska akurátne dozrieva na ďalšieho RE-A ! ) Nevyhnutné DigiFX neobišli ani túto filmovú pascu do ktorej sa zamotal po otáznom H.o.H.H. Ale žiadna urážajúca skúsenosť sa nekoná. ( zabáva Ma , ak niekto definuje dobrý vkus - ale Ja sa zabávam rada , takže v poho - to myslím ako realistka , bez akéhokoľvek filozofického sporu o univerzálie - úplne vážne ). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela a překvapivě kvalitní duchařina. Nevím kde jsem jí sehnal ale sehnal jsem si jí určitě kvůli Combsovy, protože po moderních duchařinách zrovna neprahnu. Po dokoukání jsem byl mile překvapen že jsem to dokoukal a že se mi to i líbilo, a chci dát a hodně 4* ale nemůžu. A to ze dvou důvodů. Za 1) Naprosto dokonale převídatelná hlavní hrdinka fakt jsem od prvních okamžiků věděl co se bude dít. A za 2) bohužel je film i přes to že se mi líbil napodobeninou 13 duchů. Nicméně i když se jedná o standardní duchařinu tak jsem se bavil, a jednou jsem se i lekl. Herci sice nejsou bůh ví jak dobří ale mrtvol je dost i když se na ně musí dost dlouho čekat. Pro mě překvapení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šílenej milionář si nechá do baráku namontovat ultrasupermoderní strašidelně holografický zařízení, který reaguje na strach. Pak si sežene bandu jelit, která na sebe nechá dobrovolně bafat různý bubáky. Největší průser je, že dům má minulost a bydlí v něm jedna moc hodná pani, která v záhrobí platí za ajťácký eso, takže prolomit firewall neni problém. No a pak se hologramy zblázněj. Scénář psal mozkově retardovanej jedinec na drogách a chlastu, ale faktem je, že si tu udělal celkem širokej prostor pro strašidla všeho druhu, což mohlo bejt výhodou. Ale nebylo. Do ruky to totiž vzalo jiný retardovaný hovado, přibralo ochotnickej odpad a společně zparodovali horory o strašidelnejch domech. Párkrát jsem se zařehtal, ale to asi nebylo účelem. 10% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Horůrek s nejblbějším námětem v dějinách žánru, který ale po technické stránce jinak celkem ujde, pokud to teda člověk nebere příliš vážně. Občas to je docela vtipné, místy to má i atmosféru, ale bohužel nic z toho není dotažené do konce, protože v globálu to je strašná amatéřina, které sláma čouhá z bot. Vždyť už samotný začátek je strašně tupý. Už vidím tu malou holku, jak najde na podlaze mrtvolu, s nezájmem jí překročí a nevzrušeně prohledává dům, kde najde další mrtvoly, ale nic z toho jí absolutně nerozhází, dokonce ani ta paní, co si v drtiči na odpadky asi čistí nehty. Ale jakmile na ní skrz klíčovou dírku mrkne oko, okamžitě omdlí. :-) No to je prostě děs. Pak tu je ten stupidní Dark House, kde zabíjí 3D hologramy, to je už fakt na pováženou. A úplný vrchol je ten svérázný závěr, před kterým logika utekla na míle daleko. No, ono by to možná šlo až do odpadu, ale některé animace jsou celkem fajn (třeba ta blonďatá potvora s dlouhými nehty, která zabije toho týpka, co vypadá jak Johnny Depp – to je moc pěkný démon :-)). Dobrá je taky ta pasáž, kde se objeví samotná Ms. Darrode, kterou velmi přesvědčila ztvárnila Diane Salinger. Takže nakonec tomu alespoň ty dvě hvězdy dám. ()

Reklama

Reklama