Reklama

Reklama

Zločin se může dotknout každého z nás. Pachatele i jejich oběti uvádí Roman Svoboda. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Roman Svoboda moderuje už odnepaměti pořad "Na stopě", který se zabývá dosud nevyřešenou kriminalitou spáchanou na našem území. Tento počin našeho prvního programu se mi jeví jako velmi zajímavý a užitečný a taky mám rád to mystično, které provází snad každý díl. I když rozhodně nejsem jeho pravidelným divákem a hrané scény vážných situací působí leckdy dost nevhodně nebo komicky, tak si myslím, že tento pořad do veřejnoprávní televize rozhodně patří. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Problémem ČT posledních x let (hodně let) je snaha soutěžit s komerční konkurencí, zejména novou. Proto i "Na stopě" má bulvární podtext a snaží se divákům vnutit nějaké emoce. Přitom pokud jde o skutečné zločiny (opravdu skutečné, ne Johnem a Klímou vymyšlené rádobykauzy či dokonce CSI), tak byl snad lepší pořad Federální kriminální ústředa pátrá, radí, informuje... ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl mladší s oblibou jsem na to koukal před spaním. V tu dobu jsem se u některých spotů i docela bál a vlastně tudíž ani nevím co mě na tomto publicistickém pořadu tak přitahovalo. Možná to "tajemno" okolo různých případů a ta atmosféra ve studiu? Kdo ví, každopádně si tento seriál budu vždy pamatovat ve spojitosti s mládím a také ve spojitosti s kriminální činností. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Cesta od nechvalně proslulé Federální kriminální ústředny (která před rokem 1989 tak nezištně pátrala, radila a informovala) k reality show vykazuje všechny klasické znaky bulvarizace veřejnoprávního média... Nástupnický pořad Na stopě mediálně manipuluje - zřejmě už je opět dobré měnit divákův rastr pohledu na skutečnost a vyvolávat v něm strach a obavy. Všude okolo přece číhá vrah, zloděj, nebezpečí... A rozhodně je nejlepší odhalit ho z bezpečí od televizní obrazovky po telefonu... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Člen štábu Petr Tomeček si v pořadu v průběhu 20 let zahrál více než sto rolí zahrnující lupiče, zloděje nebo vraha. V soukromém životě se mu stávalo, že ho diváci oslovovali na ulici a říkali: „Vy jste ten vrah z televize,“ někteří dokonce volali na linku 158. (DecentFellow)
  • Pořad se vysílal od ledna 2000 a vznikal v televizním studiu ČT v Ostravě. (DecentFellow)

Reklama

Reklama