Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

rumczeis 

všechny recenze uživatele

Seriál je asi zacílený asi na teenagery, protože je hodně jednoduchý a přímočarý. Hlavní postavy se tak občas hádají a křičí přes sebe jako malé děti. Velmi často jste v řešení případu minimálně jeden krok před nimi. Myslím si, že potenciál seriálu nebyl úplně využit. Seriál je tak příjemná oddychovka u které nemusíte přemýšlet. ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Pilotní díl nebyl nijak úchvatný, nápad neoriginální - Lovci pokladů s plackou FBI. Herecké výkony nudné, sem tam vtípek pro dvanáctileté děti. Celkově to působí dojmem "rodinné komedie na páteční večer". Nicméně i přesto zkusím ještě pár dílů, jestli to půjde takhle dál, myslím, že mi nebude vadit, když mi tento vcelku průměrný seriál uteče. A u toho stále zůstávám. Dvě hvězdičky. ()

Reklama

Skleena 

všechny recenze uživatele

Taková transformovaná Akta X, jen místo mimozemšťanů se tu a tam potloukají lidé, ovlivnění magickými artefakty. Na druhou stranu příjemná rodinná zábava, níže zmíněný příměr lovců pokladů s odznaky tajné služby sedí dokonale. Mezi hlavními představiteli to trochu jiskří, takže všechno jde po již tisíckrát vyjetých kolejích - a to i co se náplní jednotlivých dílů týče. Nic víc, nic míň. Ale koukat se na to dá. Jen nečekejte zázraky. ()

Hawaj odpad!

všechny recenze uživatele

Blábol, zpatlanina Akt X, Ghostbástrs, chorých producentských mozků myslících jen na prachy a fantasmagorických scénáristů snažících se jim zavděčit, keří z šuplíku tahají jedno klišé za druhým. To vše obklopeno ochotnickejma rekvizitama a kulisama, a když už nevědí kudy kam tak tam vrazej jakýkoliv kouzlo co je zrovna napadne. Další seriál do počtu k takovejm povrchnostem jako jsou amatérské Krajní meze. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl smrtelná nuda, ale kupodivu po třech sériích se seriál výborně rozjel. Agenti Pete Lattimer a Myka Beringová pátrají po všemožných artefaktech, které způsobují záhady a zmatek ve světě a tyto neutralizují a skladují ve Skladišti 13. Je to něco ve stylu 90. let - tedy epizodní díly, kterými se každou sérii proplétá nějaké hlavní téma, aniž by ovšem narušovalo klasické epizodní vyprávění. Artefakty dokáží ledacos a fantazie tvůrců naštěstí zatím nezná mezí, takže nuda rozhodně nehrozí. Navíc vše je podpořeno humorem a skvělými postavami. Pro mě zatím velice příjemná pohodovka. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)

Reklama

Reklama