Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Dalsia z radu navivnych az prilis vtipnych somariniek. :) Prvu seriu som s prestavkami skukol na sluzobkach a to jedine vdaka podarenej Myke. V istych vyrazoch tvare mi velmi pripominala Lenu Headey. Mysterioznost kompletne zabijaju tie lacne pociatacove flashbaky. Slabe dvojhviezdie, kedze je serial uz starsieho datumu, siahnite radsej po niecom inom. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl smrtelná nuda, ale kupodivu po třech sériích se seriál výborně rozjel. Agenti Pete Lattimer a Myka Beringová pátrají po všemožných artefaktech, které způsobují záhady a zmatek ve světě a tyto neutralizují a skladují ve Skladišti 13. Je to něco ve stylu 90. let - tedy epizodní díly, kterými se každou sérii proplétá nějaké hlavní téma, aniž by ovšem narušovalo klasické epizodní vyprávění. Artefakty dokáží ledacos a fantazie tvůrců naštěstí zatím nezná mezí, takže nuda rozhodně nehrozí. Navíc vše je podpořeno humorem a skvělými postavami. Pro mě zatím velice příjemná pohodovka. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Díky nadhledu a řadě komickým odlehčením tenhle seriál o agentech Secret Service přidělených k tajnému projektu, který se vypořádává s zvláštními jevy, evokuje Joshe Whedona. U několika prvních epizod jsem si dokonce říkal, že takhle zábavně a nenásilně měl vypadat Dollhouse. “Story arc”, jež se rozjede někde okolo poloviny první série ale není dostatečně tažná a Warehouse 13 je postupem času stále víc “cheesy”. Nepomůže ani jiskření mezi hlavními postavami nebo to, že Joanne Kelly v roli Myky je opravdu kočka. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

První série je u konce, a na druhou si nejspíše ještě počkáme. Díly byly takové všelijaké, někdy slabší, někdy lepší, ale celkově díl co díl se to zlepšovalo. Hudba byla taková ideální do atmosféry, která připomínala něco ve stylu Eureky. Co mě však na seriálu totálně zklamalo byly efekty. Ty byly i na seriál opravdu strašné. Všehovšudy vidíme v seriálu asi 5-6 vizuálu - jeden je přelet nad pouští, kde je skladiště, a druhý je přelet v samotném skladišti. Zbylé 4 jsou občas v nějakém díle. Takže si myslím, že když tady je tak málo efektů, tak aspoň mohly stát za to, to co předvedli je hrůza. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Celkovou sérii považuji za mnohem zábavnější, než by moje hodnocení mohlo naznačovat. V původním znění (český dabing tohoto seriálu patří mezi podprůměrné - opravdu nevím kdo v češtině tak hovadsky vytvářel dialogy) seriál svižně odcejpá a konverzační humor jenom srší. Nebojím se říct, že několik dialogů Peta a Mykai se dají přirovnat k dialogům Lei a Hana Sola v Hvězdných Válkách. Celkově dávám za tři z toho důvodu, že celkový děj se utváří poměrně nesnadno a tak dost dílů je schematických (jak už tady několik uživatelů naznačilo). Také mám trošku problém s tím jak jsou některé díly napsané, zejména to jak fungují jako agenti (operují po celém světě, supertajně a přitom vlastně úplně otevřeně a nikomu ty haluze nepříjdou divný. Pozitivem jsou herecké návštěvy z jiných seriálů (ST: Voyager, SG: Atlantis, SGU, Heureka (ta doslova) a další). Na závěr musím zmínit, že tento seriál způsobí, že na H.G. Wellse už nikdy nebudete pohlížet stejně :-))) ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)

Reklama

Reklama