Domácí štěstí (TV pořad)

Rodinný

Česko, 2000, 40 min

Za hezkou melodii, dále za dobrou snahu navázat na atmosféru starých časů a nějaká ta občas zajímavá témata, která mě dokázala zaujmout, a to i přes fakt, že pořad je určen především našim maminkám a babičkám. Můj kamarád tomuhle pořadu říkal "Domácí neštěstí s Ivou Hütnerovou".(15.6.2009)

• MM_Ramone

"Domáce šťastie" je typickým príkladom relácie, ktorá je zameraná výhradne na určitú cieľovú skupinu. Jej divákmi sú predovšetkým ľudia v pokročilom dôchodkovom veku. Televízny formát, ktorý svojim obsahom a zameraním patrí jedine na obrazovky verejnoprávnej televízie. To pochopili aj v ČT, kde túto reláciu vysielajú už od roku 2000. Moderátorkou je Iva Huttnerová (17.12.1948), ktorá okrem toho, že si zahrala v minulosti niekoľko menších hereckých úloh, je aj úspešnou maliarkou, ktorej obrazy sú súčasťou stálych expozícií naivného umenia v Paríži a Hamburku. Táto stále aktívna, vitálna žena je dobrým príkladom pre našich starších spoluobčanov. *(18.9.2009)

• NinadeL

Absurdní koláž sestavená osobností Ivy Hüttnerové, která se ve výsledku ani tak nepříblížila tomu domácímu štěstí, jako spíš dokázala dostat blíže k divákovi knihy, obrázky a jiné výrobky z moderátorčiny dílny. Pikantní díl byl především ten s JM a GG, kterým kontroval výstup FS a jeho lekce swingu a jazzu.(19.10.2009)

Některá témata byla velice dobrá, hosté výtečně vybraní a byl jsem za ten výběr moc rád. Třeba o Mileně Jesenské či o Pohádce Máje.(25.9.2010)

• Marthos

Prapodivná mozaika obrázků ze starých časů, které mají symbolizovat dokonalou iluzi domácího štěstí. Netvrdím, že podobná relace musí nutně vyhovovat všem, navíc je-li determinována vlastním zaměřením na seniory, ale zabývat se osobností Vlasty Buriana nebo R. A. Dvorského v takovém profilu je šílené. Nakonec z toho vychází trapný nezájem ve stylu "Dobrý den, vy jste byla jeho mladší sestra. Jaký byl? - Elegán a gentleman. - Díky, nashle." Iva Hüttnerová je jistě nadaná malířka a vášnivá sběratelka, ale na tom nelze vystavět schéma podobného magazinu. Inu, nakonec tedy zbývá neudusit se smíchy nedělní bábovkou, až se opět z obrazovky ozve ta legendární znělka. Mňáu!(25.1.2010)

• Chrysopras

Občas jsem omylem zaplul do těchto seniorských vod. Někdy tam byli zajímaví hosté, proto jsem to viděl i v delších úsecích :-). Za padesát let možná upravim na plnej kotel...(11.8.2009)

• cariada

Jedna velká nuda, tohle mě moc nebralo.(18.9.2009)