Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

Han22 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl smrtelná nuda, ale kupodivu po třech sériích se seriál výborně rozjel. Agenti Pete Lattimer a Myka Beringová pátrají po všemožných artefaktech, které způsobují záhady a zmatek ve světě a tyto neutralizují a skladují ve Skladišti 13. Je to něco ve stylu 90. let - tedy epizodní díly, kterými se každou sérii proplétá nějaké hlavní téma, aniž by ovšem narušovalo klasické epizodní vyprávění. Artefakty dokáží ledacos a fantazie tvůrců naštěstí zatím nezná mezí, takže nuda rozhodně nehrozí. Navíc vše je podpořeno humorem a skvělými postavami. Pro mě zatím velice příjemná pohodovka. ()

Jogi.1 

všechny recenze uživatele

Skladiště číslo 13 je oddychový sci-fi seriál. Kde parta lidí hledá artefakty, které nějak narušují řád dnešního světa a snaží se je získat a uložit do skladiště. Je to tedy seriál, který je mezi kriminálkou, sci-fi a komedií. Tento humorně laděný seriál si mě získal ani nevím jak. To je prostě Skladiště 13. ()

Reklama

Hawaj odpad!

všechny recenze uživatele

Blábol, zpatlanina Akt X, Ghostbástrs, chorých producentských mozků myslících jen na prachy a fantasmagorických scénáristů snažících se jim zavděčit, keří z šuplíku tahají jedno klišé za druhým. To vše obklopeno ochotnickejma rekvizitama a kulisama, a když už nevědí kudy kam tak tam vrazej jakýkoliv kouzlo co je zrovna napadne. Další seriál do počtu k takovejm povrchnostem jako jsou amatérské Krajní meze. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Seriál Skladiště není vůbec špatný, ale také ničím výjimečný a originální. Některé díly jsou lepší, některé horší, ale v podstatě ani jeden nevybočuje z průměru. Navíc skladba děje se v jednotlivých epizodách pořád opakuje podle jednoho vzorce, tudíž od 3 dílu nemá čím překvapit. Chybí mi více humoru, ale i akce a napětí, prostě nějaká gradace hlavní dějové linie, která by se táhla celým seriálem .Také obsazení až na "Ártího" nic moc. Přiznám se, že jsem to po první řadě vzdala. Třeba se k němu někdy vrátím. Za mne 60%. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál mě velmi zaujal. Úplně zpvu jen námětem, i když mu také chvíli trvalo, než ho pořádně zúročil, ale po pár dílech jsem se dostal seriálu natolik pod kůži, že teď na něm oceňuji skoro všechno. Zajímavé příběhy, mix vtipu a nějakého toho menšího napětí, hlavní dvojkou agentů, kteří sice mají do Muldera a Scullyové daleko, ale přesto jim to spolu docela dobře ladí. Ovšem nejlepší postavou je jednoznačně Artie - kdo viděl, jistě ví proč. První řada mě dokázala zaujmout téměř na maximum, tak uvidíme, co se z toho vyklube dál. Je ovšem jisté, že Warehouse 13 je jedním z nejlepších seriálů svého žánru i posledních let. 80%, ale neváhám zvednout...:D ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V páté epizodě druhé série se objeví postava jménem Douglas Fargo zaměstnaná u firmy Global Dynamics ve městě Eureka. Postava je odkazem na seriál Heuréka – město divů (od r. 2006), za kterým stojí stejně jako za seriálem Warehouse 13 Syfy channel. (misa1989)
  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)
  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)

Reklama

Reklama