poster

Transformers 3

• USA

Transformers: Dark of the Moon

• SK název

Transformers 3

• SK název

Transformers - Temná strana Mesiaca

• CZ název

Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce

(neoficiální název)
  • CZ název

Transformers 3: Temná strana Měsíce

(neoficiální název)

Akční / Sci-Fi / Dobrodružný

USA, 2011, 154 min

Režie:

Michael Bay

Diskuze k filmu (8 847)

• 1.5.2011  00:05
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)

-Trailer got downloaded & viewed on this site about 1.3 million times. That's what bought down the site for a couple of minutes.

-Bay has just finished the 3D trailer which will be featured on 'Pirates.' It's basically the same trailer with a couple new shots.

- High res poster: http://www.michaelbay.com/images/TF3_MB2.jpg

3D samo o sobě kazí film. Pokud nemá film nic extra nabídnout, musí být ve 3D. Zároveň to funguje jako pojistka na větší výdělky. Čím větší 3D, tím větší debilita.

• 30.4.2011  23:44
    jaryn.
    (hodnocení, komentáře)

Ja byl nekolikrat na 3D s titulkama a jednou bez nich (Shrek 4) a 100% sem si film uzil v 3D s dabingem.. 

• 30.4.2011  23:43
    jaryn.
    (hodnocení, komentáře)

Leffi: takze 3D film nekazi titulky, ale 3D efekt?

• 30.4.2011  23:42
    Shakers
    (hodnocení, komentáře)

Tiež som bol na TRONovi 3D a s titulkami som nemal problém.

• 30.4.2011  23:25
    Leffi
    (hodnocení, komentáře)

draggo: Nekazili to titulky, ale 3D, pak by jsi nemusel místy ignorovat titulky a nic by ti neuniklo. A nevěřim, že se kvalita dabingu zlepší, protože jako vždy bude na rychlo a vycházim ze skutečnosti, kdy vyšel i na rychlo v předchozích dílech a nebyl ani o nic lepší, když pak měli čas to předabovat na dvd. 

• 30.4.2011  18:53
    hatapa
    (hodnocení, komentáře)

ja jsem byl na tronovi v imaxu a titulky mi teda k tomu vubec nevadili a urcite bych byl rad kdyby si slo vybrat jak titulkovanou tak s dabingem v imaxu protoze do PC na 3D ani nahodou 

• 30.4.2011  18:29
    draggo
    (hodnocení, komentáře)

Měl jsem tu čest vidět Tron: Legacy ve 3D s titulkama, a opravdu to nebylo dobrý. Titulky byly jakoby "před scénou", takže narušovaly 3D efekt. Popravdě řečeno při vizuálně zajímavých scénách jsem titulky ignoroval, protože akorát kazily zážitek. Některý věci mi tak určitě unikly, protože moje angličtina nic světobornýho není. Jsem jedině rád, že TF3 nasadí s dabingem, užiju si to tak mnohem víc. U TF mám popravdě řečeno radši českej dabing než originál. Pokud jste žádný TF v dabingu neviděli, tak prosím nesuďte jeho kvalitu na základě toho dabovanýho traileru. Ve filmu bude ÚPLNĚ jiný, a rozhodně lepší. A pokud vám bude vadit, tak tuším v Palace ve Slovanským domě maj u každýho 3D filmu vždycky i kopii v originále (bez titulků). Já se každopádně chystám do IMAXu :)

• 30.4.2011  17:33
    JazzCZ
    (hodnocení, komentáře)

Proč by se mělo dabovat?

3D funguje i bez dabingu -.- 

• 30.4.2011  16:42
    -IRONHIDE-
    (hodnocení, komentáře)

mohl si odpustit tu drzku

• 30.4.2011  16:40
    LojZza
    (hodnocení, komentáře)

Pokud si Bay odpusti v TF3 ty vystrelky jako byli sukajici psi, tak by to mohlo byt fajn.

• 30.4.2011  16:37
    -IRONHIDE-
    (hodnocení, komentáře)

ja sem chtel vic akce tu sem dostal a podle traileru na TF3 ji bude este vic nez ve 2 takze parada

• 30.4.2011  16:17
    Shakers
    (hodnocení, komentáře)

retzrz: to áno, ale nie po všetkých stránkach.

• 30.4.2011  16:06
    -IRONHIDE-
    (hodnocení, komentáře)

TF2 je luxusni film

• 30.4.2011  16:01
    Rocky88
    (hodnocení, komentáře)

Wow, musím uznat, že podle origo traileru TF3 vypadá na největší destrukční jízdu, jakou jsme zatím měli tu čest na plátnech vidět. Opravdu doufám, že to nezeserou jako v TF2.

• 30.4.2011  15:58
    LojZza
    (hodnocení, komentáře)

Jakkob: Ja si vsiml az ted :(

• 30.4.2011  15:45
    DaliX
    (hodnocení, komentáře)

Trailer je skvelý, a vyzerá to konečne na poriadnu inváziu ako má byť:)

• 30.4.2011  14:38
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)

LojZza: Ten ho dabuje odjakživa... (laugh)

• 30.4.2011  14:00
    LojZza
    (hodnocení, komentáře)

Trailer je paradni. Na to jak TF 1&2 nemusim, tak na tohle bych se i sel podivat.

btw. az ted jsem si vsiml ze Hugo Weaving dabuje Megatrona :O

• 30.4.2011  13:37
    Shakers
    (hodnocení, komentáře)

Leffi: prečo 3D? pretože by TF3 mohla dať miliardu.

• 30.4.2011  13:14
    Leffi
    (hodnocení, komentáře)

Nj vlastně třetí díl pujde do kin ve 3D. Nechápu, když to u prvních dvou fungovalo bez něj, proč to cpát do třetího. Osobně si myslim, že to bude největší problém celého filmu, protože se kvuli tomu musí dabovat :) Jen doufám, že vyjde v obou verzích a já budu moct jít v klidu a nesmysli nerušený do kina.