Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V lehké komediální nadsázce sledujeme příběh slušného, hodného, ale do dnešního života se skoro nehodícího doktora Čeňka Dobeška. Byť svědomitým lékařem, neumí svého povolání či poslání využít ke svému prospěchu jako jiní jeho kolegové ze studií nebo ze špitálu. Spokojen se svým životem po boku hezké manželky Zuzany a i bohužel úděsné tchyně Marie Košvancové v panelákovém bytě 2+1 ochotně a v jakoukoliv dobu vyhoví prosbám všech, kteří zazvoní u jejich bytu, žádající jeho služby. Svou pokornou skromností a ochotou pobuřuje svou tchyni, která by ráda měla za zetě doktora s velkým D, tedy někoho, kdo je především uznávanou osobností, vydělávající velké peníze. A nesloužit komukoliv a zadarmo, jako to činí Čeněk. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

aallff

aallff (hodnocení, recenze)

jj-ještě že tu máme spoustu jiných a dobrých komedií-tahle mezi ně určitě nepatří

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

parody: I kdyby co říkáš byla pravda, že je to za posledních 10 let jedna z nejlepších českých komedií, tak to není zrovna oslavy hodná zpráva. No ale někdo se umí spokojit s málem.

parody

parody (hodnocení, recenze)

Já nechápu, proč tady to všichni strhávají. Tohle je za posledních 10 let jedna z nejlepších ČESKÝCH komedií. Jo, je to český, a ano, nemá to takový ten příběh jako  Temný rytíř nebo Jane Eyer:-),  ale ta anekdota je tak krásně, vtipně podaná. Většina z vás by nenatočila ani pětiminutovou dejmetomu Vzpouru strojů, takže se na to koukněte ještě jednou, a zahoďte ten nevrlý USA-omezený pohled. 70%

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

panlorenc: On hlavně Troška ví, pokud není úplně na hlavu, že jeho "Slunce, seno, pohádková" éra skončila a že neumí udělat koukatelný novodobý film ani netrapnou pohádku. A tak se musí snažit ještě vyždímat posledních pár desetikorun z toho, co diváci úplně nepozvraceli. Tím si ovšem už zajistí jenom to, že už nebude mít skutečně co ždímat. ~ Slunce, seno 1 a 2 + Princezna ze mlejna 1, to je to jediné, co od Trošky beru v potaz, zbytek jsem buď díky bohu neviděl nebo je to něuvěřitelný průser.

popkec

popkec (hodnocení, recenze)

Artigas: Nó, jestli on ale není Švandrlík pro literaturu to co Troška pro filmy. (přeháním ale pointu určitě každý chápe)

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

nooo neni to pro me zas tak spatne do chvile co si urizne kousek zadnice ten doktor pak jsem si rikal na to kaslu to nema dal cenu sledovat jestli tam bylo neco podobnyho pak tak to muze spis byt horor a ne komedie

ovcezlenin

ovcezlenin (hodnocení, recenze)

Troska uz trosku presluhuje, slunce seno se ve sve dobe dalo,ale tohle to uz je hruza, to je komedie uz jen hereckym obsazenim a ze to dela troska, to ani nemuseli natacet. Pustte uz do ceskeho filmu nekoho normalniho, a jestli neni nekdo lepsi tak to je definitivni konec, kdysi ceske filmy za neco staly, dnes se na ne bojim podivat, hlavne pokud se do toho se*e troska, to uz poznam z 10 sekund filmu kdo to natacel

NickTwisp

NickTwisp (hodnocení, recenze)

Konec byl moc useknutej a herci divadelně přehrávali, ale já se konečně zase při Troškově filmu bavil.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

opravdu můj názor je,že pan Troška si má natáčet jen vodu do vany jít od řemesla pryč !!!

aallff

aallff (hodnocení, recenze)

opravdu můj názor je,že pan Troška měl natočit dva díly Slunce seno a jít od tohoto řemesla pryč !!!

Viky17

Viky17 (hodnocení, recenze)

Moc dobře jsem se pobavila, tohle jsem nečela. Příběh jak z pohádky, ale proč ne? Vlídný, milý film.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Tak tenhle film jsem nepochopil. Jak už vyplynulo z ukázek, tak hlavním bodem filmu je, že si doktor uřízl a zbytek je jen vata. Možná to někomu stačí, ale mě asi ne. Nuda od začátku do konce.

petra8619

petra8619 (hodnocení, recenze)

fakt super film. smála jsem se od začátku do konce. bála jsem se, že to bude blbost podle hodnocení zde na netu, ale lidi, to bylo suuuuuuupeeeer... brečela jsem smíchy.... chudáci sousedi!!!!!!!!

woody

woody (hodnocení, recenze)

To je náhodou parádní argument, tím se budu pokaždé utěšovat ...

SEKac17

SEKac17 (hodnocení, recenze)

Super film ,buďte rádi že vůbec nějaké filmy jsou ,co takové děti v Africe::::))))

dawid

dawid (hodnocení, recenze)

Troufnu si tvrdit, že tomu tak docela není. Rád bych předeslal, že jsem film viděl pracovně v rámci letního kina a dobrovolně bych se na film nedíval. Nálepka "odlehčená letní komedie" automaticky neznamená špatný film, zároveň se ale většinou jedná o výstražný vykřičník, který intenzivně huláká "BACHA". A obávám se, že film Doktor od Jezera hrochů je smutným příkladem toho, jak vypadá nepovedná letní komedie. Snímek nebalancuje na hraně trapnosti, ale libuje si v jejím bahníčku. Budu-li rozlišovat mezi úsměvem a úsměškem, nezasmál jsem se ani jednou. Spíš jsem cítil v zádech nepříjemný pocit z toho, že tento "skvost" vidí a viděl ještě někdo jiný než já. Vůbec nikomu neberu, že se u filmu bavil, stejně jako mně nikdo nemůže vyčítat, že mi film přišel neuvěřitelně stupidní. Stejně jako se snažím neodsuzovat voliče komunistů (lidstvo je jen nepoučitelné), snažím se nesoudit ani ty, kteří dali "Doktorovi" víc než dvě hvězdičky. Jen to o nich tak nějak cosi vypovídá...

Gmisiycs

Gmisiycs (hodnocení, recenze)

Už jsem viděl leccos, takže si troufnu tvrdit, že leccos mohu hodnotit. Pro mne je podstatné, že film je prezentován jako odlehčená letní komedie a tyto parametry splňuje. Nebudu čekat od dramatu spoustu veselí a nebudu čekat od Velkého režiséra se známým podpisem něco jiného, než Slunce, seno, ... Podle mne tento film splňuje kritéria své kategorie. Neobsahuje duchaplné myšlenky, ale není proto špatný. Je tam spousta chyb a je tam mnoho míst, kdy jsem se smál. Je to divný film, který mohl být natočen lépe, ale i hůře. Já tvrdím, že místních 31% je nesmysl. Dávám 4 hvězdy a vím co dělám. Tento film právě a přesně splňuje kritéria své skupiny.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Vydávat Doktora od jezera hrochů na Blurayi je jako vydávat deník AHA! na křídovém papíře v tvrdých deskách

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

S tím vydáním je to u nás fakt radost, jen si vzpomeňte na Bathory, to byla ostuda, rok a půl se čekalo. Na Doktora od jezera hrochů se těším, ale mrzí mě, že opět ignorují Blu-ray :(

nicky.2000

nicky.2000 (hodnocení, recenze)

Klasická Troškovina, řekla bych, a mně jeho humor nevadí. Kvalitní to není, ale celkových 30% zde uvedených mi přijde zase málo. Smála jsem se, hodně jsem se smála. Herecký výkon Evy Holubové, coby tchýně, byl excelentní. Pro mě 50%, takže při pohledu na tu třicítku dávám 3*.

smaik

smaik (hodnocení, recenze)

Nez to vyjde na DVD tak to budou vysilat na NOVE,.ta ceska distribuce je pekne na ho*no.

Reklama

Reklama