Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Rozjezd je slabší. Zpočátku mi hodně neseděla postava Petera Lattimera, protože jsem měl pocit, že se snaží být až přehnaně vtipný a působilo to občas spíš trapně. Nicméně s příchodem Claudie se jeho postava dostala do únosných mezí a postupem času jsem si ho i oblíbil. Ale Myka spolu s Artiem jednoznačně vedou. Seriál si plyne v hodně odlehčeném duchu a postupně se stává sesterským seriálem o kousek lepší Eureky. Hodnocení série: 3/5 --- DRUHÁ SÉRIE --- Seriál běží v zaběhnutých kolejích a i po klasickém sezóním cliffhangeru se nic nemění. Do děje vstupuje geniální postava H. G. Wellsové, která zvedá seriál o úroveň nahoru a já tak zvyšuji hodnocení. Hodnocení série: 4/5 ---TŘETÍ SÉRIE --- V třetí řadě se opět situace nijak nemění a dostáváme porci zábavných, ale nijak přelomových epizod. H. G. dostává více prostoru a sic je její účast později utnuta, já stále doufám v její návrat. Crossover s Eurekou potěšil. Hodnocení série: 4/5 --- ČTVRTÁ SÉRIE --- První polovina čtvrté série za námi a ve mě převládají hodně rozporuplné pocity. Scénář už se evidentně cucá z prstu a mám pocit takový, že tvůrci vymýšlí děj za pochodu. Zoufale tomu chybí silnější dějová linka, takže dojmy prozatím nijak zázračné. Warehouse 13 je stále supr oddechovka, ale chtěl bych ještě taky něco navíc. Druhá polovina pokračuje v zajetých kolejích a až v samotném finále začne konečně odhalovat něco zajímavého, ale to je v zápětí utnuto mohutným cliffhangerem. Už mě to ale moc neba. Hodnocení série: 2,5/5 --- PÁTÁ SÉRIE --- Závěrečná šestice epizod uzavírá děj a ačkoli jsem čekal něco víc, než jen pár epizodických zápletek a opravdu awful efektů, finálová epizoda (hrající především na nostalgickou strunu) mě hodně potěšila a celý seriál důstojně zakončila. Warehouse 13 se sice mezi mé nejoblíbenější seriály nezařadí, ale přesto na něj budu vzpomínat v dobrém. Na relax ideální. Hodnocení série: 3/5 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Koukali jsme na to hned po Heuréce , tak že dalo trochu práce a dílů než jsem si zvykl na nový děj a lidi. Ale naštěstí se to velice pěkně rozjelo a s každou další sérií to bylo lepší, zvlášť poslední 4 měla grády (5.série jsem ještě neviděl čekám na dabing) docela by mě zklamalo, kdyby po 4 skončili, neboť by to bylo nedokončené. Představitelce Myky sluší rovný vlasy ne vlnitý. Jinak nejlepší postava určitě krásná Claudia a bručoun Artie. Tenhle seriál mohl mít mnohem víc dílů, těch možností tam jsou spousty. Ps-dodatek, tak po skončení 5.série mě docela mrzí, že to nemělo víc dílů, je to zábavné a zároveň i zajímavé. Postavy tam krásně zapadají a dobře se tam doplňují. Určitě bych si uměl představit třeba seriál Skladiště 14. Zajímavé je že hodnocení to má menší než třeba Svatyně, která je i provedením a hlavně kvalitou úplně někde jinde.19.3.2016 ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 26.3.2012, réžia českého znenia (PRIMA 2011) = FILIP JANČÍK - Stanica známa ako SCI-FI CHANNEL včera zmenila svoj názov na "kúlovejšie" SyFy a pri tejto príležitosti odvysielala prvé dve epizódy tejto 13 - dielnej mystery série. Po odsledovaní väčšiny epizód môžem konštatovať, že táto light verzia Muldera a Scullyovej je zábavná, napínavá a ja si pri honbe za artefaktmi ešte aj vynikajúco oddýchnem. (8.7.2009) ()

Jogi.1 

všechny recenze uživatele

Skladiště číslo 13 je oddychový sci-fi seriál. Kde parta lidí hledá artefakty, které nějak narušují řád dnešního světa a snaží se je získat a uložit do skladiště. Je to tedy seriál, který je mezi kriminálkou, sci-fi a komedií. Tento humorně laděný seriál si mě získal ani nevím jak. To je prostě Skladiště 13. ()

rumczeis 

všechny recenze uživatele

Seriál je asi zacílený asi na teenagery, protože je hodně jednoduchý a přímočarý. Hlavní postavy se tak občas hádají a křičí přes sebe jako malé děti. Velmi často jste v řešení případu minimálně jeden krok před nimi. Myslím si, že potenciál seriálu nebyl úplně využit. Seriál je tak příjemná oddychovka u které nemusíte přemýšlet. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)

Reklama

Reklama