Ballistica

Akční

USA, 2010

Gary Jones

• Z0oMb3E

Čo musí mať film, aby uspokojil akčne naladeného popkornožrúta? Streľbu, výbuchy, sex a automobilovú naháňačku. Čo treba akčnému béčku aby sa k nemu vôbec ľudia dostali? Drsný plagát, a čo najviac záberov na prsatú hrdinku v traileri. Čo na tom, že samotný film nestojí za nič. Čo na tom, že zápletka je tak stupídna a kŕčovitá, že sa na to nedá poriadne ani zasmiať. Hlavné je, že film je už natočený a čakáme kto sa nachytá na efektný názov. Nevyžívam sa v akčných veciach no Ballistice som jednoducho neodolal Paul Logen je u mňa zárukou najvyššej kvality. Do filmu som šiel s pocitom, že to bude zábava a nekontrolovaný smiech. Zo začiatku bol, v strede ma nechali vydýchať a záver si vychutnajú ozaj len fainšmekri. Holywood Wizard sa majú ešte čo učiť o samotnej béčkovosti. BTW. Ten, kto si myslel, že balistika je veda o pohybe strely, žil v totálnom omyle. Balistika sú totiž opajcnuté pohyby z Equilibrium-u až na to, že sa občas netrafíte ani z pol metra.(22.6.2011)

• mosnak

Amatérismus v plné kráse! Zlákal mě docela přitažlivý obal,ovšem poté přišlo kruté vystřízlivění :-((30.1.2011)

• ivan_g

Asi po 20-ti minutách jsem to zastavil, déle jsem to již nemohl vydržet… Něco tak ubohého jsem již dlouho neviděl.(21.3.2011)

• +sfinx+

Film v sobě mísí to nejhorší z podobných akčních blbostí. Ubohost herců si podává ruce s pitomostí postav. Po shlédnutí pěti minut už nemám důvod žít..:-)(14.5.2011)

• Boudyy

Davi dostal na stará kolena zase jednou hlavní roli a dopadlo to zle. Já nemám nic proti akčnímu žánru, který považuji za svůj nejoblíbenější, ale tohle? Tohle byla snad parodie na klasické žánrovky.(15.1.2012)