Kdyby Američané četli evropské pohádky a znali třeba tu o třech přáních, určitě by si ušetřili spoustu
starostí. Věděli by totiž, že touha po „bezplatném“ plnění snů většinou přináší jen starosti a trable.
Ale oni nečtou. A proto se také nevinná středoškolská kráska Angelika nakonec nechala zlákat
nabídkou jedné tajuplné pirátské radiové stanice a zavolala na její linku do pořadu Otevřené dveře, kde
se prý přání jako mávnutím proutku mění ve skutečnost. Dokonce i ta nejtajnější, týkající se
zlomených srdíček a zjitřených citů. Přitom Angelika nechce zas tak moc. Snaží se jen upoutat
pozornost pohledného Brada, do nějž se nedávno zakoukala a kterého se jí snaží odloudit její
takzvaná kamarádka Staci. Jenže Otevřené dveře, které lze slyšet, jen když je měsíc v úplňku,
nedělají rozdíly mezi velkými a malými tužbami. Stačí jim, když do nich někdo vstoupí. A pak se
začnou dít velké věci. Jak Angelika, tak její spolužáci, kteří si z ní chtějí udělat dobrý den, to již brzy
poznají. A možná nedostanou ani dost času litovat. (oficiální text distributora)
LIVINGDEAD
odpad!Horror o stupidní krávě, které ubližoval celý svět. A tak zavolala do rádia a vykřikla věštkyni své přání. Hodinu se nic nedělo a pak se její spolužáci, posedlí démonem, začali navzájem zabíjet..... Amatérské herecké výkony, katastrofické triky a vedle horroru to ani nestálo. ODPAD!(18.9.2010)
Hunter2222
Priemerná teen jednohubka, značne padajúca na hereckých výkonoch, no so zaujímavým "urban legend" námetom. Zajtra už asi nebudem vedieť o čom to bolo, maximálne si spomeniem na pár pekných báb a záverečnú slušnú tretinu... 50%.(24.2.2011)
kagemush
Byla jednou jedna opičí pracka a když se vo ní dočetli autoři tady toho,řekli si,že filmů není nikdy dost. No budiž. (není to poprvý,kdy je mi podsouváno,že neblbějšími tvory na světě,hned po mrtvejch měňavkách ,jsou američtí týnejdři,-a třeba to tak je,ale to pak dostávají všechny tyhle ,,horrory" s mladými a o mladých úplně jiný rozměr,-prima námět na diplomku,ne?)(21.8.2010)
darek kartac
odpad!Nemá to cenu ani stahovat :/ !!!(27.9.2010)
Rodriguez
Otevřené dveře (Open Door, The) otevírají bránu tajuplného pekla a posílají Na vlnách hrůzy démona, který posedne partu studentíků. Brutální jatka mohou začít, aby na jejím konci zbyla jediná přeživší oběť, která bude obviněna za vraždy svých kamarádů. 70%(19.5.2012)
Mefistofelle
Taková typická teen vyvražďovačka na téma "věci, který si přeješ se splní, ale ne tak, jak ty chceš". Herci nic moc, není zde ani kdovíjaká atmosféra a vzájemné vyvražďování otravných adolescentů kdovíjak nenadchne. Býval by to mohl být alespoň průměr, protože téma samotné není tak docela k zahození, ale ono je to většinu času vážně docela nudné a navíc uslyšíte i dost pitomé dialogy. Zároveň jsem ale ještě schopná pochopit, že pro průměrného nezainteresovaného diváka to taková tragédie být nemusí (když nemá moc s čím srovnávat) a proto dávám aspoň tu dvouhvězdu.(16.6.2011)
HAUY
odpad!Na vlnach hruzy --- Open Door, The ????? kdo to pisal ? akoze je to nejak na h.... keby som vedel nestracam cas stahovanim 30min ani pozeranim 94minut(9.10.2010)
Pitryx
Škoda dlouhého úvodu, ale to je stará bolest. Jako spousta jiných začíná snímek být zajímavý až po ¾ hodině. (Kolikrát jsem to zde již psal?). Dostává spád, napětí a nechybí ani „záhadno“. Maskéři udělali masky slušně, ale zase je fakt, že jich tak moc nebylo. Jak jsem se první půlí filmu nudil, tak jsem se druhou bavil. Proto myslím, že 31% je dostatečné hodnocení. CI 11062010 8625/8554(13.12.2010)
Lumpicek1979
Nic moc, velmi špatné herecké výkony, trapné nadpřirozené situaci, rádiová stanice řízená satanem, taková filmová splácanina.(26.2.2012)
- LIVINGDEADodpad!
ricci.s