Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět dětí na tvrzi a zákeřný soused za branami. Vítejte v tak trochu jiném středověku! Tento napínavý film ze středověku je určen divákům, kteří mají rádi dobrodružství, romantiku, humor a to nejlépe všechno dohromady. Jeho děj začíná ve chvíli, kdy Martin z Vamberka musí na rozkaz krále odejet do války bojovat proti Saracénům a pověří ochranou své tvrze nejstaršího syna Petra. Ten se (nikoli bezdůvodně) netěší zrovna veliké popularitě u svých sourozenců a ti mu jeho novou roli rozhodně nehodlají ulehčit. Nikdo ale netuší, že si na jejich panství dělá zálusk zlotřilý soused Albrecht z Krvenos, pán sousedního hradu, který se neštítí ničeho, aby dosáhl svého. Kolem tvrze se brzy začnou dít podezřelé věci. Děti musí rychle zapomenout na rozmíšky a začít čelit hrozícímu nebezpečí. Jenže co se z počátku zdálo jednoduché, změní se postupně v boj na život a na smrt… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

wata 

všechny recenze uživatele

Príjemne strávené nedeľné popoludnie. Rozprávka, nad ktorou som nemusela rozmýšľať, sama sa doviedla k šťastnému koncu. Niekoľkokrát som sa zasmiala a niekoľkokrát som sa spýtala, či už tých útokov odporného Albrechta a jeho zbabelých vojakov nebolo dosť. Každopádne deťúrence v kine okolo mňa sa naozaj zabávali, takže odporúčam rodinkám na pekný spoločný večer. ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Slušná trapárna. Pavel Kříž jako padouch nebyl špatný, ale jako pán středověkého panství byl naprosto k smíchu. Pokud to nebylo záměrem autora, tak hlavně jeho postava hodně zklamala. Stejně tak by naprosto nepřesvědčivý David Prachař no a královna nakonec, to byla trapárna nad trapárnu. A tak uznání snad zaslouží jenom dětský ansábl spolu s Otou Jirákem. ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem omylem větší část jednoho dílu minisérie pro TV a už po pár vteřinách mě praštilo do očí totální neherectví několika protagonistů. Po pěti minutách jsem dospěl k závěru, že tak neuvěřitelně špatně hrají všichni a po deseti minutách jsem odepsal i dementní scénář. Tohle je čirý utrpení. A když je i technická stránka věci na skoro amatérský úrovni, tak nemůžu jinak než vyzvracet ten odpad do záchodu. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Ať si klidně žijí... ale neměli by se vydávat za něco co nejsou... za duchy, řekněme. Karel Janák tentokrát zamířil na ještě mladší publikum a vypálil produkt, který sice určité kvality obhájí, přesto zůstane někde na půli cesty mezi snímkem hodným pozornosti a přehlédnutelným gulášem namýchaným z žánrů fantasy a rodinného komedie, který zapomenete nejspíš ještě dřív, než po vás v kině vystydne sedadlo. 40% ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

Tvrz ovládá skupina malých dětí! Nemějte slitování! Na steč!!...... A TOHLE BYLO JAKO CO??? Sázka na neznámé dětské tvářičky moc nevyšla, i když – zatím co já valím ,,bulvy“, mladej se u toho baví. O. Jirák hraje jako v Dívčí válce a všichni jsou tak nějak svým způsobem TRAPNÍ! Dialogy, děj, herci – takže všechno je aspirantem na titul ,,kosočtverec“ ne roku, ale století. Smekám před všemi, kteří tohle dokázali sledovat jako seriál. TENHLE FILM JE NA KONCI JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ V PŮLCE A JÁ ODVOLÁM VŠE ŠPATNÉ, CO JSEM KDY NAPSAL O DRUHÉ NARNII! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět ,,tokající“ T.Voříškovou. 2.) Ještě jsem neviděl vtipného muslima. 3.) Zjistím, že Princ Kaspian je filmovej skvost. 4.) Poznám SHAZOVADLO, vynález, který by nám záviděl i L. da Vinci. 5.) Pro své děti udělám cokoliv. PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • Počet natáčecích dnů: 96 (exteriéry + interiéry) (POMO)
  • Původní název plánovaného sedmidílného seriálu byl „Než se táta vrátí“. (Taninaca)
  • Snímek se natáčel unikátní digitální technologií 4K Red Cam srovnatelnou s klasickým 35mm filmem, která zajišťuje mimořádnou hloubku a ostrost obrazu. Pro své vysoké rozlišení je nazýváno také UHD / Ultra High Definition. Jde o první případ použití této technologie při natáčení podobného filmu v České republice. (Taninaca)

Reklama

Reklama