Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabné časy podle Ivy Hüttnerové. (Česká televize)

Recenze (14)

sator 

všechny recenze uživatele

---Co máme rádi, dřív nevíme, než jednou navždy to ztratíme. Neštěstí nemůže větší snad být, nežli bez lásky na světě žít.--- Tenis, Zapomenutá řemesla, Dětské hry a hračky našich prarodičů, Každodenní život na pražských ulicích před sto lety Zábava a humor Dědici slavných Chůvy, služky a hospodyně Automobily Dvě místa na opačných koncích Prahy - Baba a Bohdalec Telegraf a telefon Hodiny Spiritisté z tajemného Podkrkonoší Šlechtické rody v našich zemích,  První stálé biografy,  Art deco,  Slavné pražské zahrady a parky,  Milena Jesenská, Četnictvo, Sklo, Poslední věci člověka, Cestování a slavní čeští cestovatelé, Oslava 150. vysílání pořadu, První stálé biografy ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Domáce šťastie" je typickým príkladom relácie, ktorá je zameraná výhradne na určitú cieľovú skupinu. Jej divákmi sú predovšetkým ľudia v pokročilom dôchodkovom veku. Televízny formát, ktorý svojim obsahom a zameraním patrí jedine na obrazovky verejnoprávnej televízie. To pochopili aj v ČT, kde túto reláciu vysielajú už od roku 2000. Moderátorkou je Iva Huttnerová (17.12.1948), ktorá okrem toho, že si zahrala v minulosti niekoľko menších hereckých úloh, je aj úspešnou maliarkou, ktorej obrazy sú súčasťou stálych expozícií naivného umenia v Paríži a Hamburku. Táto stále aktívna, vitálna žena je dobrým príkladom pre našich starších spoluobčanov. * ()

Reklama

Paja.93 

všechny recenze uživatele

Koukala jsem na to jako malá o víkendu u babičky a líbilo se mi to. I jako malej capart jsem z toho tak nějak cítila tu melancholii starých časů a hudba to tak dokreslovala, že to "štěstí" z toho opravdu vyzařovalo. Samozřejmě to nemůže mít více hvězd, ale jako opravdu milá odpočinkovka na vypnutí, je to úžasný, protože pohladí po duši. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zpětně je Domácí štěstí poněkud absurdní koláží laskavých vzpomínek, obrázků a povídání Ivy Hüttnerové. Dlouholetý retro magazín měl velmi volnou dramaturgickou ruku a některé vstupy lze ocenit až zpětně, protože se pořad často věnoval seniorům, kteří dnes už mezi námi nejsou, případně jejich potomkům (které dnes už málokdo osloví). Mezi nejroztomilejší hosty patřila svého času Zita Kabátová, ale objevovali se i tací jako L. Matrtajová nebo G. Gössel... Vzpomínky na filmy pro pamětníky v této podobě suplovaly starší Kavárničku dříve narozených. Na téma lidové operety se rozpovídala Jana Paulová, o prvních stálých biografech promluvil Karel Čáslavský, svůj prostor měla Zázvorková, Vinklář nebo Svěrák, na svou rodinu vzpomínal Václav Havel, pořadem proběhla reportáž z Váchalova Portmonea, vzpomínka na Zdenku Braunerovou, tématem ale mohly být také dějiny porodnictví nebo módní druhy sportu za 1. republiky. Pokud bude někdy komplet online, bude to jedině dobře. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Za hezkou melodii, dále za dobrou snahu navázat na atmosféru starých časů a nějaká ta občas zajímavá témata, která mě dokázala zaujmout, a to i přes fakt, že pořad je určen především našim maminkám a babičkám. Můj kamarád tomuhle pořadu říkal "Domácí neštěstí s Ivou Hütnerovou". ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama