Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá písničkářka začne zpívat s jednou rokovou hudební skupinou. Cena za úspěch je však vysoká.  Když se zaplete s lídrem skupiny, ten se jí pokusí ukrást její vlastní tvorbu.
Snímek o jednom velkém hudebním snu, který se přes všechny strasti naplnil. Že život v show-businessu není jen růžový, zjistí i mladá zpěvačka, která se dokázala prosadit v klubech po celém L..A. Mimo zajímavého příběhu nabízí snímek i dobrou rockovou muziku z 80.let, která zajisté potěší všechny milovníky tohoto žánru. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ze za vsetko sa plati. Moznoze ona prezila s tou rockovou kapelou az prilis vela  stastia - a na realny zivot jej uz neostalo. Tato veta mi stale chodila po rozume pri projekcii   : 55 % ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Příběh o mladé a naivní hudebnici, která se v nové kapele zaplete s frontmanem, který je pro slávu schopný udělat cokoliv. Pěkný dobový soundtrack, pohledná hlavní hrdinka jsou asi největší přednosti tohoto filmu. Zápory vidím v konci, který působí nejasně. Viděno na MGM. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama