Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

majxik 

všechny recenze uživatele

Docela překvapivě to neskončilo stereotypem kterého jsem se zprvu obával a docela tento seriál přinesl zajímavé zvraty, a zabavil mě na docela dlouhou dobu. Samotný seriál bych určitě doporučil fandům Eureky, jelikož seriál má toho s ní hodně společného, včetně filmových postav (ano, občas zavítá někdo z Eureky do skladiště). ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

První série je u konce, a na druhou si nejspíše ještě počkáme. Díly byly takové všelijaké, někdy slabší, někdy lepší, ale celkově díl co díl se to zlepšovalo. Hudba byla taková ideální do atmosféry, která připomínala něco ve stylu Eureky. Co mě však na seriálu totálně zklamalo byly efekty. Ty byly i na seriál opravdu strašné. Všehovšudy vidíme v seriálu asi 5-6 vizuálu - jeden je přelet nad pouští, kde je skladiště, a druhý je přelet v samotném skladišti. Zbylé 4 jsou občas v nějakém díle. Takže si myslím, že když tady je tak málo efektů, tak aspoň mohly stát za to, to co předvedli je hrůza. ()

Reklama

Skleena 

všechny recenze uživatele

Taková transformovaná Akta X, jen místo mimozemšťanů se tu a tam potloukají lidé, ovlivnění magickými artefakty. Na druhou stranu příjemná rodinná zábava, níže zmíněný příměr lovců pokladů s odznaky tajné služby sedí dokonale. Mezi hlavními představiteli to trochu jiskří, takže všechno jde po již tisíckrát vyjetých kolejích - a to i co se náplní jednotlivých dílů týče. Nic víc, nic míň. Ale koukat se na to dá. Jen nečekejte zázraky. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Připouštím, že jsem viděl všehovšudy asi 2-3 díly, ale když vás prostě něco nechytí, tak vás to nechytí hodně brzo. Tenhle seriál má v podstatě velice podobný námět jako Eureka, proto máte celou dobu pocit, že něco takového tady už přece jenom bylo. Tenhle seriál, ale vážně nemá čím moc zaujmout. Hlavní dvojici to moc neklape a i když by člověk očekával nějaké jiskření mezi touto dvojicí (ke kterému to stejně dospěje a to se nemusím ani dívat dále, jaké klišé) tak vám prostě nesedí, osobně si myslím, že výber herců nebyl příliš šťastný. Nejsou totiž příliš sympatičtí a bude dlouho trvat než si je vůbec oblíbíte, jsou totiž strašně plytcí, v podstatě úplně stejní. Další herci jsou na tom obdobně a všudypřítomný pocit, že tohle je pouze druhořadý seriál je cítit na míle daleko. Mix dramatu a komedie na mě moc nepůsobí a celkově to vyzní hodně kýčovitě. Nevím, dále prostě sledovat nebudu, tenhle seriál mi holt nemá co nabídnout, ale na odpolední hodiny na Nově nekde mezi Ošklivkou Betty a Walker Texas Rangerem bych si to představit dokázal. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Poměkud rozporuplný seriál. Oproti Heuréce, se kterou je některými postavami spjat, není tak originální a efekty jsou více televizní. Zpočátku to vypadalo na kopii Hranice nemožného, pak to dostalo vlastní tvář, ale na další díly Hranic jsem se těšil poněkud více. Humorem se to naopak blížilo již zmiňované Heuréce. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)
  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama