Reklama

Reklama

Kruanova dobrodružství

  • angličtina The Adventures of Kruan
Česko, 2023, 95 min

Předloha:

Vlastislav Toman (komiks)

Scénář:

Robert Geisler

Obsahy(1)

Filmová adaptace legendárního českého komiksu. Příběhy z časopisu ABC Příhody Malého boha, Příchod bohů, Kruanova dobrodružství, Kruanova cesta, Kruan a bohyně a Kruan a pozemšťané ožijí v celovečerním filmu, který vznikne spolu s 26dílným TV seriálem. (oficiální text distributora)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Helo

Helo (hodnocení, recenze)

alien99

S tím časem bych si nebyl tak jistej zase... z vlastní zkušenosti (nějaký 3D mám za sebou, ač ne animace, jen obyč obrázky) bych řekl, že to zabralo o něco víc času. Jasně, ten model je na pár hodin, ale pořád je tu dost sraní s otexturováním a namateriálováním, někdo musel zmatlat i to pozadí a rozpohybovat to nějak koukatelně. Ale souhlasím s tím tvrzením, že za 180k je dost zlodějna.

Jinak lodička vypadá parádně, umím si představit toho času, kolik to stálo. Jen bych si ještě pohrál s materiálama a vůbec nastavením renderu, aby to vypadalo víc realisticky (což já považuju za tu vůbec nejsložitější věc - co nervů mě to vždycky stálo, aby to jakž takž vypadalo vyrenderovaný :D ) :)

na příspěvěk reagoval alien99

alien99

alien99 (hodnocení, recenze)

jestli ta minuta dvacet má bejt TEASER ke Kruanovi za vybraných 180K, tak mě to příjde hodně málo. Troufám si tvrdit, že hodnota traileru je práce jednoho člověka řekněme když hodně,  tak 2 dny. Když přihlédneme k tomu, že ta úvodní kompozice hvězd nemusí bejt původní (to mohla spíchnout NASA včetně animace...ale třeba ne?)..tak spíš 1 a půl dne práce. ...ať nežeru 15 hodin...to je krásných 12 papírů na hodinu.

když máte 3d modely, dá se spáchat jednoduchá animace, jako průlet kolem lodi i v 15let starým grafickým softwaru (3DS MAX 5.1)...

https://www.youtube.com/watch?v=hvJZTwFZU1A

..V AAF se zatim učim, ale nástroj je to sakra silnej a za celkem málo z něj padaj bombový věci. 

 

Ale teď vážně, neveřím, že ten film vznikne a v hloubi duše asi ani nechci..respektive ne v téhle podobě...

Co mě mrzí, že pan Toman nedostane svůj vysněný film.

 

....p.s. pro tvůrce: Prosím, dejte ruce pryč od Vzpoury mozků.

na příspěvěk reagoval Helo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bonaparte.

Bonaparte. (hodnocení, recenze)

Krejčí má splněno, narval do videa jména přispěvatelů, přidal šlohnutej záběr z archívu NASA a za další tři roku si to zopáknem. 

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Měl by to někdo šikovný převzít. Aby se aspoň prvního dílu dožil pan Toman :)

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Teda vypadá to hrůzostrašně těch pár vteřin. Tohle by zasloužilo komplet animák a ne nějakou zhůvěřilost tohoto kalibru.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Je trefný stejně jako těch asi dvacet textů, které už psal někdo předtím a tenhle se jim náramně podobá. Furt stejné kecy, nic nového. Stojí za hovno.

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

300 000 za toto? Když pominu že ty záběry z vesmíru někde ukradl a napsali tam že "spolupracovali s NASA", tak jeden záběr a k tomu v kvalitě špatného Kanadského "cečkového" Scifi. Trochu si říkám, proč nezkusili udělat z tohoto animák, který by byl levnější, minimalně by se ušetřili herci, rekvizity, byl by třeba dabing, hudba a hlavně někdo kdo by uměl s profesionálním grafickým SW a následně by se to spojilo prostě ve video studiu. Ušetřili by prachy, možná za rok by měli 30 minut, které by ukázali partnerů pro další financování - rozhodně by to bylo zajímavější a lepší než tato příšernost.

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Helo

Ok, natočíme spolu upoutávku na...novou Dunu. Vezmeme prachy, najdeme prázdné pískoviště, ušijeme si červa jako maňáska a bude hotovo. :D

na příspěvěk reagoval Helo

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

No ty vole, to pozadí....... AAAAAAAA! + Nevhodně použitá hloubka ostrosti, že to vypadá jak miniatury. A ten voiceover.....  Tohle dokážou udělat běžní uživatelé AAE zadarmo.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Tohle stálo 300 000,- Kč? Tak to bych se cejtil dost podvedenej.

na příspěvěk reagoval Helo

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Dadel

Ty low res hory za tím nejhůř kompozičně umístěným nápisem ever jsou fakt luxusní... Trů FulEjčDý
A ten voiceover... profesionální

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama