poster

Transformers 3

• USA

Transformers: Dark of the Moon

• SK název

Transformers 3

• SK název

Transformers - Temná strana Mesiaca

• CZ název

Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce

(neoficiální název)
  • CZ název

Transformers 3: Temná strana Měsíce

(neoficiální název)

Akční / Sci-Fi / Dobrodružný

USA, 2011, 154 min

Režie:

Michael Bay

Diskuze k filmu (8 847)

• 12.6.2010  22:04
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    Tohle mě ale fakt nenapadlo. Spíš jsem myslel, že by jen Sam změnil přítelkyni. Nakonec to bude jednodušší, aspoň bychom nemuseli být seznámeni s důvody, proč má Sam jinou holku, když byly předešlé dva filmy hlavně o budování jejich vztahu.
    • 12.6.2010  21:59
    Shakers
    (hodnocení, komentáře)
    Tak to je fakt zaujímavé hmhm..
    • 12.6.2010  20:59
    drake31
    (hodnocení, komentáře)
    tak na imdb to vyzerá zaujímavo Rosie je uvádzaná ako Mikaela, slečna menom Micaela Johnson uvádzaná ako Samova priateľka a ešte tam je Gemma Arterton ... tak som zvedavý čo z toho bude
    • 12.6.2010  20:40
    stryko158
    (hodnocení, komentáře)
    No ja si takisto myslím že predsa len transformeri by mali chodiť do školy, mali by ich otravovať rodičia, a mali by mať nejaké tie problémy so svojími plechovými frajerkami...no a ludia by mali prísť na ich planétu zviesť boj dobra so zlom, ideálny letný blockbuster, kto by sa nato netešil:D
    • 12.6.2010  20:28
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    2Akira777: Člověk by rád viděl filmovou podobu a ono to je jen pokračování Prciček, jaká smůla. A prostor pro 3 roboty, z tohož jeden mluví přes rádio? Kdybych měl tu odvahu, tak porovnám screen time a dialogy v převaze lidi vs. roboti. Kdo by to asi vyhrál?
    • 12.6.2010  20:09
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    Já tohle neřeším - když chci roboty, juknu an G1 - tam jich mám víc než bych sám chtěl a od každýho se dočlám gafa proslovů a neim čeho ještě... Kdž chci proma podívání ala Hollywood, juknu na tohle nežere mě, že tam běhaj i lidi, prostor mají pořádně jen tři roboti atd. OMG, proč by mě mě,o tohle, zrovna tohle štvát? Jo kdyby byly Bayovy filmy jen jediný svého druhu, pak neřeknu ani popel, ale když si je z čeho vybírat, tak potom to skutečně nemusím řešit...
    • 12.6.2010  20:00
    Akira777
    (hodnocení, komentáře)
    To rozhodně ne. Ano Transformers jsou pro děti, ano je to prvda, jenže lidé to mají mnohem víc prostoru. A co se týče Transformerů, v podstatě mají tady prostor, jen asi tři, Optimus, Bumbeblee a Megatron
    • 12.6.2010  19:57
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    Ale Bayovi TFka nejsou o lidech - je to o lidech a Transformerech, v tom je rozdíl... A jinak jak sem říkal, pokud se někomu nezdá tohle a chce více robotů, ať jukne na G1 či jiné anime Transformery a je klid, ne? A jinak nikdo tu nic neříkal o tom, že vše kreslené je pro děti - každopdáně animovaní Transformeři pro děti jsou, tak či tak - není to žádnej Hellsing OVA, či něco takového...
    • 12.6.2010  19:55
    Akira777
    (hodnocení, komentáře)
    Ne všechno kreslené je pro děti. Já prostě, ale nesnesu, když je Transfromers o lidech.
    • 12.6.2010  19:54
    Shakers
    (hodnocení, komentáře)
    Bol by som zvedavý keby to bolo väčšinou len o robotoch ako by to dopadlo.
    • 12.6.2010  16:17
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    Celkem slušnej ŁoŁ je, že podle rangera se to jmenuje Transformers a proto tam MUSÍ být převážně a jen Transformeři :-D Kdybych měl projet celou databázi filmů a řídit se tímhle heslem, pak zklame hafo filmů...
    • 12.6.2010  16:12
    DaliX
    (hodnocení, komentáře)
    st.ranger:No nedá sa ale tvrdiť, že by tam roboti neboli. Ale samozrejme, mohlo tam byť viac dialógov a nejakej histórie do sveta Tf. Napr v jednej scéne vidíme Sama a Optima, kde sa spolu rozprávajú (tá na cintoríne) potom zase je to na strednej škole a čo potom. Vidíme akčný fight robotov, Optima v lese zabijú a potom zase vidíme príbeh týkajúci sa ľudí. Tak je to skrátka nakrútené. Ja netvrdím, že mi tam kopa vecí neprekáža ale na druhej strane som sa pri tom skvelo zabavil. Ale tiež by som radśej uvítal nejakú lepšiu charakteristiku postáv robotov (psychológiu ani nespomínam) a pod...
    • 12.6.2010  16:08
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    A někdo tu hold až moc ujíždí na anime seriálech pro děti ;-) Tak si u nich zůstaň, když se Ti tohle nelíbí :-P
    • 12.6.2010  16:07
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    2DaliX: Někdo hold nedokáže pochopit hlavní premisu celovečerního hraného filmu s TF. Na příklad co je v teaseru k jedničce? Robot. Takže lze očekávat, že film by měl být hlavně o nich a ne o nějakém debilním pubrťákovi, jeho vylízané holce, rodičů, agentovi, psovi, .....

To, co jsi jmenoval jsou filmy jiného žánru, kde se spoléhá na atmosféru. Navíc ani predátor a ani vetřelec NEMLUVÍ lidskou řečí narozdíl od TF.
    • 12.6.2010  15:59
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    Myslet si to můžeš... A s názvem jdi někam - Aliens, Predator i AvPčka jsou taky víc o lidech než o monstrech z názvu... Název v tomhle smyslu vůbec nemusí fungovat...
    • 12.6.2010  15:55
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    Název mluví za vše, TRANSFORMERS. Roboti mají velice malé místo, téměř až nepodstatné. Jen jako akční kulisa do pozadí pubertální komedie, která se kvalitou blíží Prcičkám.
    • 12.6.2010  15:53
    DaliX
    (hodnocení, komentáře)
    Stále sa tu riešia tie isté blbosti. Bay to skrátka natočil ako to natočil a už to nikto nezmení. Že sú tam zbytočné ľudské postavy? Sú. Že by to natočil Spielberg alebo hocikto iný inak je každému jasné. Ale v každom prípade to z niektorými vtípkami zmrvil ale vyslovene by som netvrdil, že by ten film bol zlý. Už som to tu písal a aj keď ten film nemôže byť čisto len o robotoch (predsa sa to odohráva na Zemi) ľudský faktor tomu filmu na kvalite nepridal. Ale ako som už spomínal, podľa mňa je tam tá vyváženosť medzi robotmi a ľudmi tak akurát. Ak mi tam niečo vadí tak sú to vtipy, sexuálne narážky a to sa tomu filmu jednoducho odputiť nedá.
    • 12.6.2010  15:48
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    Protože regulérní filmový režiséři pracují hlavně s lidmi a né s něčím, co neexistuje, ale co se dodělá na kompech... Co se protoru týče, tak to nejsou filmy, kde by to bylo jen a čistě o lidech - ti roboti tam své a nemalé místo mají. Pokud to je někomu málo, ať si jde pustit nějakej anime díl z neim jaký sérky animovaných TFek a má klid... Kde je btw psáno, že se to MUSÍ točit jen kolem robotů?
    • 12.6.2010  15:42
    st.ranger
    (hodnocení, komentáře)
    Tak proč mají tolik prostoru? Proč by to musel dělat někdo, kdo dělal s animákama? Logika uniká, žádám o vysvětlení.
    • 12.6.2010  15:39
    Jakkob
    (hodnocení, komentáře)
    A to netřeba zmiňovat to, že všici regulérní filmový režiséři by to točili na stejnej princip, jako Bay - leda by do toho šel nějakej rejža animáků... A jinak neim kdo to ještě nepochopil, ale TFka nejsou filmy o lidech :-D