Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 26.3.2012, réžia českého znenia (PRIMA 2011) = FILIP JANČÍK - Stanica známa ako SCI-FI CHANNEL včera zmenila svoj názov na "kúlovejšie" SyFy a pri tejto príležitosti odvysielala prvé dve epizódy tejto 13 - dielnej mystery série. Po odsledovaní väčšiny epizód môžem konštatovať, že táto light verzia Muldera a Scullyovej je zábavná, napínavá a ja si pri honbe za artefaktmi ešte aj vynikajúco oddýchnem. (8.7.2009) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Dresden Files, ale ten humor je podobný a sympatický, a teď, po konci první sezóny, musím říct jen Wow. Mně se to líbí a je vidět, že scenáristé nejsou blbci a mají to vymyšlené. Není to samozřejmě extra třeba trikově, asi je omezený rozpočet, ale to mi na tomto seriálu vadí nejmíň, jinak je výborně natočený a zahraný. ()

Reklama

tempus 

všechny recenze uživatele

SE SPOILERY: Skladiště 13 není vyloženě špatný seriál, je tam opravdu málo dílů, které jsou přímo hrozné. Ale chybí tam také díly, ze kterých bych byl na konci nadšený . Dramatická a komediální stránka jsou v rovnováze a obě se doplňují. Atmosféra je vlídná, jenže to drama je ztvárněno hlavně tím, že v každé řadě chce někdo ovládnout skladiště nebo ublížit Artemusovi (byť (např.), když jsem viděl úplnou zkázu třináctky, tak to bylo provedeno úctyhodně) a po třetí s. už jsem z toho skoro zíval (když to je ve světě spolu s Heruékou, mohlo někoho napadnout, že by chtěl na jeden zátah ovládnout/zničit skladiště i město plné vědců (společně s GD)). Největší průšvih jsou ale postavy, ke kterým jsem si nenašel ten správný vztah. Všechny jsou napsány moc průměrně, maximálně jsem si trochu oblíbil H.G. W., Artího a Klaudii. Takže to všechno to závisí na příběhu jednotlivých dílů. Pokud, je na co se těšit, tak pro mě jsou to vedlejší postavy, které jsou hrány herci z Buffyversa (Amy Acker-Fred, James Marsters-Spike a Anthony Head-Giles). Díly se Spikem a Gilesem jsou příběhově vysoce nadprůměrné. Celkově seriál vnímám, jako oblíbený seriál (i když jen trošičku), ale průměrný, něco jako je Agentura jasno. Mám 2 možnosti. Buď si to budu cenit 3* a občas si na to vzpomenu a budu to psát jako poslední seriál, který se dostal do mých oblíbených (= podobné místo jako je Agentura), a nebo dám za Gilese, Spika, Klaudii a některé artefakty 4*, ale nebudu ho uvádět jako oblíbený. Hmm.... Dávám 4*. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mysteriozní sci-fi seriál, na který se musí dívat s jistým nadhledem. Ohromné skladiště označené číslem 13. narvané různým starožitným harampádím, které mají vždy v sobě ukrytou nějakou technickou dokonalost, je zároveň centrálou tajných agentů, kteří řeší poněkud zvláštní případy. Ono harampádí agenti používají při svém poslání. Jejich vzhled vypadá, jako by pocházeli z 19. století, ale s těmi nejmodernějšími funkcemi. Jaký to má smysl jsem jaksi nepochopil. Příběhy plného mystična a nelogičností, nijak nepřesvědčivým způsobem dávají najevo o své dokonalosti či kvalitě. Příběhy jsou dosti těžkopádné a nějak nepochopitelné. A tak mě uniká celý koncept tohoto seriálu. O čem že to vlastně je? ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový seriálek. Jen se posadit, vypnout mozek a odreagovat se. Sem tam se objeví vtipné slovní přestřelky, vtipné scény a občas i zajímavé zápletky. Jinak co se týče nápadů a artefaktů, občas mi to připadá až moc, ale je třeba se od toho oprostit. Všechny postavy jsou fajn a výborně se doplňují a klape jim to. Na odreagování ideální. Aktualizace: Vzhledem k tomu, že ve třetí a čtvrté sérii konečně došlo na dlouhodobý děj a zápletku, která se táhne celou sérií a také atmosféra místy dosti potemněla, zvyšuji hodnocení na 4* a lepších 70%. Už to není jen jednodílové hledání artefaktů a je to více chytlavější. Howgh! ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)

Reklama

Reklama